Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παροχή υπηρεσιών του ΧΚΠ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παροχή υπηρεσιών του ΧΚΠ

Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και το χκπ έχει ήδη δώσει τα δείγματα γραφής για φέτος. Πώς αξιολογούμε λοιπόν εμείς, οι επισκέπτες του, τις υπηρεσίες που μας προσφέρει? Ελεύθερα και τα σχόλια σας για πιο τεκμηριωμένη άποψη.
    0
    ’ριστη, μπράβο στο ΧΚΠ
    0%
    0
    Πολύ καλή αν και χρειάζονται βελτιώσεις
    0%
    0
    Καλή αν έχεις καλή διάθεση υπάρχουνόμως σημαντικές ελλείψεις
    0%
    0
    Μέτρια, σίγουρα όχι για τα λεφτά του.
    0%
    0
    Κακή εικόνα το ΧΚΠ, είναι πλέον δυστυχώς παρωχυμένο.
    0%
    0
    Over and out.

Παρακαλώ θερμά να απαντησουν ΜΟΝΟ όσοι το έχουν επισκεφθεί τη σαιζόν 2009-10. Δίνω το παράδειγμα και δεν ψηφίζω εγώ, μια και δεν έχω ανέβει φέτος.Edited by: zink_titanum
    Over and out.

Comment

Πήγα στην έναρξη στις 13/12/09...Καμμία διαφορά με τα παλιά...Και θα ήμουν και πολύ αφελής αν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό από αυτό το πράγμα που βλέπω εδώ και χρόνια..

υ.γ:Έχω βρει την υγειά μου εδώ και 2 χρόνια εφαρμόζωντας την τακτική ’λπεις"...Εφέτος πήρα ήδη την δόση μου "
      Beati Paoli.........

Comment

Όταν λες 'Πώς αξιολογείτε φέτος...' τι εννοείς, σε σχέση με πέρυσι δηλαδή?
        Επίσης όταν λες τις υπηρεσίες, αν εννοείς τις υπηρεσίες που παρέχει το ΧΚΠ τις παρέχει καλά. Το πρόβλημα είναι στις υποδομές.

Comment

Φέτος το Χ.ΚΠ έχει δείξει και τα 5 πρόσωπα-επιλογές!

ψήφισα το 3 λοιπόν...

αλλά και καλή διάθεση να έχεις, κάποιες φορές κάνουν ότι μπορούν για να σε βγάλουν από τα ρούχα σου!

Μια σταθερότητα χρειάζεται και σεβασμός πάνω απ'όλα!

Ας σταθεροποιηθεί στο 2...ας μην είναι τέλειο.

Comment

Και εγω στη μεση ειμαι .... Οσο και αν ηθελα να ειμαι στο 1.
            Το χκπ χρειαζεται επειγοντως νεες υποδομες και επεκταση. Και να βρουν τροπο να λειτουργει με επιπλεον δραστηριοτητες ολο το χρονο.
            ΟΜΩΣ για να γινουν αυτα, πρεπει αυτοι που το διαχειριζονται, το κρατος" με αλλα λογια (γιατι δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι ιδιωτικη επιχειρηση) να αντιληφθει την αξια που εχει για 3 νομους. Αλλα και τα συγκριτικα του πλεονεκτηματα κυριως την εγγυτητα σε 5.000.000 πληθυσμο και την μεγαλη χιονοδρομικη σεζον του.
            Οταν ακομα και οι γυρω δημαρχοι δεν πιστευουν πως οφειλουν την ευημερια των δημων τους στο χκ και δεν πιστευουν πως πρεπει να αρχισουν να κανουν για αυτο, θα ειμαστε εδω που ειμαστε και με βηματα προς τα πισω οσο περναει ο καιρος. Εχουμε την κλασσικη περιπτωση που καποιοι ανθρωποι πριν χρονια ειχαν καποιο οραμα, αρχισαν να το πραγματοποιουν αλλα οταν παρεδωσαν στους νεωτερους το πραγμα βαλτωσε.
            Η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως οι περισσοτεροι ανθρωποι που τρεχουν το χκπ κανουν οτι μπορουν και δεν μπορουν, με μερακι αλλα και αγαπη αλλα χρειαζονται υποστηριξη απο τους πανω. Και εκει σκαλωνει το πραγμα, οπως και οποιοδηποτε πραγμα χρειαζεται αυτους τους κεραταδες τους "πανω" απο γεννεσεως του Ελληνικου κρατους.
            "
            ορθιοοοος ...

Comment

3 και εγώ...

+1 spy! & tirol με κάλυψαν 100%
              Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

Εγώ ψήφισα το 2 γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα Χ.Κ. έχουν πολύ καλύτερη οργάνωση..[i] Πάντως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης φυσικά.."

Comment

οπως και να χει παντως μετρια για τα λεφτα του.......οποτε εγω ψηφισα το 4!τις καθημερινες με τα μισα λιφτ και τα σκ με παρα πολυ κοσμο και καμια φορα με ολα τα λιφτ.....
                  NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

Το 13/13 το συναντούσες συχνά παλαιότερα, στη δεκαετία του 80 (τέλη). Τα τελευταία 20 χρόνια ζήτημα να το έχω πετύχει 3-4 φορές και έχω πάει ουκ ολίγες.
                    Over and out.

Comment

Originally posted by zink_titanum
                      Το 13/13 το συναντούσες συχνά παλαιότερα, στη δεκαετία του 80 (τέλη). Τα τελευταία 20 χρόνια ζήτημα να το έχω πετύχει 3-4 φορές και έχω πάει ουκ ολίγες.

Η περσινή χρονιά είχε πολλά...13/13" Μάκη!

Τέλη δεκαετίας 80 αποκλείεται να είχε 13/13, γιατί δεν είχε 13 λίφτ... νομίζω δηλ...

ο "Ηρακλής" το 90 ή το 92 μπήκε?

Συμφωνώ για τα "πέτρινα χρόνια" , αλλά πιστεύω μια αλλαγή προς το καλύτερο την είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Τα τόσα πολλά παράπονα της Τετάρτης είχαν καιρό να ακουστούνε.

Αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να κάνω και λάθος!

p.s Στο "χιονοδρομικό πρωτάθλημα" της σεζόν πάντως, προηγείτε με διαφορά το Πισοδέρι!

Σπάνια δεν θα δείς 5/5!!

Ακολουθούν 3-5 όπως και το Ελατοχώρι που δουλεύει καλά για νέο χιονοδρομικό!"

Comment

Originally posted by tirol

Η περσινή χρονιά είχε πολλά...13/13" Μάκη!

Τέλη δεκαετίας 80 αποκλείεται να είχε 13/13, γιατί δεν είχε 13 λίφτ... νομίζω δηλ...

Συμφωνώ για τα "πέτρινα χρόνια" , αλλά πιστεύω μια αλλαγή προς το καλύτερο την είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Τα τόσα πολλά παράπονα της Τετάρτης είχαν καιρό να ακουστούνε.

Αυτή την εντύπωση έχω, μπορεί να κάνω και λάθος!

p.s Στο "χιονοδρομικό πρωτάθλημα" της σεζόν πάντως, προηγείτε με διαφορά το Πισοδέρι!

Σπάνια δεν θα δείς 5/5!!

Ακολουθούν 3-5 όπως και το Ελατοχώρι που δουλεύει καλά για νέο χιονοδρομικό!
                        "

Comment

Σόρυ για το προηγούμενο ποστ. Νέος είμαι...

Πάντως δεν είναι πάντα ο απόλυτος δείκτης το πόσα λιφτ λειτουργούν. Π.χ. στο Πισοδέρι (από προσωπική εμπειρία πέρσυ και φέτος) λειτουργούσαν όλα αλλά κακώς. Η ποσότητα του χιονιού εγκυμονούσε κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των χιονοδρόμων. Για να μην αναφερθώ στις ζημιές στα πέδιλα. Προσωπικά εκτιμώ περισσότερο τη στάση ανοίγω όποιες πίστες είναι σε καλή κατάσταση" παρά το "ελάτε, είμαι σε φουλ λειτουργία" και όταν τραβηχτείς απογοήτευση (και σε χρεώνουν βέβαια κανονικότατα). Βέβαια υπάρχει και το άλλο άκρο. 200 μέτρα χιόνι και δεν έχω κάνει τίποτα για να το εκμεταλλευτώ (στρώσιμο πίστας, συντήρηση λιφτ, προσωπικό στη θέση του κτλ). Νομίζω πως ο Παρνασσός αν και ακριβός και με συνωστισμό το παλεύει. Θεωρώ πιο "έντιμο" το Σέλι που δε σου πουλάει παπά. Και τα πηγάδια φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν αν και φέτος πήγα μια φορά και έφυγα όως ήμουν. Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς τη σωστή ενημέρωση (δε δίνω 2 πίστες ενώ λειτουργώ με μισή ή να τις δίνω και να τις λειτουργώ όλες, αλλά μόνο για πετροσκι) πιστεύω θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι."

Comment

Σε αυτό το κομμάτι πιστεύω είναι λίγο φάουλ το ΧΚΠ γιατί πολλές φορές ανοίγει πίστες απλά για να τις ανοίξει και για να πει ότι τις άνοιξε. Πχ με φουλ ομίχλη αν δεν έχει αέρα θα τις ανοίξει αλλά όμως δεν κάνεις, είτε τσουλάς, είτε είσαι σταματημένος το ίδιο πράγμα είναι.

Comment

Originally posted by tirol

Η περσινή χρονιά είχε πολλά...13/13" Μάκη!

Τέλη δεκαετίας 80 αποκλείεται να είχε 13/13, γιατί δεν είχε 13 λίφτ... νομίζω δηλ...

Στη δεκαετία του '80 πάλι 13 ήταν τα λιφτ (από το '87 που μπήκε ο Ερμής και ο Δίας) γιατί υπήρχε και δούλευε και ο Μεδεών. Ο Ηρακλής νομίζω μπήκε το '92. Εγώ το '87 πήγα για 1η φορά Παρνασσό και έκτοτε ήμουν πάνω ΚΑΘΕ σκ λειτουργείας ως το 1998και στα φοιτητικά μου χρόνια (1991-1997) και πάρα πολλές καθημερινές καθώς έχω σπίτι. Από τότε πάω μόνο 2 το πολύ 3 φορές το χρόνο. Το σπίτι είναι για πούλημα. Παρνασσέ αντίο, στην πράξη και όχι στα λόγια.Edited by: zink_titanum "
                              Over and out.

Comment

Working...
                              X