Τι να πώ δεν ξέρω.. μένει να δούμε τι θα γίνει..[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόγνωση καιρού από 01-02-2010 έως 07-02-2010
Collapse
X
-
Originally posted by diko
Η εμυ πάντως άλλα λέει. Ούτε τη λέξη χιόνι δεν αναφέρει.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01-02-2010 / 1300 ΤΟΠΙΚΗ
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 02-02-2010
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΒΡΟΧΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. "
αυτά ειναι...ούτε στην Πάρνηθα δεν περιμένει χιονι η ΕΜΥ....καταστροφική πραγματικά πρόβλεψη που δεν βγάζει καν κρύο....τι ειναι αυτό το φετινό κάκό ρε παιδί μου? "
Comment
-
10 ολόκληροι βαθμοί στην Αθήνα κατά την ΕΜΥ.....πιθανή προσκαιρη βροχούλα το πρωί...μου αρέσει που περιμέναμε να βγει και έκτακτο για το αυριανό...μουφα ολκής τελικά προβλέπεται..με βάση την ΕΜΥ αν χιονισει και στα 1300μ της Πάρνηθας από τυχη θα ειναι.... Edited by: geornik
Comment
-
ο καθένας με την τρέλα του ! Καλά βρε αγκο θες και δεύτερο ιστορικό χιονιά μέσα σα ένα μήνα; Δεν σου φτάνει το 40ποντο που όπως μας είπες σας έκανε πριν 10 μέρες; [i]"Originally posted by AGOS12345
ρε kabman δεν ανεφερες για ιονιο τιποτα!!!!!θα δει χιονοπτωσης η κερκυρα???Χαρης Αιγαλεω
Comment
-
μα θερμοκρασιακά η πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένεται να βγεί αλλα φαινόμενα θα έχετε,αυτό με τους ΝΔ από βδομάδα με φτιάχνει βροχές και μπόλικα χιονια στα βουνά φαίνονται μακριά από ξηρικές καταστάσειςΤο blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Καλά δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη αντίθεση για την επόμενη 1 ΜΟΝΟ μέρα.. [i]
10 βαθμούς η ΕΜΥ 4 ο Kabman και απο φαινόμενα, μέρα με τη νύχτα..
Το xalazi πάντως πλησιάζει πιο πολύ με τον Kabman..
Eπίσης εκτός του Σαββάτου δίνει χιονοπτώσεις όλη τη βδομάδα για περιοχές σε β.π. >450 μέτρα
Edited by: Alex017 "
Comment

"
Comment