Μπορει να περασαν ηδη δυο μηνες απο το χειμωνα αλλα η μαχη τωρα αρχιζει.Μπορει να μην φαινεται τιποτε ιδιαιτερο στον οριζοντα αλλα δεν φαινεται κ κατι ασχημο οπως πχ μια ζωνικη που μπορει να μας ετρωγε καμια δεκαρια μερουλες ανετα. Απο την αλλη ισως ειναι καλο που δεν εχει γινει κατι συνταρακτικο στη χωρα γιατι αμφιβαλω οτι ο χειμωνας θα φυγει χωρις να δωσει το στιγμα του. Ολα ειναι πιθανα κ πλεον αναμενουμε......
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
Collapse
X
-
δεν υπαρχει τιποτα στον οριζοντα μα εχουμε ακομη χρονο.
αυτος ο μηνας ειναι το καλυτερο χαρτι μας.
ισως χαθει αλλα ακομη.......
[TUBE]4u85raW5WvQ[/TUBE] Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
-
Για Αθήνα δεν ξέρω αν θα το στρώσει πάντως οσο χάλια να πάει και αυτός ο χειμώνας σίγουρα θα δούμε μέχρι το τέλος του αλλους 2 χιονιάδες το λιγότερο αντίστοιχους με αυτόν της περασμένης εβδομάδας.Πιστεύω μάλιστα οτι έστω 1 χιονιας μάλλον μέσα στο μήνα θα είναι βαρβάτος με χιονόστρωση στα βόρεια προάστεια απο ν.ερυθραία και πάνω.Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
1979/1981/1983/1985/1987/Originally posted by Snowstorm1987Εγώ έχω κανει την μαντεψιά πως θα χιονίσει 15-20 Φλεβάρη.Εστω 20 Φλεβάρη να αρχίσει η ψυχρή εισβολή.Το 1991, το 1992, το 2004 και το 2008 μαρτυρούν οτι ο Φλεβάρης μπορεί να κανει την εκπληξη.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
εντατικα!!!"Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣολη μερα φωτοσοπ εκανες ε? [i]Originally posted by gkatharopoοι φωτογραφιες μου θα εχουν τιτλο ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ!AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
www.northmeteo.gr
Γνωστος και ως "ιερεας"
Comment
-
Eντάξει, μιλάω γι αυτά που έχω ζήσει.Πάντως επειδή γεννηθηκα Απρίλη του 87, ο Μάρτης του 87 με γαλουχησε στη κοιλιά της μητέρας μου και βγηκα χιονολάτρης.[i]Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ1979/1981/1983/1985/1987/Originally posted by Snowstorm1987Εγώ έχω κανει την μαντεψιά πως θα χιονίσει 15-20 Φλεβάρη.Εστω 20 Φλεβάρη να αρχίσει η ψυχρή εισβολή.Το 1991, το 1992, το 2004 και το 2008 μαρτυρούν οτι ο Φλεβάρης μπορεί να κανει την εκπληξη.
"Βλέποντας το GiFoS δεν μπορώ...θα τρελαθώ..θα πηδηχτώ απτο παράθυρο...
Comment
-
Ο χειμώνας θα κλείσει εποχιακά αφήνοντας έναν σημαντικό προσήνεμο χιονιά, προς τα εκεί πάει το πράγμα οι βάσεις του Αζορικού υπάρχουν προσεγγίζει συνεχώς ανατολικότερα και απλά ψάχνει την ευκαιρία, την ευκαιρία να αναρριχηθεί φέρνοντας το 520 στο Αιγαίο.Όσο πλησιάζει ο χειμώνας προς τα τελευταία του βήματα τόσο θα πλησιάζει αυτή η στιγμή.
Comment
-
Εμπαινε Eryhtrea εμπαινε !!!!!!!!!!
Ρε σεις, αφου το ξερετε πως παει: Ο (καιρικος) Θεος ειναι προσηνεμος !!!!!! Εχει μαγνητη το τσιμεντο στα Πατησια και οι φοινικες στην παραλιακη και τραβανε Αζορικους και Σιβηρικους κατα δω χαμω, δεν εξηγειται αλλιως [i]
Παω για υπνο, μετα τον Κλεαρχο και τον καμπμαν, προστιθεται και ο erythrea στη δικη μου μετρηση αισιοδοξιας....Αλλα αυτο δεν αφορα κανεναν αλλο, παρα μονο τις δικες μου ελπιδες για 40 ποντακια στο χαλαρο
"ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment