παιδia ανοιγω νεο θεματακι περι snowpark kai funbag ...πριν πω οτιδηποτε ...να πω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που εχουν κατσει και εχουν φτιαξει ολο αυτο το setup snowpark...και στα παιδια του funbag..δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν με αυτο το θεμα απλα ετσι το ανοιξα για να λεμε της γνωμες μας..[i]...βασικα ασ πω για το snowpark...ok πολυ καλη δουλεια αλλα θελει ακομα βελτιωση...δεν μπορω να πω οτι ειναι και το πιο ασφαλες για να κανεις εκει μεσα...ολο λαμαρινα ειναι...και πρεπει να φτιαξουν την εισοδο στο ραιλ...υπαρχει πολυ κενο...και θα σκοτωθει κανεις εκει μεσα...ΑΛΛΑ αυτο που δεν μου αρεσε ηταν το εξεις...ειδα κατι παιδια στο παρκο και εκαναν οτι μπορουσαν...οκ κανενας δεν ειναι pro..το παλευαν ομως...οταν κατι αλλα ατομα περναγαν απο πανω τους και τους γουχαρανε...παιδια αυτο ειναι ακυρο...προσωπικα δεν το δεχομαι και σφαχτηκαμε με αυτα τα ατομα...τους εβαλα βρομοχερο..δεν ξερω αν εκανα καλα ...αλλα ειναι μ * * * * * α οταν ο αλλος κανει μια προσπαθεια για κατι και ερχεται ο κλασικος μαλακας με την παρεα του και αρχιζουν να κοροιδευουν......αυτα περι παρκο ....οσο για το fun bag ....ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι το αλμα ειναι πολυ αποτομο με αποτελεσμα να σε φερνει τουμπα...πιστευω οτι θελει να ειναι πιο στρωτο ...και να μην σε τιναζει ετσι...γνωμη μου...αυτα τα λιγα
"
"

Comment