Aπ όσο θυμάμαι ποτέ δεν έριχνε τόσο γελοία χιόνια για τέτοιο διάστημα. Πάντα όταν άρχιζε να χιονίζει κάποτε δυνάμωνε και συνήθως το έστρωνε έστω και λίγο. Τέτοια δυσκοιλιότητα δεν έχω ξαναδεί. Εδώ σημειωτέον δεν έχει ρίξει νιφάδα απόψε και θυμάμαι οτι παλιότερα έπιαναν πολύ περισσότερα χιόνια τα ανατολικά.
Aπ όσο θυμάμαι ποτέ δεν έριχνε τόσο γελοία χιόνια για τέτοιο διάστημα. Πάντα όταν άρχιζε να χιονίζει κάποτε δυνάμωνε και συνήθως το έστρωνε έστω και λίγο. Τέτοια δυσκοιλιότητα δεν έχω ξαναδεί. Εδώ σημειωτέον δεν έχει ρίξει νιφάδα απόψε και θυμάμαι οτι παλιότερα έπιαναν πολύ περισσότερα χιόνια τα ανατολικά.
Εγω παλι με τον σημερινο χαρτη ποτε δεν θυμαμαι χιονοπτωση..Οποτε και αυτο πολυ ηταν [i]
Τα καλυτερα απο βδομαδα!!"
Kι ομως ο σταθμος κατεγραψε 0,2mm υετου και με τη θερμοκρασια στο -2,2 (πως ελιωσε αφου (νομιζω οτι) δεν εχει χιονοκουβερτα?), ζουμε ιστορικες χιονοστιγμες!!
Εγω παλι με τον σημερινο χαρτη ποτε δεν θυμαμαι χιονοπτωση..Οποτε και αυτο πολυ ηταν [i]
Τα καλυτερα απο βδομαδα!!
Δεν σου λέω αν ήταν αναμενόμενο ή όχι. Και επειδή δεν ήταν αναμενόμενο είναι καλό? Αν ήταν κάτι δυνατούτσικο βέβαια θα ήταν. Πλέον τίποτα δεν πρέπει να περιμένουμε εκτός και αν έρθει κάτι σούπερ ντούπερ αδιαμφισβήτητα καλό. Μέχρι τότε θα μετράμε τις νιφάδες, θα τις προσθέτουμε και θα βγάζουμε σούμα.
"
Το σημερινό ήταν έκπληξη για όλους!! Περίμενα να δω να πέφτει καμιά νυφάδα, όχι να το στρώσει...!!! Κι όμως... έστω κι έτσι (λίγο) είναι πανέμορφο!! Ας το απολάυσουμε...!!!!Edited by: Δημήτρης
Εγω παντως πηγα την βολτα μου καμια ωρα το απογευμα απολαυσα την ασθενη χιονοπτωση και το +1 και ενιωσα ΧΕΙΜΩΝΑ επιτελους!
Μου θυμισε το βερολινο που πηγα τον δεκεμβριο!
Θα ερθουν και τα καλυτερα απο τεταρτη και μετα παλι απο δευτερα!
Εγω παντως πηγα την βολτα μου καμια ωρα το απογευμα απολαυσα την ασθενη χιονοπτωση και το +1 και ενιωσα ΧΕΙΜΩΝΑ επιτελους!
Μου θυμισε το βερολινο που πηγα τον δεκεμβριο!
Θα ερθουν και τα καλυτερα απο τεταρτη και μετα παλι απο δευτερα!
Εγώ πήγα για σκι και ένιωσα χειμώνα! Ευτυχώς που υπάρχουν και τα βουνά
Comment