7,6 Τ τώρα και 95% υγρ. με βροχή 1.2μμ που αποτελείωσε ουσιαστικά το χιόνι που είχε μείνει [i] "
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αναφορες Γ Ψυχρης Περιοδου 2010 εως 31 Γεναρη
Collapse
X
-
Εδω την παλευουμε ακομα με 0.Πολλη ομιχλη ατμοσφαιρικο τοπιο. Εξοχη που πηγα πριν λιγο λιωνανε ολα . Αλλος κοσμος. Αποσταση 6 χλμ υψομετρικη διαφορα 100 μετραAmber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment
-
Ναι και εδώ το ίδιο Γιάννη με την ομίχλη, αν μη τι αλλο ο καιρός είναι ακρως χειμωνιάτικος [i]"Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment
-
Μου θυμιζει σινιακι Φλωρινας οπως το ειχα ζησει στα νιατα μου[i]
Με λιγοτερο χαμηλες θερμοκρασιες βεβαια"Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment
-
Χιονιζει ασταματητα στα Καλαβρυτα απο τα 800μ.....
Στο χκ τρομερη χιονοθυελλα το απογευμα που συνεχιζεται....
Απατητα στα 1700μ κοντα στα 2μ......
Αναφορα του αδερφου μου σημερα...
Πλεον με την ανοδο της θερμοκρασιας χιονιζει απο τα 1300μEdited by: ΧΕΛΜΟΣ
Comment
-
Θαβεται το βουνο στα Καλαβρυτα.....και πως να μην γινει αυτο με ΝΔ ρευμα!!!!
Βλεπω τρομερο υετο τις επομενες μερες για Καλαβρυτα και πραγματικο θαψιμο .....
Το μονο που μενει να φανει ειναι αν απο Τριτη θα θαφτει και το χωριο που μεχρι τωρα φαινεται μια οριακη κατασταση θερμοκρασιακα.......
Comment
-
Originally posted by DirfisΠηγαινω για ΣΚ Γιωργο στα Καλαβρυτα, για πρωτη φορα στην ζωη μου...την Κυριακη τι καιρο πιστευεις θα βρουμε στο ΧΚ;;
Αν πας για χιονοδρομια ξεχασε το........
Αν πας για τις καιρικες συνθηκες απολαυσε το.....
Πολυ χιονι .......το βαρυ χιονι που θαβει το βουνο το ΝΔ ρευμα και τρομερος αερας.......
Καλα να περασεις!
Comment
-
Εγω δεν ξερω σκι Γιωργο...απλα θα παω με το γυμναστηριο που παω και με ρωταγαν σημερα οι γυμναστες πως θα ειναι ο καιρος...γιατι εχουν σκοπο να ξεσκιστουν στο σκι...εγω απλα θα απολαυσω τον καιρο, οπως εμεις ξερουμε!
Δες φωτος απο καταρρακτες Δρυμωνα...που ανεβασα στο αλλο θεμα... [i]"Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Καλημερα σας απο Χαλανδρι.....Βροχουλα ειχαμε το βραδακι γυρω στις 10.30, μη μετρησιμη απο το σταθμο οπως βλεπω...
Φοβερη ανατολη του ηλιου τωρα, αλλα απ`οτι φαινεται θα εχουμε λιακαδα σημερα στην Αττικη
Ελαχιστη θερμοκρασια σημειωνεται τωρα, με 7,8ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment