Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χρήση ιμάντα ασφαλείας στο Χ.Κ. Παρνασσού

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρήση ιμάντα ασφαλείας στο Χ.Κ. Παρνασσού

Καλησπέρα σε όλους...άρτι αφιχθείς από το Χ.Κ. Παρνασσού, είπα να ενημερώσω τους συντρόφους snowboarders πως πλέον είναι υποχρεωτική η χρήση ιμάντα ασφαλείας που ενώνει το σανίδι με το πόδι. Οι λιφτιέρηδες στην ουρα ελέγχουν εαν υπάρχει ή όχι, υπάρχουν ανακοινώσεις στα ταμεία, στα μεγάφωνα και στο site του Χ.Κ.

Απ'ότι μου είπαν, χθες έφυγε από καποιον το σανίδι από ψηλά, τσούλησε, και χτύπησε ένα παιδί, οπότε είναι πλέον πολύ αυστηροί με το συγκεκριμένο μέτρο ασφαλείας...

εγω που δεν εχω ιμαντα αλλα εχω την σανιδα μονιμα στο ποδι δεν πιστευω να εχω προβλημα,ε;
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
      εγω που δεν εχω ιμαντα αλλα εχω την σανιδα μονιμα στο ποδι δεν πιστευω να εχω προβλημα,ε;

θα έχεις μάλλον liapo...

Comment

Απ' ότι έχω καταλάβει δεν τους νοιάζει να είναι δεμένο, άλλωστε αυτό θεωρείται δεδομένο.
        α) Πώς είναι αυτός ο ιμάντας ασφαλείας να ψάξουμε να δούμε αν έχουμε
        β) Αν δεν έχει κάποιος τι γίνεται??

Comment

@ liapos: δεν τους νοιάζει.... και εαν κάποια στιγμή το βγάλεις?? (μην απαντήσεις...)

@ mentalic:

α) <a href=http://www.google.gr/search?hl=el&amp;source=hp&amp;q=snowboard+leash&a mp;meta=&amp;aq=f&amp;oq" target="_blank">http://www.google.gr/search?hl=el&amp;source=hp&amp;q=snowboard+leash&a mp;meta=&amp;aq=f&amp;oq</A>=

β) Εαν σε πάρουν χαμπάρι... (εαν λέμε) δε σε βάζουν στα lift. Εαν αντέξουν οι λιφτιερηδες...ήδη σημερα προς το τέλος έλεαν μεταξύ τους πως πρόκειται για μάχη...."

Comment

Α, οκ. Πάλι καλά που το είχα κρατήσει...
            Και ωραία εμείς που έχουμε, αν κάποιος ανέβει στο βουνό και δεν έχει? Δεν θα κάνει snowboard? [i] Δεν πρέπει να παρέχει το χιονοδρομικό?
            "

Comment

Αυτο ειναι
              [i]
              Εχω ενα παρόμοιο αν και δεν το εχω χρησιμοποίηση ποτέ
              "

Comment

νομίζω οτι το νόημα είναι να είναι δεμένο στο πόδι το σανίδι ακόμα και όταν βλάζεις κ τις δύο δέστρες. εγώ φοράω leash σχεδόν πάντα. νομίζω και ένα σπάγκο να δέσετε, δεν θα σας πούνε οτι δεν κάνει.
                μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

δινανε απο το ΧΚ κατι σχοινια αντι για λουρι ασφαλειας σε οσους δεν ειχανε. βεβαια ηταν σχετικα χαλαροι. μπορει δηλαδη να το ελεγαν συνεχεια αλλα δεν νομιζω να σου πουν οτι δεν μπορεις να κανεις αν δεν εχεις. εμενα παντως δεν ετυχε να μου πει καποιος κατι παρολο που βλεπανε οτι δεν εχω.

δεν ξερω ειναι καπως χαζη η ολη ιστορια αφου στο βουνο εχεις παντα δεμενο το μπροστα ποδι. οποτε πως να σου φυγει? να μου πεις, παντα υπαρχουν ασχετοι αλλα και παλι του ασχετου θα το φυγει εχει δεν εχει λουρακι. ειναι περισσοτερο θεμα στοιχειωδους παιδειας στο βουνο.

ειδα εχτες τρελες φασεις με 2 τυπους να εχουν κατσε πανω στα σανιδια και να κανουν ελκυθρο στο αποτομο του Βακχου. ενω αλλος να περπαταει και να σερνει με το λουρακι το σανιδι σαν σκυλο

Comment

Ολα αυτα ειναι βλακειες και δεν σηκωνω κουβεντα. Ο ιμαντας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠ'ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗ ΔΕΣΤΡΑ.
                    Αν μου κανουν θεμα, θα τα ακουσουν κανονικοτατα.
                    Εγω βγαζω και τα 2 ποδια ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΑΛΕ
                    Το νοημα της χρησης απευθυνεται στους αρχαριους που δεν εχουν μαθει καλα καλα τα ΠΡΕΠΕΙ και τα ΜΗ.
                    Ας βαλουν τη χρηση και στο παρκο που βγαζουμε συνεχεια σανιδια και ανεβαινουμε με τα ποδια την ανηφορα να δεις τι μαχη θα προκυψει...

Εξαλου, κακα τα ψεματα, ο καλος rider που ανεβαινει χρονια βουνο και τα χει δει ολα, γνωριζει πολυ καλα τι πρεπει να προσεχει ειτε προκειτε για αδεσποτο σανιδι ειτε για τραυματισμο. Τωρα στον ιμαντα θα κολλησουμε? Οχι στους θωρακες κλπ? Για γελια ειναι

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by mokujin
                      Αυτο ειναι
                      [i]
                      Εχω ενα παρόμοιο αν και δεν το εχω χρησιμοποίηση ποτέ

αυτο ειναι αντικλεπτικο για την σανιδα...

οταν την αφηνεις εξω απο το σαλε

παναγιωτη ο ιμαντας εχει νοημα γιατι δεν ειναι ολες οι δεστρες καλες...

ειδικα οι νικιαρικες ανιγουν για πλακα.. εχουν φαγομενα δοντακια...

φαντασου να σου φυγει το σανιδι οταν θα εισαι στο λιφτ. ή υπαρχουν καποιες προβληματικες στεπ ιν δεστρες.

οι υπαλληλοι δεν μπορουν να ελεγχουν ποιες δεστρες ειναι καλες και ποιες οχι, γιαυτο λενε ιμαντα σε ολους..."
                      LIB-TECH TRS BTX
                      A.SNOW David Vincent

Comment

μιλουσα με εναν παλικαρα liftieri που μολις τον ειχα γνωρισει τη δευτετα το πρωι στη 10 της φτερολακας οπου οπως ξερετε ειναι συρομενο(εκει ειναι και το snowpark) και ακουστικε ο δριβας απο τον ασυρματο φωναζοντας(μην πω κράζοντας) ''μην δω κανενα πανω σε εναεριο ή σε συρομενο χωρις ασφαλεια στη δεστραααα.....ακουτεεεε''.χαχαχα
                        ειχε πολυ πλακα επρεπε να τον ακουσετε....
                        NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

αυτο που με ενοχλει πιο πολυ, ειναι οτι ψαχνομαστε για κατι τετοια, που στο εξωτερικο δεν λεω ειναι αυτονοητα, κ προσπαθουν να εξε-ευρωπαιστουν σε αυτα τα ασημαντα κατα βαθος θεματα, αλλα καμια βελτιωση στο ΧΚ δεν κανουν...

προτιμω 1.000 φορες να μπει ενα καινουργιο λιφτ, ή να ανοιξουν καινουργιες πιστες, παρα που εχουν τις μαγνητικες καρτες....1.000 φορες να ειχα αλλα 10 χλμ πιστες κ 2 συρομενα, και ας ημουν με αυτην καρτα λιφτ που ειχαμε πριν 10 χρονια

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                          X