Σας παρακαλώ τα ποστ σας να είναι σε ήρεμους τόνους και χωρίς ειρωνείες και προσωπικές αντιπαραθέσεις.Όλα τα ειρωνικά ποστ θα διαγράφονται.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αληθινή Ιστορία Χιονοπτώσεων Αθήνας
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Χαλαρωστε. Ο Kουβανος καλα το θετει, απλως λειπει η λεπτομερεια οτι πρεπει να υπαρχει καλη διαθεση απο ολες τις πλευρες. Δε φταινε μονο οι Βορειοι" ή μονο οι "Νοτιοι". Και το λεω ετσι, γιατι ακομη και ο Κουβανος που μιλαει για το Νοτο, ειναι Βορειοελλαδιτης στην καταγωγη. Αρα οι χαζοκοντρες Βορρα και Νοτου και τετοιες αμφισβητησεις δεν εχουν καμια λογικη.
Ε ρε και να χιονιζομασταν ολοι με τα ιδια συστηματα, με τοση ενεργεια που ξοδευουμε σε βλακειες θα θαβομασταν καθε χρονο..
"
///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
http://www.meteo.gr/stations/kilkis/
Comment
-
Originally posted by XteamDramaαν χρησιμοποιησεις το scroll up ισως και μπορεσεις να αντιληφθεις εαν τρωγεται καποιος και ποιος ειναι αυτος και επισης πως λεγεται αυτος που πεταγεtαι σε εναν διαλογο 2 ατομωνOriginally posted by south coastOriginally posted by XteamDramaκαι να μαθεις οτι υπαρχουν και αλλες αποψεις εκτος απο την δικη σου και οταν καποιος λεει κατι που δεν συμφωνει με αυτα που πιστευεις, το να χτυπιεσε σαν χταποδι κανει τα πραγματα χειροτερα, και η ειρωνια ειναι το λιγοτερο που αξιζει μια τετοια συμπεροφορα
φιλε τρωγεσαι με τα ρουχα σου μου φαινεται...
ελληνικο ειναι?www.frozenwave.gr
Comment
-
Κούβα δε χρειάζεται να πηγαίνεις τόσο μακρυά, εδώ το 2006 που τον θεωρούμε και δεύτερης κλάσης χιονιά μπροστά στα 3 μεγαθήρια του 2000 έγινε χαμός στο Χαλάνδρι!
Θυμάμαι ανοίγω το χάραμα τα παράθυρα στη Δροσιά εκείνη την Τετάρτη (3μέρα χιονιά) και βλέπω το ατελείωτο άσπρο: Κατεβαίνω, φτυαρίζω το δρόμο για να μπορέσω να ξεπαρκάρω το άμοιρο το αυτοκίνητο που ήταν χωμένο στα χιόνια, βάζω αλυσίδες και ξεκινάω για Χαλάνδρι, στην Παπανικολή όπου εργαζόμουν. Φτάνω το πρωί εκεί και γινότανε χαμός στη στούπα! Και όσο πέρναγε η μέρα αντί να ανεβαίνει η θερμοκρασία και να λιώνει η στούπα δυνάμωνε-δυνάμωνε και όλα ήταν κατάλευκα, δρόμοι, κεντρικοί δρόμοι τα πάντα, το χιόνι είχε φτάσει καμιά 25αριά εκατοστά και είχαμε ανοίξει τέρμα τα στόρια για να χαζεύουμε τις χαρτοπετσέτες και τα πεντάευρα που έπεφταν από τον ουρανό. Αξέχαστη μέρα δουλειάς. Από τότε βέβαια έζησα κι άλλες τέτοιες...Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment
-
Εντωμεταξυ ας απαντησει και καποιος για αυτο εδω που ολοι το εκαναν γαργαρα γρηγορα γρηγορα
Ας αρχισει ο Κουβανος ...με αυτο το ωραιο υπηνεμο Ελληνικο που χρησιμοποιει τοσο eloquently ως φραση...
"Originally posted by MesogeiakosOriginally posted by LeoP
Στον επίλογο οι συγγραφείς αναφέρουν ότι η χιονόπτωση στην Αθήνα θεωρείται ένα σπάνιο γεγονός. (Snowfall in Athens can be generally considered as a rare event...)
Θα σχολιάσω λοιπόν το συμπέρασμα αυτό σαν μερικώς εσφαλμένο και θα στηριχτώ πάνω στο ίδιο το άρθρο για το επιχείρημά μου.
Θεωρώ ότι το Ελληνικό δεν είναι ένα αντιπροσωπευτικό μέρος για τον αριθμό των ημερών χιονιού στην Αθήνα. Κατ' αρχήν το Ελληνικό δεν είναι Αθήνα, είναι περίπου 10χιλιόμετρα σε ευθεία μακρυά από το κέντρο των Αθηνών. Συνεπώς με την ίδια λογική που οι συγγραφείς πήραν ως σημείο αναφοράς για την Αθήνα μια παραθαλάσσια περιοχή τοποθετημένη σε μια από τις δυσμενέστερες θέσεις όσον αφορά στους αττικούς χιονιάδες μπορώ κι εγώ να θεωρήσω ως Αθήνα του Χαλάνδρι που επίσης είναι 10 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών και το οποίο έχει τα 2πλάσια επεισόδια χιονιού από το Ελληνικό και τη 2πλάσια διάρκεια σε ημέρες.
Για να δουμε που εσφαλε ο κ. Χουσος λοιπον
Κ οποιος θελει ας πληρωσει να το βρει το αρθρο...Εγω το φαουλ να ποσταρω ενα ολοκληρο αρθρο που δεν εχει ελευθερη προσβαση δεν το κανω
Ας δουμε παρακατω λοιπον
N. G. PREZERAKOS , V. E. ANGOURIDAKIS , SYNOPTIC CONSIDERATION OF SNOWFALL IN ATHENS,JOURNAL OF CLIMATOLOGY, VOL. 4, 269-285 (1984)
All these observations lead to the conclusion that when it snows at Hellinikon, it snows on the same day at Nea Philadelphia, and it also snows in the area between these two stations, i.e. in the city of Athens.
Based on the dates of these observations and on the following definition, snowfall in Athens has been defined.Definition. When we say snowfall in Athens we mean that at least one of the eight synopticobservations of a day of the Hellinikon Meteorological Station reports snow for present (ww = 70 to 79)or/and past (w= 7) weather, independently of whether the snow remains lying on the ground or whether it melts. This day is said to be a snow day.According to what has been mentioned above we considered the snow days In the Hellinikon Meteorological Station as snow days in Athens.
Φυσικα απο το 84 που γραφτηκε το αρθρο κ η Ν.Φιλαδελφεια μπορει να εγινε παραθαλασσια περιοχη και φυσικα σε δυσμενη θεση για αττικους χιονιαδες.Δεν ξερω δεν μενω πλεον Αθηνα...οποτε συμφωνα με αυτα που ακουω εδωμεσα ειναι πιθανον κ αυτο
Comment
-
Ωωωωωωπ ! Παπανικολη, ε?? Αμα εχεις και φωτο ρε Λεοπα εισαι large !!Originally posted by LeoPΚούβα δε χρειάζεται να πηγαίνεις τόσο μακρυά, εδώ το 2006 που τον θεωρούμε και δεύτερης κλάσης χιονιά μπροστά στα 3 μεγαθήρια του 2000 έγινε χαμός στο Χαλάνδρι!
Θυμάμαι ανοίγω το χάραμα τα παράθυρα στη Δροσιά εκείνη την Τετάρτη (3μέρα χιονιά) και βλέπω το ατελείωτο άσπρο: Κατεβαίνω, φτυαρίζω το δρόμο για να μπορέσω να ξεπαρκάρω το άμοιρο το αυτοκίνητο που ήταν χωμένο στα χιόνια, βάζω αλυσίδες και ξεκινάω για Χαλάνδρι, στην Παπανικολή όπου εργαζόμουν. Φτάνω το πρωί εκεί και γινότανε χαμός στη στούπα! Και όσο πέρναγε η μέρα αντί να ανεβαίνει η θερμοκρασία και να λιώνει η στούπα δυνάμωνε-δυνάμωνε και όλα ήταν κατάλευκα, δρόμοι, κεντρικοί δρόμοι τα πάντα, το χιόνι είχε φτάσει καμιά 25αριά εκατοστά και είχαμε ανοίξει τέρμα τα στόρια για να χαζεύουμε τις χαρτοπετσέτες και τα πεντάευρα που έπεφταν από τον ουρανό. Αξέχαστη μέρα δουλειάς. Από τότε βέβαια έζησα κι άλλες τέτοιες...
25 εκατοστα διαβαζω η Χαλανδριαρα, κοιτα που θυμομουν και λιγοτερα εγω 15-20 εγραψα παραπανω....
Αληθεια τι λενε γιαυτα οι στατιστικες ??? [i]

Επισης, μιας και σε βρηκαμε Λεοπα, για εξηγησε τη διαφορα μεταξυ Βορειων Προαστειων ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ και Χαλανδριου που δουλευεις .... τα αυτονοητα
"ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Αυτο ελεω τοση ωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλα πλακα μου κανεις ??? Τωρα το διαβασα !Originally posted by Mesogeiakos
Εντωμεταξυ ας απαντησει και καποιος για αυτο εδω που ολοι το εκαναν γαργαρα γρηγορα γρηγορα
Ας αρχισει ο Κουβανος ...με αυτο το ωραιο υπηνεμο Ελληνικο που χρησιμοποιει τοσο eloquently ως φραση...
Originally posted by MesogeiakosOriginally posted by LeoP
Στον επίλογο οι συγγραφείς αναφέρουν ότι η χιονόπτωση στην Αθήνα θεωρείται ένα σπάνιο γεγονός. (Snowfall in Athens can be generally considered as a rare event...)
Θα σχολιάσω λοιπόν το συμπέρασμα αυτό σαν μερικώς εσφαλμένο και θα στηριχτώ πάνω στο ίδιο το άρθρο για το επιχείρημά μου.
Θεωρώ ότι το Ελληνικό δεν είναι ένα αντιπροσωπευτικό μέρος για τον αριθμό των ημερών χιονιού στην Αθήνα. Κατ' αρχήν το Ελληνικό δεν είναι Αθήνα, είναι περίπου 10χιλιόμετρα σε ευθεία μακρυά από το κέντρο των Αθηνών. Συνεπώς με την ίδια λογική που οι συγγραφείς πήραν ως σημείο αναφοράς για την Αθήνα μια παραθαλάσσια περιοχή τοποθετημένη σε μια από τις δυσμενέστερες θέσεις όσον αφορά στους αττικούς χιονιάδες μπορώ κι εγώ να θεωρήσω ως Αθήνα του Χαλάνδρι που επίσης είναι 10 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών και το οποίο έχει τα 2πλάσια επεισόδια χιονιού από το Ελληνικό και τη 2πλάσια διάρκεια σε ημέρες.
Για να δουμε που εσφαλε ο κ. Χουσος λοιπον
Κ οποιος θελει ας πληρωσει να το βρει το αρθρο...Εγω το φαουλ να ποσταρω ενα ολοκληρο αρθρο που δεν εχει ελευθερη προσβαση δεν το κανω
Ας δουμε παρακατω λοιπον
N. G. PREZERAKOS , V. E. ANGOURIDAKIS , SYNOPTIC CONSIDERATION OF SNOWFALL IN ATHENS,JOURNAL OF CLIMATOLOGY, VOL. 4, 269-285 (1984)
All these observations lead to the conclusion that when it snows at Hellinikon, it snows on the same day at Nea Philadelphia, and it also snows in the area between these two stations, i.e. in the city of Athens.
Based on the dates of these observations and on the following definition, snowfall in Athens has been defined.Definition. When we say snowfall in Athens we mean that at least one of the eight synopticobservations of a day of the Hellinikon Meteorological Station reports snow for present (ww = 70 to 79)or/and past (w= 7) weather, independently of whether the snow remains lying on the ground or whether it melts. This day is said to be a snow day.According to what has been mentioned above we considered the snow days In the Hellinikon Meteorological Station as snow days in Athens.
Φυσικα απο το 84 που γραφτηκε το αρθρο κ η Ν.Φιλαδελφεια μπορει να εγινε παραθαλασσια περιοχη και φυσικα σε δυσμενη θεση για αττικους χιονιαδες.Δεν ξερω δεν μενω πλεον Αθηνα...οποτε συμφωνα με αυτα που ακουω εδωμεσα ειναι πιθανον κ αυτο
"ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Δεν έχω δυστυχώς, είναι σε κάποιο CD και δεν ξέρω που το έχω βάλει... δεν έχει και σημασία... Θα πέσει καινούργιο και θα βγάλουμε άλλες!Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment

"
Comment