Announcement

Collapse
No announcement yet.

22 1 10 φωτοενημέρωση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 22 1 10 φωτοενημέρωση

πηγαδακια λοιπον και σήμερα ,ανεβηκα κατα τις 12 00 το μεσημερακι

χιονιζε ποτε ελαφρώς και ποτε μέτρια ολη την ημέρα

ψιλα στην κορυφή λιγο ομιχλη.ολο το βουνο με πουδριτσα 5 ποντάκια ισως και λιγο πανω

στις πιστες το χιονι παντου κομλέ,κανονακια σε λειτουργία στο φιλιπο κατω στο Σ1

στο πλατο Σ2 και στο τελειωμα του παραδεισου,

με λίγα λόγια πολύ καλο σκι με πολυ καλή παρεα

[i]

Edited by: skiaiva "
    www.ski-aiva.gr

όσο τις βλέπω τις φωτό, τόσο πιο ωραία μου φαίνονται τα Πηγάδια...

πραγματικά από τα πιο όμορφα χιονοδρομικά!!

Comment

Πανέμορφες
      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Ημουνα και εγώ χθές στα Πηγάδια, και το ευχαριστήθηκα απόλυτα!!! Μου είχανε λείψει τόσο πολύ, γιατί είχα 2-3 χρόνια να πάω, και χθές απλά ξαναθυμήθηκα την ιδιαιτερότητα αυτού του βουνού!! Για το δικό μου το επίπεδο χιονοδρομίας, που είναι σχετικά χαμηλό, είναι λιγάκι δύσκολο το βουνό για μένα... σχετικό είναι αυτό βέβαια, γιατί όλες τις πίστες κατεβαίνω απλά τις κατεβαίνω ήρεμα. Αλλά, ήταν πανέμορφα χθές πάνω, με ελαφριά-μέτρια χιονόπτωση σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας, με κάποια ανοίγματα του καιρού κυρίως πάνω απο τα 1700-1800 μέτρα....

Ηταν μία μέρα όνειρο, και για μένα αυτό το ΧΚ με βολεύει απίστευτα γιατί βρίσκομαι εκεί απο τη Θεσσαλονίκη σε 1μιση ώρα, και χωρίς να τρέχω, γιατί το αμάξι μου (jimny) δεν κάνει για μεγάλες ταχύτητες.
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Working...
        X