πωλειται το εν λογο παντελονι της burton μεγεθος small με μεμβρανη gore tex και 3 layers,μονο 2 φορες φορεμενο στο βουνο!
δεν εχει καμια φθορα!
δεν εχει σκισιματα!
δεν εχει τραβηξει υγρασια απο τα χιονια!
και τις 2 φορες το φορεσα με ισοθερμικο απο μεσα!
ειναι καθαρο σαν καινουργιο!τι σαν,καινουργιο ειναι δηλαδη!
αγορασμενο απο ebay,160e μαζι με τα μεταφορικα + 50e δασμους και τελωνειο = 210e το δινω μονο 150e!
τοσο χαμηλη τιμη δεν θα βρειτε γι αυτη την μεμβρανη,τα υλικα,την ποιοτητα και την εγγυηση εφ ορου ζωης που δινει η burton!
το χρωμα του ειναι ανοιχτο γκρι,με λιγα νερα μπλε.παρακατω 2 φωτο απο την σελιδα της burton και μια τριτη φοτο με εμενα να το φοραω.
[i]
οι ενδιαφερομενοι παρακαλουνται οπως επικοινωνησουν μαζι μου μεσω pm ή στο 6944264321,Γιωργος!
αποστολη εκτος Αθηνων με δικα μου εξοδα!
"
δεν εχει καμια φθορα!
δεν εχει σκισιματα!
δεν εχει τραβηξει υγρασια απο τα χιονια!
και τις 2 φορες το φορεσα με ισοθερμικο απο μεσα!
ειναι καθαρο σαν καινουργιο!τι σαν,καινουργιο ειναι δηλαδη!
αγορασμενο απο ebay,160e μαζι με τα μεταφορικα + 50e δασμους και τελωνειο = 210e το δινω μονο 150e!
τοσο χαμηλη τιμη δεν θα βρειτε γι αυτη την μεμβρανη,τα υλικα,την ποιοτητα και την εγγυηση εφ ορου ζωης που δινει η burton!
το χρωμα του ειναι ανοιχτο γκρι,με λιγα νερα μπλε.παρακατω 2 φωτο απο την σελιδα της burton και μια τριτη φοτο με εμενα να το φοραω.
[i]
οι ενδιαφερομενοι παρακαλουνται οπως επικοινωνησουν μαζι μου μεσω pm ή στο 6944264321,Γιωργος!
αποστολη εκτος Αθηνων με δικα μου εξοδα!
"