Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tattoo..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tattoo..

!! ποσοι εχουν απο δω μεσα?...και τι ακριβως?..[i]
    σκεφτομαι να κανω αλλα..δεν ξερω {2-3 νιφαδες στον αριστερο καρπο ελεγα.. }
    Edited by: karpenisi87 "

[i]

οπως κ να εχει να πας καπου που ειναι καθαροι, κ με κλιβανο αποστειρωσης για βελονες κλπ Edited by: TURMS "

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by TURMS
      [i]

οπως κ να εχει να πας καπου που ειναι καθαροι, κ με κλιβανο αποστειρωσης για βελονες κλπ
      ε αυτο ειναι δεδομενο....
      "

Comment

Νιφάδες; καλό! [i]"
        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

Μία νεραίδούλα στον αστράγαλο και κάτι ακόμα μικρούλικο στον πωπο. Τα έκανα στον Νίκο στην Θεσσαλονίκη, ο ανθρωπός είναι καλλιτέχνης, αα!! και δεν πονάει τοσο όσο λένε..
          :confused::bump2:

Comment

Originally posted by maria30
            Μία νεραίδούλα στον αστράγαλο και κάτι ακόμα μικρούλικο στον πωπο. Τα έκανα στον Νίκο στην Θεσσαλονίκη, ο ανθρωπός είναι καλλιτέχνης, αα!! και δεν πονάει τοσο όσο λένε..
            α ναι..απο πονο τι λεει?σου βαζει τιποτα πανω?

Comment

Εχει μια δεκαετία που τα έκανα, αν θυμάμαι καλά σου βάζει κάτι και μετά βάζεις μια κρέμα για μία εβδομάδα και δεν το βρέχεις. Όσο για τον πονο νιώθεις μικρά τσιμπιματάκια τίποτα τραγικό , ειδικά εσύ που θέλεις κάτι τοσο μικρό δεν θα καταλάβεις τίποτα.
              :confused::bump2:

Comment

σ ευχαριστω ! [i]"

Comment

Εγω εχω κανει ενα στην πλατη (και πονεσε αρκετα) και σε λιγο θα χτυπησω και στηθος τα ονοματα των γιων μου.....

Αν κανεις καντο πριν το καλοκαιρι παντως.......

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                    Εγω εχω κανει ενα στην πλατη (και πονεσε αρκετα) και σε λιγο θα χτυπησω και στηθος τα ονοματα των γιων μου.....

μεγαλο στην πλατη?

Comment

Ωραιο θεμα ρε τρελε !!!!!!!!

Ενα τεραστιο Τριφυλλι στην καρδια μου !!!!!!!!!!!!

[i]

Δεν εχω ρε φιλε, αν και θα το ηθελα πολυ....Απλα αυτο ηταν για 16 αντε 17 χρονων, να το βλεπουν ολοι και να παιζεις ξυλο σε καθε μα καθε παραλια

Τωρα θα εκανα αστερια στον καρπο η στο λαιμο στο πισω μερος...

Ενα φοβερο παντως που εχω δει ειναι στον πρωην αρχηγο των Πανθηρων (Πανιωνιος)....Ενας τεραστιος Πανθηρας στο θωρακα-κοιλια να βγαινει και καλα μεσα απο το σωμα αγριεμενος,,,,και στην πλατη στο ιδιο υψος, και καλα να σκιζεται η πλατη και φαινεται το πισω μερος του σωματος του Πανθηρα, η ουρα και τα πισω ποδια...και καλα περναει απο μεσα του

Edited by: Kouvanos "
                      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by karpenisi87
                        Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

μεγαλο στην πλατη?

Εχω κανει ενα tribal περιπου 15 εκατοστα.....

Comment

Ενα πουμα στην αριστερη γαμπα ακριβως κατω απο το γονατο και πλαγια που εκτεινεται μεχρι τον αστραγαλο σχεδον

Επισης στον ανω κορμο ακριβως πανω στον αριστερο ωμο μου που εκτεινεται μεχρι την πλατη κ καταληγει στο μπρατσο μου σχεδον μεχρι τον αγκωνα οπου ειναι μια Ινδικη τιγρη η οποια ιπταται μενομενη

Το πρωτο στην Βουλγαρια οταν ημουν στην εφηβεια

Το δευτερο στο Λονδινο πριν 3 χρονια εμπνευομενος απο την μυθολογια του Punjab της Ινδιας κ απο ιδεα που πηρα απο την συντροφο μου.

Το συγκεκριμενο τατουαζ ομως με τσακισε στον πονο ειδικα λογω του γεγονοτος οτι επρεπε να γινονται εναλλαγες στις βελονες λογο των πολλων αποχρωσεων ωστε να βγει μια δυναμικη τιγρη...Δε το μετανιωνω ομως.

Comment

Ενα κινεζικο δρακο στα πλευρα μου(πολυ πονο), και το ονομα μου με κινεζικα στο κουντουπιε...[i]"
                            www.frozenwave.gr

Comment

θα παω αυριο να ρωτησω τοτε...ευχαριστω γ τις απαντησεις [i]"

Comment

Working...
                              X