Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ

Οποιος ξερει κατι ας το γραφει

σημερα διαβασα στο ΘΕΜΑ

Αγρότες από την Ενωση Αμυνταίου θα συγκεντρωθούν αύριο στις 10 το πρωί στον πρώτο κόμβο του Φιλώτα. "

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=58339

ελπιζω να μην εχουμε αλλα προβληματα τωρα που χιονισε επιτελους"
    52 Σ/Κ

Ηταν που δεν ειχαμε χιονι τοσο καιρο ....ερχονται τωρα οι αγροτοπατερες των 300 στρ.

οι ανθρωποι που ΔΕΝ πληρωσαν στο κρατος ουτε 1 ευρω φορο!!!!!!!!!""
    ....ο τρελος του χωριου

Comment

Παιδια γνωριζει κανεις αν ξεκινησει κανεις αυριο (Σαββατο) πρωι 7 η ωρα απο Θεσσαλονικη, θα συναντησει πουθενα προβλημα. Μιλαμε για εγνατια οδο μεχρι Φλωρινα.

Comment

Originally posted by GioBa
        Παιδια γνωριζει κανεις αν ξεκινησει κανεις αυριο (Σαββατο) πρωι 7 η ωρα απο Θεσσαλονικη, θα συναντησει πουθενα προβλημα. Μιλαμε για εγνατια οδο μεχρι Φλωρινα.

Καλυτερα να κανεις ενα τηλ στην αστυνομια ....αυτοι θα ξερουν σιγουρα να σε ενημερωσουν .....απο την αλλη βεβαια ειναι πολυ νωρις το πρωι και μαλλον δεν θα εχεις προβλημα.....εγω περισυ που περασα απο μπλοκα στης 7 το πρωι ολοι εριχναν υπνους...το προβλημα το ειχα στην επιστροφη ....

Και κακα τα ψεματα .....τι να κανουν τοσο πρωι στους δρομους ...να μεσημεριασει και λιγο ......κατευθεια στα λουκανικα και τα ουζα!!!!
        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
        fotini_kostoglou@yahoo.gr
        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Το θεμα ειναι αν εχει μπλοκα κ οχι αν θα εχει εκεινη την στιγμη διοτι με απασχολει κ ο γυρισμος.
          Πηρα το 100 κ μου ειπαν κατι περιοχες στον νομο Φλωρινας που εχει μπλοκα αλλα δε γνωριζα καμια περιοχη απο αυτες που μου ειπε... Αλλα ειναι πιθανο να τα περναω τα σημεια που μου ειπε κ να μην το ξερω.

Comment

Θεωρητικά, με βάση τις ιστοσελίδες των εφημερίδων, υπάρχουν τρακτέρ παρεταγμένα στα διόδια των Μαλγάρων, στη Χαλκηδόνα και στον κόμβο του Μαυροβουνίου στο δρόμο Πέλλα - Έδεσσα. Δε φαίνεται να υπάρχει θέμα κλεισίματος ακόμη, απλά έχουν αποκλείσει τα ταμία των διοδίων και προσφέρουν και αγροτικά προϊόντα!!!! Μακάρι να κλείσουν αφού ανέβουμε, για να μείνουμε επάνω!!!!!

Comment

μαλλον ενταξει θα ειμαστε

<a href=http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&amp;aid=1087479&amp;cid=1" target="_blank">http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&amp;aid=1087479&amp;cid=1</A>"
              52 Σ/Κ

Comment

Originally posted by DIMKOR
                Θεωρητικά, με βάση τις ιστοσελίδες των εφημερίδων, υπάρχουν τρακτέρ παρεταγμένα στα διόδια των Μαλγάρων, στη Χαλκηδόνα και στον κόμβο του Μαυροβουνίου στο δρόμο Πέλλα - Έδεσσα. Δε φαίνεται να υπάρχει θέμα κλεισίματος ακόμη, απλά έχουν αποκλείσει τα ταμία των διοδίων και προσφέρουν και αγροτικά προϊόντα!!!! Μακάρι να κλείσουν αφού ανέβουμε, για να μείνουμε επάνω!!!!!
                Eγώ σήμερα την έφαγα πάντως την παπάρα γυρνώντας από Κοζάνη στα ΜΑΛΓΑΡΑ...τα κλείσανε και μας πηδήξ@νε. Μόνο που δεν είδαμε καμιά ταινία στην σημειωτόν...με σβηστή μηχανή παρακαμπτηρίους...
                ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Εχθές το βράδυ, Μάλγαρα ανοικτά. Πολλά τρακτέρ απλά παρεταγμένα και ολοι αγρότες τσίπουρα στην καντίνα!!!! Ήπια καναδυό και ευτυχώς οδήγουσε η καλή μου. Στον κόμβο όπου στρίβεις μετά τον Φιλώτα για Φλώρινα ή Έδεσσα, επίσης πολλά, αλλά και αυτά απλά παρεταγμένα!

Comment

Working...
                  X