χωρις βαρος πισω το isuzu, προσεξε μην τον ξεκολλησεις εσυ καμμια φορα.......
οκ, ειχα μπερδευτει διοτι νομιζω οτι βιντεοσκοπει μεσα απο αμαξι και μαλιστα νομιζα οτι εβλεπε την κλασσικη μαυρη εισαγωγη του δασοφυλακα του αποστολη (ξερεις το φουσκωμα που εχουν τα τουρματα σουμπα).
Ααα!!!! Ετσι πες ντε!!! αυτο που φαινεται ειναι απο την βεντουζα της βασης αυτοκινητου![i]
"
Καλησπέρα παιδιά.
Επανειλημμένα έχουμε μιλήσει για τις διαφορετικές ποιότητες χιονιού και τους κινδύνους που αυτές εγκυμονούν.(ο Stolis έχει αναφερθεί πολλές φορές και με οπτικό υλικό).
Εδώ ένα βίντεο λοιπόν ,για το πόσο προσοχή θέλει το συγκεκριμένο θέμα και πόσο σοβαρά πρέπει να το παίρνουμε:
[TUBE]jCxK4rJMHm0[/TUBE]
Όπως βλέπουμε ,το χιόνι είναι τόσο μα τόσο παγωμένο-κυρίως λόγω της εναλλαγής των καιρικών συνθηκών ,απο του +7 στους -3 και αντίστροφα,που ο χιονοστρωτήρας ,ένα μηχάνημα ειδικά φτιαγμένο για αυτήν την περίσταση ,αδυνατεί να ανταπεξέλθει.(3 προσπάθειες γίνανε ,στο τέλος πήγαμε από άλλο δρόμο και την πήραμε κατηφορικά και έτσι στρώθηκε η πίστα)
Υ.Γ.1:συγγνώμη για το άσχετο του πόστ ,αλλά δεν είχα που αλλού να το βάλω και καινούργιο θέμα δεν ήθελα να ανοίξω.
Υ.Γ.2:ακόμα μια συγγνώμη για την έκφραση μου μέσα στο βίντεο ,αλλά τέτοιες ώρες ,τέτοια λόγια!
δηλαδη μητσο, σπινιαρει η ερπυστρια? πισοδερι εισαι?
Ακριβώς αυτό Τζίμ.Σύγκρινε στο βίντεο τον ρυθμό περιστροφής της ερπύστριας με το πόσο κινείται ο χιονοστρωτήρας και θα καταλάβεις για το τι γλίστρα μιλάμε!
(ναι Πισοδέρι είμαι)
δηλαδη μητσο, σπινιαρει η ερπυστρια? πισοδερι εισαι?
Ακριβώς αυτό Τζίμ.Σύγκρινε στο βίντεο τον ρυθμό περιστροφής της ερπύστριας με το πόσο κινείται ο χιονοστρωτήρας και θα καταλάβεις για το τι γλίστρα μιλάμε!
(ναι Πισοδέρι είμαι)
εεεμμμ αφού δεν φοράει cooperakia καλά να πάθει συνάδελφε [i] "
Και ένα καταπληκτικό του φίλου μου του Φώντα, αλλά δυστυχώς με μουσική, εκεί που έπρεπε να ακούγεται η μποξερίλα.[i] http://www.youtube.com/watch?v=kanHeyb4atI Edited by: stolis "
Comment