Announcement

Collapse
No announcement yet.

Οχι αλλο καρβουνο!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οχι αλλο καρβουνο!

Ρε παιδια ειναι μονο δικη μου εντυπωση η εχει και καποιος αλλος την αισθηση οτι καθε φορα που ανεβαινουμε σε ενα απο τα δυο μεγαλυτερα χ.κ κεντρα που ειναι πιο κοντα στην Αθηνα καποιοι λενε καλως ηρθαν οι μακακες οι Αθηναιοι?
    Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο,εκτος φυσικα απο το βωμο της εκμεταλλευσης κ της αισχροκερδιας,στον οποιο θυσιαζονται η ορεξη και η διαθεση του κοσμου που περιμενει πως κ πως για λιγο χιονακι ,σε συνδιασμο με την εξωφρενικη απαιτηση των 25e οσον αφορα τη τιμη του εισιτηριου απλα για μια διαρκη αναμονη.Αναμονη στα lift,αναμονη στο σαλε για ενα ζεστο κρασι των 6e(ελεος),ουτε στη εφορια.
    Τι να πω ρε παιδια,το ξερω οτι ολοι τα συζηταμε και εκνευριζομαστε αλλα τελικα δεν κανουμε και κατι γι αυτο.
    Οσο για τους υπευθυνους,δεν ιδρωνει το αυτι τους με τιποτα.

καλα τα λες, αλλα αφου υπαρχουν οντως μαλακες αθηναιοι, που δεν τους νοιαζουν τα λεφτα, και πανε συνεχως... καλα κανουν οι υπευθυνοι.

αμα το ζεστο κρασι τους εμενε απουλητο να δεις πως θα το εριχναν στα 3 ευρω... αλλα ευτυχως που υπαρχουν μαλακες!!!!
    LIB-TECH TRS BTX
    A.SNOW David Vincent

Comment

οχι αλλο καρβουνο!στο βουνο θα πας να πιεις κρασι; [i]
      περα απο την πλακα,φιλε μου ξερουμε τα προβληματα που εχουν τα χιονοδρομικα μας και η επιλογη ειναι καθαρα θεμα του καθενος μας να επιλεξει σε ποιο και ποτε θα παει.
      για τις τιμες στα κρασια,μπριζολες,μακαροναδες κλπ εδεσματα υπαρχει λυση,σακιδιο στην πλατη με ταπερακι με κεφτεδες απο το σπιτι ή οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου και απολαυσε το στην κορυφη με θεα!κατι αντιστοιχο του ''χεσe ψηλα κι αγναντευε'' δηλαδη!"
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

φιλε liapos7 συμφωνω μαζι σου,με τη λυση του σακιδιου,γιατι κ γω αυτο κανω,εφοδια κ γευμα στο βουνο. Αλλα απ την αλλη πλευρα δεν πρεπει να αναφερουμε τα κακως κειμενα? μην νομιζουν οι αρμοδιοι οτι τα δεχομαστε ολα αβιαστα.

Comment

μονο που δεν ειναι δικια μου λυση,ουτε παιρνω σακιδιο με φαγωσιμα.οταν πηγαινω στο χιονοδρομικο θελω να ειμαι στις πιστες,καθομαι μονο οταν ειμαι πανω στο καρεκλακι.
          απο την αλλη,οσα και να αναφερεις δεν εχει σημασια αν εχεις δικιο ή υπερβαλεις.καποιοι αρμοδιοι σκεφτονται μονο το χρημα κι εκει ειναι που χαλαει η δουλεια!ειναι πολλα αυτα που μπορουμε να γραψουμε,για τιμες,για τα λιφτ κλπ κλπ,το θεμα ειναι τι μας μενει φευγοντας απο το καθε χιονοδρομικο.σε καποιο εχεις καταληξει εσυ,σε καποιο εγω...δεν ειναι ολα ετσι οπως θα τα θελαμε αλλα εγω περναω καλα γιατι θελω να περασω καλα και το καταφερνω παντα,οποιες κι αν ειναι οι συνθηκες [i]"

Comment

Φιλτατε Liapo με βρισκεις καθετα αντιθετο. Σ΄αυτο πονταρουν.

Boikotaz θελουν να το κλεισουν το μαγαζακι...Μπας και βαλουν μυαλο.Πως την ειδαν δλδ?Βρηκανε πουτανες και την ειδαν νταβατζιδες?

Δεν εχω παει ποτε μου στον Παρνασσο και ουτε προκειται να το κανω...

Εσεις φταιτε, που τους εχετε κανει νοματαιους, που λενε και στα μερη μου.

Το Bansko καθε ΣΚ,,, ειναι ελληνικη παροικια...70 km πιστες με 25€!!!Διαμονη με 25€ το δικλινο,σε σουπερ διαμερισματακια...

Τωρα που ανοιξε και ο δρομος πανω απο την Ξανθη,,,περνας καπακια Ζλατογκραντ και απο εκει Pamporovo...

Μωλις ενα χαλαρο δυωρακι...Και 25-30 km πιστες, και με 24 leva(τουτεστιν 12€!!!)...

Περυσι την καθαρα Δευτερα, πηγα στο Φαλακρο και πληρωσα 17€, με τα μισα λιφτ να χαροπαλευουν, και σε γενικες γραμμες αθλιο(λογω διαχειρισης) χιονοδρομικο...Κανενας σεβασμος...Χωρια οτι φαγαμε και ενα δυωρο να περιμενουμε το εκχιονιστικο να ανοιξει το δρομο, γιατι ειχε πλακωθει απο το χιονι...Αν ειναι δυνατον!!!

Καθε φορα που πηγαινω σε ελληνικο χιονοδρομικο,,,η αισιοδοξια μου οτι θα στρωσουν τα πραγματα, χανει ολοενα και περισσοτερο τα ερισματα της...Μονο η Βασιλιτσα ερχεται απο δρομο...Αλλα στους στραβους,,,βασιλευει ο μονοφθαλμος...

Τετοιοι ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΙ που ειναι, να τα τρωνε 1000 φορες οι Βουλγαροι!!!
            When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle.
            Then I realised God doesn’t work that way, so I stole
            one and prayed for forgiveness.

Comment

Εκει ακριβως φιλε kaizer sos,ηθελα να καταληξω,boicotaz ειναι η μονη λυση στο συγκεκριμενο θεμα απο ολους εμας που αγαπαμε το snowboard η ski,μπας κ αλλαξει κατι καποια στιγμη προς το καλυτερο ,γιατι ουτε εμεις ειμαστε μακακες που πληρωνουμε ουτε οι υπευθυνοι των χ.κ της βορειας ελλαδας βλεπε βασιλιτσα κτλ που εχουν τις μισες τιμες στα lift σε σχεση με παρνασσο κ καλαβρυτα.
              Αν δεν αποκτησει ο ελληνας συλλογικη συνειδηση τα ιδια κ χειροτερα θα ζουμε φιλε.

Comment

Originally posted by KAISER SÖS

Περυσι την καθαρα Δευτερα, πηγα στο Φαλακρο και πληρωσα 17€, με τα μισα λιφτ να χαροπαλευουν, και σε γενικες γραμμες αθλιο(λογω διαχειρισης) χιονοδρομικο...Κανενας σεβασμος...Χωρια οτι φαγαμε και ενα δυωρο να περιμενουμε το εκχιονιστικο να ανοιξει το δρομο, γιατι ειχε πλακωθει απο το χιονι...Αν ειναι δυνατον!!!
                Όταν γράφεις κάτι κοίταξε να λές την αλήθεια.
                You can go fast, I can go anywhere

Comment

α) να κανετε οσο μποϊκοταζ θελετε!με 5 και 10 ατομα δεν τους κανετε κακο! κι ενταξη,στον παρνασσο το εχουν σκισει το θεμα.στα καλαβρυτα ειναι λιγο καλυτερα απο θεμα τιμων!αν παλι σας φαινονται ακριβα να σας πω οτι τουλαχιστον δεν ειναι απροσωπα!εχουμε εναν δικο μας ανθρωπο εκει,χιονοδρομο κι οχι εναν επιχειρηματια που ανεβαινει με την τζιπαρα του στο σαλε!
                  β) στην βορεια ελλαδα πιστευω οτι εχουν χαμηλοτερες τιμες για δυο λογους.α)το ενα χιονοδρομικο ειναι κοντα στο αλλο κι ας πουμε οτι υπαρχει ενας μικρος ανταγωνισμος.κοντα στην αθηνα ειναι 3 μονο χιονοδρομικα απο τα οποια τα 2 ζουνε! β)οι ανθρωποι εκει εχουν αλλη νοοτροπια απο την δικια μας εδω κατω.ισως να μην απουσιαζουν περιπτωσεις ζωων αλλα σιγουρα ειναι λιγοτερα απο τα δικα μας!

Comment

Ε καλο θα ηταν καποια στιγμη να αποκτησουν και οι ανθρωποι κατω απ το αυλακι λιγη απ τη καλη βορειοελλαδιτικη κ φιλοξενη νοοτροπια!

Comment

Tants, ενα μικρο δικιο το εχεις, μιας και δεν ανεβηκα Φαλακρο την Καθαρα Δευτερα, αλλα Κυριακη 01/03/2009.Εχω κρατησει και την καρτα. Η ταλαιπωρια ομως ηταν δεδομενη και αξιομνημονευτη...
                      Μηπως αυτο κανει καλυτερα τα πραγματα για το χιονοδρομικο?
                      When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle.
                      Then I realised God doesn’t work that way, so I stole
                      one and prayed for forgiveness.

Comment

Working...
                      X