Πραγματικά ασύλληπτη τραγωδία....Δεν ξέρω τι να πω....Κρίμα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αϊτή: Καταστροφικός σεισμός 7,3 Ρίχτερ
Collapse
X
-
Παιδια εχω συγκλονιστει με αυτα που βλεπω στην Αιτη...
Επικοινωνησα σημερα με την Βρετανικη συντονιστικη ομαδα αρωγης για την Αιτη εδω στο Surrey για να μαθω πως μπορω να βοηθησω...
Οποιος δεν το γνωριζει παντως η Αιτη ηταν η πρωτη χωρα παγκοσμιως που αναγνωρισε την ανεξαρτησια της Ελλαδας το 1831 κ νομιζω η Ελλαδα το θυμαται καλα κ ελπιζω οτι συντομα θα στειλουμε κ εμεις βοηθειαEdited by: Mesogeiakos
Comment
-
Επαναλαμβάνω, επειδή το θέμα το γνωρίζω αρκετά καλά, ότι η ΜΟΝΗ βοήθεια που έχει αποτέλεσμα είναι η συνδρομή με χρήματα σε μια ΣΟΒΑΡΗ ΜΚΟ.
Αυτές έχουν αποθήκες με συγκεκριμένα φάρμακα σε σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς τι έχουν ανάγκη ΕΚΕΙ. Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες από την αδερφή μου για δωρεές φαρμάκων και άλλων πραγμάτων που πραγματικά απλά δεν μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν γιατί για διάφορους λόγους είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.
Μόνο και μόνο για θέματα logistics και οικονομία κλίμακας πρέπει να κατανοήσετε ότι μια σοβαρή ΜΚΟ δεν μπορεί να βοηθηθεί με δωρεές σε ΥΛΙΚΟ.
Δεν είναι σαν τα ρούχα που δίνουμε παλιά στην εκκλησία για να τα δώσει σε φτωχούς. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
Χρήματα, τίποτε άλλο και όποιος έχει διάθεση μπορεί να προσφέρει και τις προσωπικές του υπηρεσίες, αν είναι χρήσιμες κάπου.Edited by: gordonas
Comment
-
<a href=http://tvxs.gr/news/%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BC%C E%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%C E%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1" target="_blank">Εξαγριωμένοι Αϊτινοί έστησαν οδοφράγματα χρησιμοποιώντας πτώματα στην πρωτεύουσα Πορτ-ο-Πρενς!</a>
Για να μην σας δουλευουν οι βοηθεια που θα στειλει το ΔΤΝ γινεται με επεκταση ..δανειου!! Θα βγουν και χρεωμενοι απο πανω!! Και μετα το ονομαζουν βοηθεια!!! ΑΙΣΧΟΣ!"
Comment
-
Originally posted by Mesogeiakos
νομιζω οτι τα λεφτα που δινει το IMF σε τετοιες περιπτωσεις χαρακτηριζονται ως δανεια ωστε να δικαιολογηται η απελευθερωση τους αλλα σπανια αποπληρωνονται...τουλαχιστον δεν θυμαμαι εγω καποια αναλογη περιπτωση που να εχουν αποπληρωθει
Δεν ξερω για τους αλλους,αλλα αυτοι εδω ειναι για φτησιμο:
Όμως και ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρός Καν δήλωσε σήμερα ότι..ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων στην Αϊτή. Τόνισε ότι το ποσό αυτό που θα αποδεσμευτεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ, θα προέλθει από την επέκταση ήδη υφιστάμενου δανείου προς την Αϊτή.""
Comment
-
[TUBE]watch?v=d3JfvhQwEHg&feature=player_embedded#[/TUBE]
Eγω προσωπικα εκλαψα...δεν αντεξα οσο κ να το προσπαθησα[i]
Ειδικα η εικονα ενος νεαρου πατερα που κραταγε το μωρακι του τυλιγμενο σε ενα σεντονι με αιματα κ εκλαιγε με λιγμους με τσακισε ειλικρινα...

Ειναι ιδιαιτερα γραφικο το κλιπακιEdited by: Mesogeiakos "
Comment
-
H Κυβερνηση της Αιτης μιλησε επιτελους κ ανακοινωσε οτι εχουν θαυτει επισημα 40.000 ατομα μεχρι αυτη την στιγμη.
Αυτο ειπε τωρα το bbc .....επισημα η Αιτηνη κυβερνηση λεει οτι περιμενει τουλαχιστον αλλες 100.000 νεκρους περιπου...καθως κ οτι 3 εκατομυρια ανθρωποι δεν εχουν προσβαση σε νερο κ φαγητο...
Μιλαμε για τρομερα νουμερα...δεν ξερω τι να πωEdited by: Mesogeiakos
Comment
-
να πω κατι ωμο παιδια? πολλοι με το θανατο τους λυτρωθηκαν ζωντας σε ενα πιο φτωχα κρατη που αν δεν ηταν αυτος ο σεισμος ποτε δεν αναφερονται πουθενα το πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι .
κακο μεγαλο βεβαια να χανει ο πατερας το παδι , να ξεκληριζονται οικογενεις , κακο ακομα μεγαλυτερο τετοια φτωχα κρατη να γινονται γνωστα μεσα απο τετοιες τραγωδιες
Comment

Comment