24[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΗΛΙΚΙΑ???
Collapse
X
-
Originally posted by giatrellis8η κλασσικη δικαιολογια ολων των ''περηφανων νιατων''Originally posted by MesogeiakosOriginally posted by Stavros151515γιωργο, απο ποια ηλικια κ μετα θεωρησαι μεγαλος κ μεχρι ποια πιτσιρικας???
οχι τιποτα αλλο, να ξερω που ανηκω . . .
υπαρχουν πολλοι 20αρηδες που μεσα τους νιωθουν 50αρηδες κ πολλοι 50αρηδες που νιωθουν εφηβοι...πολυ ρευστα τα ορια λοιπον [i]

28 ρε συ!!εχω ακομα μεχρι τα περηφανα νιατα
εντωμεταξυ η κατηγορια μου παει πολυ χαλια....η πολυ μικρα η πολυ πουρα παιζουν τελικα στο φορουμ!!
μονο 6 ατομα 25-30???come on guys wake up ελα να γινει η ανατροπηEdited by: Mesogeiakos "
Comment
-
Οχι και πέρασαν ρεε συνομίληκε σε κάνα μήνα δηλαδή[i]Originally posted by jmal25-30 εγώ!!! Στα 28 σε λίγο για να είμαι πιο ακριβής! Πέεεεεεερασαν τα χρόνια μπάαααρμπαααα! Πέεεερασαααααν!

.Εγω νιώθω άγριο νιάτο,πιο άγριο απο 20.15 χρόνια νεότητας έχουμε μπροστά μας φίλε μου."
Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
η καλυτερη ηλικια ξεκιναει στη συνταξηOriginally posted by nanga parbatΟχι και πέρασαν ρεε συνομίληκε σε κάνα μήνα δηλαδή[i]Originally posted by jmal25-30 εγώ!!! Στα 28 σε λίγο για να είμαι πιο ακριβής! Πέεεεεεερασαν τα χρόνια μπάαααρμπαααα! Πέεεερασαααααν!

.Εγω νιώθω άγριο νιάτο,πιο άγριο απο 20.15 χρόνια νεότητας έχουμε μπροστά μας φίλε μου.
"χιονια στο καμπαναριο
Comment

)
Comment