Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονοδρομικό kozuf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ετσι....ουτε εγω φιλε ουδε μια σχεση εχω με πολιτικους...ουτε το σαλιο μου δεν χαλαω για παρτι τους....και ουτε εθνικιστης ειμαι....στα σκοπια εχω παει 1-2 φορες με τη μηχανη και γυρισα τα βουνα....λεφτα ομως ΔΕΝ τους αφηνω...και ας τσουλαω στη βασιλω με αλλους 2000 σκιερ
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Ναι ρε παίδες οκ... κανένα πρόβλημα!!! Δικαίωμά σας! Εγώ απλώς είπα ότι εμένα που δεν με ενδιαφέρει αν η Μακεδονία είναι ελληνική, ή σκοπιανή, ή ουγκαντέζικη δεν έχω πρόβλημα να πάω στο kozuf και να αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια, αν με απαλλάξει από την ταλαιπωρία των εγχώριων χιονοδρομικών!

Comment

η μακεδονια ειναι κινεζικη "
        χιονια στο καμπαναριο

Comment

παντως ωραιο φαιnetai ,κ πρεπει να ειναι μεγαλο χιονοδρομικο. λεει 60χμ πιστες, ε ναμην ειναι καμια 25- 30 στη πραγματικοτητα? μεγαλουτσικο πρεπει να ειναι
          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Εδώ ήμαστε και θα το δείτε, μόλις λειτουργήσει κανονικά, (αν είναι ετσι οπως φαίνεται στο site) όλοι εκεί θα τρέξουμε, αρκεί να έχει χιόνι γιατί για σήμερα δινει μονο 15,20,30

Comment

το να παει καποιος στα σκοπια ειναι δικαιωμα του και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν εταιριες εκει και τα κονομανε ....απλως η αποψη μου ειναι αυτη και δεν την διαπραγματευομαι με τονους χιονι...

οσο εαν ειναι κινεζικη κ ανεις λαθος η θεσσαλονικη ειναι κινεζικη(ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΟΠΟΛΙΣΙΑΣ)χαχαχα
              ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by gavis

το να παει καποιος στα σκοπια ειναι δικαιωμα του και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν εταιριες εκει και τα κονομανε ....απλως η αποψη μου ειναι αυτη και δεν την διαπραγματευομαι με τονους χιονι...

οσο εαν ειναι κινεζικη κ ανεις λαθος η θεσσαλονικη ειναι κινεζικη(ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΟΠΟΛΙΣΙΑΣ)χαχαχα
                Kραταω αυτο το ποστ αλλα και το προηγουμενο σου για να σου το τριψω στην μουρη την μερα που θα παμε μαζι στο Κοζουφ για σκι![i]"
                http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

Originally posted by skier
                  Ναι ρε παίδες οκ... κανένα πρόβλημα!!! Δικαίωμά σας! Εγώ απλώς είπα ότι εμένα που δεν με ενδιαφέρει αν η Μακεδονία είναι ελληνική, ή σκοπιανή, ή ουγκαντέζικη δεν έχω πρόβλημα να πάω στο kozuf και να αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια, αν με απαλλάξει από την ταλαιπωρία των εγχώριων χιονοδρομικών!

Θα έπρεπε να σ'ενδιαφέρει. Είναι απαράδεκτο και μόνο που ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να το λες κιόλα....[i]
                  Αυτοί είναι οι "νεοέλληνες" μπράβο...κάποιοι δώσαν το αίμα τους για να είναι ελληνική Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Ευτυχώς που δεν γνωρίζαν τι πάστα νεοελλήνων θα ακολουθούσε..
                  Ντροπή και πάλι...
                  "
                  Ski now, work later.

Comment

Παιδιά, ας θυμηθούμε τον αρχικό σκοπό αυτού του θέματος, ο οποίος είναι για το εν λόγω χιονοδρομικό κέντρο και όχι για τα πολιτικά!

Και ας σεβαστούμε και αυτόν που άνοιξε αυτό το θέμα....

Φιλικά,

Γιάννης.
                    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Η Μακεδονια ειναι ελληνικη. Αρα γιατι να μην παω στο Κοζουφ;;;[i]"

Comment

Originally posted by GioBa
                        Η Μακεδονια ειναι ελληνικη. Αρα γιατι να μην παω στο Κοζουφ;;;[i]
                        να πας φιλε μου!!!ποιος ειπε ττο αντιθετο???εγω ειπα οτι ΕΓΩ δεν θα παω για δικους μου λογους...ο καθενας κανει οτι θελει...
                        "
                        τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

ακομα κ αν αποφασιζα να παω στο κοζουφ το θεμα ειναι οτι μονιμως θα εχω το μυαλο μου για στενοκεφαλους ντοπιους που μπορει να μας κοιτανε με στρβο ματι...κ κυριως τα αμαξια μας

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

φιλος που ξημεροβραδιάζεται στα τοπικα καζινο γευγελης και δοϊρανης ...μου λεει οτι η λεξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν ακουγεται στην περιοχή ........για ευνόητους λόγους. ( ο πελάτης έχει πάντα δίκιο[i])"
                            Γιώργος

Comment

καλα εννοειται αυτο...
                              μην ξεχνας ομως οτι αυτοι εχουν πολλους στενοκεφαλους εθνικιστες...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by GioBa
                                Η Μακεδονια ειναι ελληνικη. Αρα γιατι να μην παω στο Κοζουφ;;;[i]
                                "
                                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                                X