ετσι....ουτε εγω φιλε ουδε μια σχεση εχω με πολιτικους...ουτε το σαλιο μου δεν χαλαω για παρτι τους....και ουτε εθνικιστης ειμαι....στα σκοπια εχω παει 1-2 φορες με τη μηχανη και γυρισα τα βουνα....λεφτα ομως ΔΕΝ τους αφηνω...και ας τσουλαω στη βασιλω με αλλους 2000 σκιερ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονοδρομικό kozuf
Collapse
X
-
Ναι ρε παίδες οκ... κανένα πρόβλημα!!! Δικαίωμά σας! Εγώ απλώς είπα ότι εμένα που δεν με ενδιαφέρει αν η Μακεδονία είναι ελληνική, ή σκοπιανή, ή ουγκαντέζικη δεν έχω πρόβλημα να πάω στο kozuf και να αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια, αν με απαλλάξει από την ταλαιπωρία των εγχώριων χιονοδρομικών!
Comment
-
το να παει καποιος στα σκοπια ειναι δικαιωμα του και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν εταιριες εκει και τα κονομανε ....απλως η αποψη μου ειναι αυτη και δεν την διαπραγματευομαι με τονους χιονι...
οσο εαν ειναι κινεζικη κ ανεις λαθος η θεσσαλονικη ειναι κινεζικη(ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΟΠΟΛΙΣΙΑΣ)χαχαχα....ο τρελος του χωριου
Comment
-
Kραταω αυτο το ποστ αλλα και το προηγουμενο σου για να σου το τριψω στην μουρη την μερα που θα παμε μαζι στο Κοζουφ για σκι![i]"Originally posted by gavis
το να παει καποιος στα σκοπια ειναι δικαιωμα του και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν εταιριες εκει και τα κονομανε ....απλως η αποψη μου ειναι αυτη και δεν την διαπραγματευομαι με τονους χιονι...
οσο εαν ειναι κινεζικη κ ανεις λαθος η θεσσαλονικη ειναι κινεζικη(ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΟΠΟΛΙΣΙΑΣ)χαχαχαhttp://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related
Comment
-
Originally posted by skierΝαι ρε παίδες οκ... κανένα πρόβλημα!!! Δικαίωμά σας! Εγώ απλώς είπα ότι εμένα που δεν με ενδιαφέρει αν η Μακεδονία είναι ελληνική, ή σκοπιανή, ή ουγκαντέζικη δεν έχω πρόβλημα να πάω στο kozuf και να αφήσω τα ωραία μου λεφτάκια, αν με απαλλάξει από την ταλαιπωρία των εγχώριων χιονοδρομικών!
Θα έπρεπε να σ'ενδιαφέρει. Είναι απαράδεκτο και μόνο που ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να το λες κιόλα....[i]

Αυτοί είναι οι "νεοέλληνες" μπράβο...κάποιοι δώσαν το αίμα τους για να είναι ελληνική Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. Ευτυχώς που δεν γνωρίζαν τι πάστα νεοελλήνων θα ακολουθούσε..
Ντροπή και πάλι...

"Ski now, work later.
Comment
-
Παιδιά, ας θυμηθούμε τον αρχικό σκοπό αυτού του θέματος, ο οποίος είναι για το εν λόγω χιονοδρομικό κέντρο και όχι για τα πολιτικά!
Και ας σεβαστούμε και αυτόν που άνοιξε αυτό το θέμα....
Φιλικά,
Γιάννης.Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
να πας φιλε μου!!!ποιος ειπε ττο αντιθετο???εγω ειπα οτι ΕΓΩ δεν θα παω για δικους μου λογους...ο καθενας κανει οτι θελει...Originally posted by GioBaΗ Μακεδονια ειναι ελληνικη. Αρα γιατι να μην παω στο Κοζουφ;;;[i]

"τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment

"
Comment