Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΟΚΕΡ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΟΚΕΡ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΤΟ ΔΗΜΟΦΗΛΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.[i].ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 760 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ BYE IN 3 $ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΤΙΣ 4 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΗΤΑΝ 1680$"
    WEST MACEDONIA POWERRR...

Μπραβο ρε φιλε, αλλα πρεπει να εισαι καλος....Εγω παιζω καθε Πρωτοχρονια και κλασικα ΧΑΝΩ και τα 10 ευρω που βαζω, γιατι πολυ απλα ουτε μου αρεσει, ουτε ξερω καλα, και χανω και για γουρι....
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Όποιος κερδίζει στα χαρτιά... χάνει στις γυναίκες!!! [i]"
      Over and out.

Comment

EXΩ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ[i]ΑΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΜΕ ΚΟΒΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ"

Comment

Τεραστιο κεφαλαιο το ποκερ..Παιχνιδι τακτικης υπομονης αλλα και καλης φυσικης καταστασης..Ποσες φορες κερδιζω τουρνουα επειδη κουραζονται οι φιλοι μου και παιζουν οπως να ναι ουυυυυουυυ..Βεβαια παιζει και η τυχη το ρολο της αλλα μακροπροθεσμα αν το'χεις ρε παιδι μου εισαι κερδισμενος.Εγω το λαθος που κανω ειναι οταν χανω να εκνευριζομαι και να προσπαθω να ρεφαρω παση θυσια.Ε αυτο πολυ απλα δε γινεται και τα χανω ολα..Υπαρχουν και οι μερες που θα χασεις.Ετσι ειναι..Δε γινεται να κερδιζει παντα καποιος.Απλα τις μερες που βλεπεις οτι δεν σε παει ρε παιδι μου πρεπει να κανεις στην ακρη.Να πεις στοπ.
          Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Προσωπικα αρχιζω με κεφαλαιο περιπου 50$ και συμμετεχω σε τουρνουα ειτε μικροτερα ειτε μεγαλυτερα με εισοδο 3-6$.Προτιμω να ειναι turbo για να μη ξημερωνουμε κιολας..Σε 2-3 ωριτσες εισαι κομπλε.Αλλα το turbo ειναι δικοπο μαχαιρι καθως αυξανονται γρηγορα τα Blinds(υποχρεωτικο πονταρισμα)

Comment

Έχουν καταστραφεί οι οικογένειες και περιουσίες από τα χαρτιά, μόνο αυτό θα πω...

Comment

Αλλο χαρτια αλλο Texas Hold'em..[i]"

Comment

Originally posted by Gianniwtis
                  Αλλο χαρτια αλλο Texas Hold'em..[i]

To Texas Hold'em κάποια στιγμή θα γίνει και χαρτιά...αν όχι για όλους αλλά για πολλούς...

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...p;lngDtrID=251Edited by: enigma "

Comment

"
                    detox

Comment

"
                      detox

Comment

Λόγω γιορτών παίζουμε σχεδόν κάθε απόγευμα/βράδυ 21 οικογενειακά. Με μάρκες φυσικά.

Εσείς παίζετε με αληθινά χρήματα;
                        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

τα τουρμπο και τα speed παιρνουν λιγοτερη ωρα αλλα βασιζωνται πολυ περισσοτερο στον παραγοντα τυχη αφου ανεβενουν σφαιρα τα μπλαιντς και δε μπορεισ να κανεισ το παιχνιδι σου οπωσ πρεπει και να αναγκαζεσαι να κανεις ενεργειες βεβιασμενες με οχι τοσο καλα φυλλα που πολλες φορες σου κοστιζουν το τουρνουα η καποια καλυτερη θεση σαυτο.[i]εγω παιζω καμια φορα για πλακα κανα σπιντ αλλα κυριως οταν θα πω θα παιξω παιζω τα κλασικα εστω και αν μεχρι να αναδειχθω νικητησ θα πρεπει να παιξω 9 ωρεσ συνεχομενεσ."

Comment

καλο το ιντερνετ αλλα σαν το live τραπεζακι δεν εχει [i]"
                            σνόου αντίκτηντ

Comment

Εννοειται αλλη αισθηση το live.Διαβαζεις τον παιχτη βλεπεις πως αντιδραει..Πιανεις τις μαρκες τις παιζεις στα δαχτυλα γλιστρανε τα φυλλα στην τσοχα..Αυτα ειναι!Καλη φαση.

Παντως προσωπικα παντα παιζω οταν μου περισσευουν καποια χρηματα και ποτε οταν δεν εχω..Το βλεπω σαν χομπι το οποιο μπορει να σου προσφερει κιολας.Αλλα ποτε οταν εχω αφραγκιες η με δανεικα.Ποτε..

Comment

Working...
                              X