Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Χ.Κ ΚΑΙΜΑΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Χ.Κ ΚΑΙΜΑΚ

μολις γυρισα απο καιμακ.ομιχλη τρελη,χιονι σουπα αλλα οριακο στο μετεριζη μετα τις 1,σαραντοβρυση κλειστη μετα τις 1.ελπιζουμε σε χιονι το σκ...επιτελους!![i]"

Τέρμα η κοροιδεία.....Δεν ξαναπατάω στο καιμάκ..Κάνω 2 ώρες δρόμο μαζί με άλλα 5 άτομα καιω 23 ευρώ βενζίνες και χώρια από την πίκρα και την ξενέρα που μου δίνει ο καιρός(ήξερα ότι οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μου) έρχεται κ το τελειωτικό χτύπημα.....

18 ευρώ για δυο πιατάκια κ πίστες καρμανιόλες

Δεν καταλάβατε καλά κύριοι εγώ δεν είμαι πρόβατο...

Να το έχετε να το χαίρεστε το χ.κ

Το ευρώ μου ούτε με το κυάλι

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑEdited by: mik2fast
    live to ride another day.....

Comment

αυτο με τις τιμες εχει παραγινει σε αρκετα χ/κ της χωρας μας!!!!παραπονα στο πισοδερι,παραπονα στο καιμακ,πολλα παραπονα στον παρνασσο(το αποκορυφωμα 15 ευρω για τον αιολο μονο)!!!!την αρπαχτη που κανουν οι επιχειρηματιες στα νησια το καλοκαιρι τωρα και στα χιονοδρομικα!!!18 ευρω για 2 πιατακια!!!απιστευτο!!!!

Comment

Originally posted by mik2fast
        Τέρμα η κοροιδεία.....Δεν ξαναπατάω στο καιμάκ..Κάνω 2 ώρες δρόμο μαζί με άλλα 5 άτομα καιω 23 ευρώ βενζίνες και χώρια από την πίκρα και την ξενέρα που μου δίνει ο καιρός(ήξερα ότι οι πιθανότητες δεν ήταν μαζί μου) έρχεται κ το τελειωτικό χτύπημα.....

18 ευρώ για δυο πιατάκια κ πίστες καρμανιόλες

Δεν καταλάβατε καλά κύριοι εγώ δεν είμαι πρόβατο...

Να το έχετε να το χαίρεστε το χ.κ

Το ευρώ μου ούτε με το κυάλι

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
        Φιλε καταρχην ειναι 15 ευρω (τα 3 τα παιρνεις πισω).κατα δευτερον συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολλα αλλα ειλικρινα γιατι τα εδωσες?οι συνθηκες σημερα δεν ηταν για σκιερ......μονο για χαβαλεδες,και σε ενημερωναν στο ταμειο ...ετσι δεν ειναι?κατοπιν εορτης χρονια πολλα....

Comment

[QUOTE=nesta

Φιλε καταρχην ειναι 15 ευρω (τα 3 τα παιρνεις πισω).κατα δευτερον συμφωνω μαζι σου οτι ειναι πολλα αλλα ειλικρινα γιατι τα εδωσες?Τα έδωσα ,όπως και πολλοί άλλοι,γιατί έκανα 2 ώρες δρόμο να απολαύσω το αγαπημένο μου άθλημαοι συνθηκες σημερα δεν ηταν για σκιερας το έχουν κλειστο το ρήμαδι τι το ανοίγουν τότε?......μονο για χαβαλεδες,και σε ενημερωναν στο ταμειοπροσωπικά δεν με ενημέρωσε κανένας στο ταμείο,η κοπέλα φαίνεται ήταν απασχολημένη να μετράει τα λεφτά για 5 άτομα ...ετσι δεν ειναι?Οχικατοπιν εορτης χρονια πολλα....[/QUOTE]

Α και το πιατάκι μετερίζη από τις 11 μέχρι τις 4 παρά που έκανα την τελευταία κατεβασιά σταματησε περίπου 6 φορές για διαστημα 3-4 λεπτών καθε φορά καθώς κ η σαραντόβρυση αποο τις 13.00 κλειστή..

Και Αν το θες φίλε Nesta το διορθώνω

15 Ευρώ για ενάμιση πιατάκι??????? ΑΙΣΧΟΣ

Comment

Εδώ ήρθαμε (τα ίδια ακριβώς συζητάμε και στο πισοδέρι).
            Ναι, έχει ευθύνη ο πελάτης, όταν πληρώνει για κάτι που δεν αξίζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα του να διαμαρτυρηθεί και κυρίως να προειδοποιήσει άλλους.
            Και δεν είναι εύκολο να κάνεις 2 ώρες δρόμο και να πεις, φεύγω γιατι η τιμή είναι 4 ευρώ πάνω από που θα θεωρούσα σωστό"
            "
            Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

Originally posted by thief42
              Εδώ ήρθαμε (τα ίδια ακριβώς συζητάμε και στο πισοδέρι).
              Ναι, έχει ευθύνη ο πελάτης, όταν πληρώνει για κάτι που δεν αξίζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνει το δικαίωμα του να διαμαρτυρηθεί και κυρίως να προειδοποιήσει άλλους.
              Και δεν είναι εύκολο να κάνεις 2 ώρες δρόμο και να πεις, φεύγω γιατι η τιμή είναι 4 ευρώ πάνω από που θα θεωρούσα σωστό"
              "

Comment

Οι τιμες θα επρεπε να ειναι αναλογες με τα λιφτ που λειτουργουν!!
                Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Παντως κ αυτο το ΣΚ χαμενο παει

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                  X