Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πατεντα :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πατεντα :)

λοιπον εχω αυτη την compact μηχανουλα που ειναι αδιαβροχη κλπ

[i]

για πειτε καμια πατεντα πως μπορω να την στερεωσω καπου - και που- στις καταβασεις για να τραβαω κανα βιντεακι σε action χωρις να χρειαζεται να την κραταω!

με το πασο σας. μεχρι να χιονισει εχουμε αφθονο χρονο
    "

εχω κ εγω μια olympus παραπλησια αλλα δεν βρηκα πατεντα...ψαχνομαι να παρω καμερουλα τωρα
    αλλα ειναι ακριβες οι ατιμες

η GoPro Helmet Hero Wide Helmet Camera εινια απο τις καλυτερες αλλα ενα 200αρι δεν το δινωEdited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

δεν μπορει κατι θα υπαρχει! π.χ. αυτα τα λουρακια με τα σκρατς που εχουν οι καμερουλες που στερεωνεις στο κρανος κλπ με καποιο τροπο ισως να μπορουν να χρησιμοποιηθουν. αλλα που τα βρισκεις?

Comment

ρε παιδιά...γιατί ανοίγετε τέτοια θέματα όταν είμαι στο μαγαζί κ δεν μπορώ να γράψω άνετα από το κινητό...όταν επιστρέψω σπίτι θα σας πω μια ιδέα που εχω.κώστα clou βγαλε μια φωτό αν μπορείς από την βάση της κάμερας κι ανέβασε την αν μπορείς.έχεις κράνος για τα χιόνια;
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

κρανος εχω, βαση δεν εχω! ειναι απλο κρανος. δεν εχει υποδοχη για καμερα [i]
          για αυτο πρεπει να βρεθει παντεντουλα!
          "

Comment

ωραία!βαλε φωτό κι από το κράνος!
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Πολλά μπορούν να γίνουν... από ράψιμο πιάνει το χέρι σου; [i]"
              - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

για αυτο το λογω δεν εχω παρει καμ.. Θα με βαλετε σε εξοδα.

Comment

Πάρε μια μονοτική ταινία και μ'αυτή δέσε την κάμερα γύρω από το κράνος σου... [i] "

Comment

Originally posted by Angel123
                    για αυτο το λογω δεν εχω παρει καμ.. Θα με βαλετε σε εξοδα.
                    καλα ειδικα για σενα υπαρχει surf camera....πολυ καλη φαση

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

εγω με ορθια καμερα το κανω καπως ετσι,
                      πολυ προχειρο κι ομως δουλευει.
                      [i]
                      "

Comment

πολυ καλη ιδεα![i]

αν και βολευει λογω σωματος καμερας. σε αντιστοιχη λογικη σκεφτηκα να βαλω την φωτογραφικη σε μικρο τριποδακι και να το στερεωσω πανω στο κρανος με τον ιδιο τροπο! δεν νομιζω οτι ομως θα ειναι τοσο σταθερο. σιγουρα ομως θα ειναι attraction του βουνου!

κρανος εχω ενα της TSG. εδω σε μια φωτο πριν μερικες ημερες (τσουλαω και στην ανηφορα αμαλαχει χαχα)

"

Comment

Βασικά εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι αντί να σκέφτεσαι να στερεώσεις τη κάμερα στο κράνος, που πιθανότατα να είναι δύσκολο, μήπως κάνεις καμιά άλλη πατέντα με καμιά ζώνη, το μπουφάν και μονωτική ταινία. Δηλαδή να τη στερεώσεις κάπως κάτω από το στήθος ας πούμε.

Comment

Yπαρχει και τριποδο σε βεντουζα,μπορει να σε βολεψει περισοτερο
                            http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=254_255&products_id=111 3&osCsid=90f48a992607f71d2acc42afb069e8a4

αυτο ειναι μαρκας,σε ΜΕΔΙΑΜΑΡΚΤ κλπ βρισκεις με 4-5 ευρω

Comment

Originally posted by mentalic
                              Βασικά εγώ το μόνο που έχω σκεφτεί είναι αντί να σκέφτεσαι να στερεώσεις τη κάμερα στο κράνος, που πιθανότατα να είναι δύσκολο, μήπως κάνεις καμιά άλλη πατέντα με καμιά ζώνη, το μπουφάν και μονωτική ταινία. Δηλαδή να τη στερεώσεις κάπως κάτω από το στήθος ας πούμε.
                              το κακο αυτου ειναι οτι το σωμα πολλες φορες δεν ακολουθει την πορεια που εχεις και θα χανεις πολλα πλανα,ενω το κεφαλι κοιταει παντα εκει που θελει να παει (αλλιως θα παει εκει που κοιταει που ελεγε κι ο Μπεζος[i])
                              επισης ο λαιμος λειτουργει αντικραδασμικα και θα εχεις και καλυτερη ποιοτητα βιντεο.
                              "

Comment

Working...
                              X