Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προοπτική καιρού-Καιρική εξέλιξη 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• και εγω μια απο τα ιδια meteolarissa.βλεπω ηλιο και τρελαινομαι.Δεν θα με πειραξει καθολου αν δεν κανω ουτε ενα μπανακι στην θαλασσα.Προτιμω το βουνο χειμωνα - καλοκαιρι.
    ΔΡΥΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΗΣ - ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
    Οι σταθμοί μου: Πειραιάς -http://nikaia-davis.meteoclub.gr/- , Μενίδι -http://menidi-davis.meteoclub.gr/- , Αιγάλεω -http://aigaleo-davis.meteoclub.gr/-

Comment

• Ρε παιδια ισχυουν τα 7 μποφωρ που βλεπω το ΣΚ για Κυκλαδες??????

Ελεος επιτελους ΚΑΘΕ ΣΚ ΜΑΣ ΣΚΑΤΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!!!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΦΕΤΟΣ???

Για πειτε ρε παιδια ποσα μποφωρ βλεπετε για Κεα το ΣΚ γιατι θα παω με σκαφος με τα παιδια μου .....

Comment

• Γιώργο το 7άρι (Bf) έχει καλές πιθανότητες μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή που θέλεις να πας...Σταδιακά πάντως θα πέσει σημαντικά προς την Κυριακή

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Για έναν που θέλει να πάει διακοπές ή θα βρίσκεται στην θάλασσα συνέχεια οι συνθήκες που θα επικρατήσουν είναι μια χαρά. Αλλά για τις πόλεις αυτή η κατάσταση θα γίνεται αφόρητη σιγά σιγά, εννοώ την διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών. Και το μέγιστο πρόβλημα δεν είναι οι μέγιστες αλλά οι ελάχιστες που κάνουν την ζημιά, μιας και αν δεν πέφτει το βράδυ η θερμοκρασία κάτω απο τους 26-27 βαθμούς, που συμβαίνει πάντα σε τέτοιες συνθήκες, τα ήδη φλεγόμενα σπίτια δεν δροσίζουν ούτε το βράδυ με αποτέλεσμα οι εσωτερικές θερμοκρασίες να μην πέφτουν κάτω απο τους 29-30 βαθμούς, και σε συνδυασμό με την εκτίναξη της υγρασίας τα βράδια κάνουν την κατάσταση αφόρητη. Ήδη στον καύσωνα του Ιουνίου ταλαιπωρήθηκα ιδαίτερα αφου κοιμόμουν στην καλύτερη 2-3 ώρες την μέρα, τέτοια ωράρια ούτε στον στρατό δεν είχαμε δηλαδή...[i]

Και απο την άλλη να είσαι με τα κλιματιστικά όλη την μέρα δεν το θεωρώ λύση, αφήστε που εμένα με ενοχλεί η πολύωρη χρήση, αφού μου φέρνει ξηρολαιμία και πονοκεφάλους πολλές φορές, και έτσι το ανάβω μόνο όταν οι συνθήκες καταντήσουν αφόρητες και ο ανεμιστήρας δεν είναι επαρκής. Εδώ ακόμα και τώρα που υποτίθεται οτι δεν έχουμε ακόμα ζέστες η θερμοκρασία είναι κάτι δέκατα κάτω απο τους 30 στο σπίτι, αλλά ευτυχώς η υγρασία είναι σχετικά πεσμένη και τα βράδια ακόμα παλεύονται. Αλλά ξαναλέω για τις πόλεις οι συνθήκες που διαμορφώνονται απο βδομάδα είναι αντίξοες, για αυτό προτιμώ τις δροσιές και τις γίδες που μια χαρά δροσίζουν και τα μπάνια σου τα κάνεις κανονικά, χωρίς να κάνεις άλλα 10 μπάνια στον ιδρώτα μέχρι να μπεις στην θάλασσα.
          "
          http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

• και το θεμα χειροτερευει το βραδυ που η βλακεια της γειτονιας αποφασιζει σε ολους να ποτισουν τα μπαλκονια για να δροσισουν [i] το σπιτι σου γινεται τοσο νοπο που σε πιανει ο λαιμος σου"

Comment

• Σημερα βρεθηκα σε μια μαγευτικη παραλια της ανατολικης Ευβοιας... την Πετάλη! Οταν ξεκινησε το πρωι υπηρχε το ρισκο να συναντησουμε βορια καθως η παραλια ειναι μπουκα στο Αιγαιο! Για καλη μας τυχη...λαδι! Απλα λαδι... μεγευτικο μερος, πηγα για πρωτη φορα στην ζωη μου! Και ηταν η 1η φορα που καταλαβα γιατι πολλοι ευχονται να μην εχει συννεφακι το καλοκαιρι! Θαλασσα... βουτιες... παιχνιδια...καταδυσεις... και καταλαβα ποτε θελω κακοκαιριες και αστατο καιρο... σε περιοδους που δεν εχω κατι εναλλακτικο να κανω και απολαμβανω απλα τον καιρο! Σε περιοδους που ειμαι στην πολη... Σε περιοδους διακοπων...το μονο που θελω ειναι καυσωνας και απνοιες...!! θαλασσα...το μωρο αγκαλια και μασκα...

Τι να την κανω την κακοκαιρια καλοκαιριατικα... οταν εισαι σε ελευθερο καμπινγκ...;; Πηγα περσι το καλοκαιρι Αγιαννη Πηλιου και επεσε ο ουρανος και μας πλακωσε...τι ακριβως να ευχαριστηθεις τοτε;;;; Ειμαι ανθρωπος της θαλασσας και του βουνου... πως γινεται ο συνδιασμος αυτος...γινεται...οταν εισαι απο την Ευβοια, που ανεβαινεις στα 1000μ υψομετρο για να βγεις στο Αιγαιο γινεται! Οποτε ο καθε καιρος οταν πρεπει...και για την θαλασσα ο καιρος που πρεπει τωρα ειναι λιακαδες και ανεβασμενες θερμοκρασιες... [i] . Αν ημουν σε καμια Σαμαρινα... να ειχε -15c ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ...

Οι φωτος ειναι απο το καμπινγκ του Αγιαννη...

Edited by: Dirfis "
              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ρε παιδια ισχυουν τα 7 μποφωρ που βλεπω το ΣΚ για Κυκλαδες??????

Για πειτε ρε παιδια ποσα μποφωρ βλεπετε για Κεα το ΣΚ γιατι θα παω με σκαφος με τα παιδια μου .....
                το 7άρι τελικά φαίνεται να ισχυει για το Σάββατο κυρίως για ’νδρο και Τήνο...στην Τζιά δεν φαίνεται ξεπερνά τα 6 αν και αυτά δεν ειναι και λίγα...

Comment

• Originally posted by geornik
                  Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ρε παιδια ισχυουν τα 7 μποφωρ που βλεπω το ΣΚ για Κυκλαδες??????

το 7άρι τελικά φαίνεται να ισχυει για το Σάββατο κυρίως για ’νδρο και Τήνο...στην Τζιά δεν φαίνεται ξεπερνά τα 6 αν και αυτά δεν ειναι και λίγα...

αστο ηδη το ακυρωσα και εκλεισα για Ναυπακτο για να ειμαι σιγουρος...[i]"

Comment

• To ΕCWMF συνεχίζει να διαφωνεί και μάλιστα αρκετά από το GFS, όσον αφορά την εξέλιξη του καιρού...μετά δλδ από το ερχόμενο ΣΚ...βλέπει αρκετή δροσιά, σε σχέση με το Αμερικάνικο που βλέπει συνεχόμενες hot ημέρες στα όρια του μίνι καύσωνα...Αν δούμε και τα προηγούμενα, μάλλον θα εμπιστευτούμε το Ευρωπαϊκό...Ομως υπάρχει δρόμος ακόμη...

Comment

• Στα ορια του καυσωνα η ημερα που φευγει για την Χαλκιδα και την ευρυτερη περιοχη!!! 38c εδειξε το θερμομετρο στο κεντρο και αυριο και μεθαυριο φαινεται να ειναι πιο δυσκολες μερες!! Ευτυχως απο Παρασκευη μπαινει βοριαδακι και θα μας δροσισει καπως λιγακι, αν και μας τα χαλαει στις θαλασσες...αλλα τι κανουμε...
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Είναι σίγουρο πάντως πως αυτό το θερμόμετρο της Χαλκίδος είναι αναξιόπιστο τα μάλλα κι ας μην λαβαίνουμε υπ όψιν τις τιμές που δίνει...

Comment

• Δεν βγαζω ακρη Κωστα με αυτο το θερμομετρο και τις μεγιστες που δινει!! Σε λιγο η Χαλκιδα θα γινει πιο καυτη πολη απο την Λαρισσα...ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ στον τομεα του καυσωνα!
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Originally posted by Dirfis
                            Δεν βγαζω ακρη Κωστα με αυτο το θερμομετρο και τις μεγιστες που δινει!! Σε λιγο η Χαλκιδα θα γινει πιο καυτη πολη απο την Λαρισσα...ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ στον τομεα του καυσωνα!
                            Γιατί το αμφισβητείτε ??

Ο Ευβοικόs είναι μια κατσαρόλα που βράζει. Καμμία δροσιά δεν προσφέρει το καλοκαίρι

ενώ τον χειμώνα ανεβάζει τιs θερμοκρασίεs περισσότερο από μία κανονική θάλασσα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι η Λάρισα είναι πιο ζεστή το καλοκαίρι από την Χαλκίδα.
                            ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Πολυ μεγαλη κουβεντα ειπες[i]Μεσογειακο μου θυμισες"
                              Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                              http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• Αυριο παμε για 39-40αρια γενικευμενα μου φαινεται...Η νυχτα αποψε θα ειναι δυσκολη..

Και απ`οτι βλεπω η ζεστη κραταει γερα με τσαμπουκα και το ΣΚ...Ποτε προβλεπεται πτωση ρε παιδια ???
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X