Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,ανεβαίνω αύριο Βουλγαρία για πρώτη φορά, με δεδομένο οτι θα είναι Σάββατο ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνω συνάλλαγμα? Σε όσες τράπεζες πήγα στην Ελλάδα δεν έιχαν Λέβα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Συναλλαγμα
Collapse
X
-
ναι...μην αγχωνεσαι...εχει παρα πολλα κ δεν βγαινεις κ τοσο χαμενος...
απλα ανταλλακτηριο-τραπεζα-ξενοδοχειο...σε ενα απο αυτα
οχι σε κανεναν στον δρομο (οπως λενε οτι υπαρχουν αλλα δεν εχω πετυχει ποτε)
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Originally posted by Stam.andriotisΚαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,ανεβαίνω αύριο Βουλγαρία για πρώτη φορά, με δεδομένο οτι θα είναι Σάββατο ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνω συνάλλαγμα? Σε όσες τράπεζες πήγα στην Ελλάδα δεν έιχαν Λέβα.
φιλε μου θα σε πρωτηνα να κανεις συναλλαγμα μολις περασεις τα συνορα εχει δεξια σου ανταλακτηρια με πολυ καλη ισοτημια 1,95! κανε εκει ενα μεγαλο μερος και αμα ξανα θελεις κανε και στο bansko! γυρνοντας αμα σε μεινουν λεβα μπορεις να τα κανεις παλι στα συνορα ευρω!!!
Comment
-
Εγώ πάντως συνάλλαγμα έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια... Με ορισμένες τράπεζες (ενδεικτικά αναφέρω Εθνική και Εμπορική που χρησιμοποιώ εγώ) αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα αναλήψεων σε ΑΤΜ παίρνεις αφενός διατραπεζική ισοτιμία αφετέρου έχουν μικρή χρέωση εξωτερικού, ειδικά εντός Ευρωπαικής Ένωσης. Ακόμα και στην Ρωσία συνέφερε το ΑΤΜ από τα ανταλακτήρια. Προσοχή, μιλάω για κάρτα αναλήψεων, όχι πιστωτική.Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!
Comment

Comment