Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συναλλαγμα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Συναλλαγμα

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,ανεβαίνω αύριο Βουλγαρία για πρώτη φορά, με δεδομένο οτι θα είναι Σάββατο ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνω συνάλλαγμα? Σε όσες τράπεζες πήγα στην Ελλάδα δεν έιχαν Λέβα.

αν πηγαινεις bansko η' borovets θα κανεις συναλλαγμα οταν φτασεις εκει!!!εχει πολλα ανταλλακτηρια!!!

Comment

ναι...μην αγχωνεσαι...εχει παρα πολλα κ δεν βγαινεις κ τοσο χαμενος...
      απλα ανταλλακτηριο-τραπεζα-ξενοδοχειο...σε ενα απο αυτα

οχι σε κανεναν στον δρομο (οπως λενε οτι υπαρχουν αλλα δεν εχω πετυχει ποτε)

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by Stam.andriotis
        Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά,ανεβαίνω αύριο Βουλγαρία για πρώτη φορά, με δεδομένο οτι θα είναι Σάββατο ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για να κάνω συνάλλαγμα? Σε όσες τράπεζες πήγα στην Ελλάδα δεν έιχαν Λέβα.

φιλε μου θα σε πρωτηνα να κανεις συναλλαγμα μολις περασεις τα συνορα εχει δεξια σου ανταλακτηρια με πολυ καλη ισοτημια 1,95! κανε εκει ενα μεγαλο μερος και αμα ξανα θελεις κανε και στο bansko! γυρνοντας αμα σε μεινουν λεβα μπορεις να τα κανεις παλι στα συνορα ευρω!!!

Comment

εγω περυσι εκανα εκει που λει ο Κωνσταντινος αμεσως μετα τα συνορα αλλα μολις αφθασα bansko ειδα οτι η ισοτιμια ηταν πολυ καλυτερη στο bansko[i]"

Comment

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟ.ΣΤΟ ΒΑΝΣΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.85 ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 1.95.ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ??

Comment

Originally posted by zisos
              ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΤΑΥΡΟ.ΣΤΟ ΒΑΝΣΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 1.85 ΕΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ 1.95.ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ??

+1000

ναι μαλλον θα μπερδευτηκε...!!!

Comment

αν και εχω καλη μνημη(τα θυμαμαι 1,85 στα συνορα και 1,95 στο βανσκο) ισως να μπερδευτηκα

για να το λετε εχετε δικιο[i]"

Comment

borovetz 1,92 φετος . ειχε κ 1,93-1,94 νομιζω.
                  απο το χιονοδρομικο θα κανεις. δεν αξιζει να προετοιμαζεις απο πριν. η διαφορα ειναι μηδαμινη κ κατω δεν ειναι παντα φθηνοτερα (το κατω ειναι κ για τους τζογαδορους του καζινο)
                  Edited by: Stavros151515
                  χιονια στο καμπαναριο

Comment

Εγώ πάντως συνάλλαγμα έχω να κάνω πάρα πολλά χρόνια... Με ορισμένες τράπεζες (ενδεικτικά αναφέρω Εθνική και Εμπορική που χρησιμοποιώ εγώ) αν χρησιμοποιήσεις την κάρτα αναλήψεων σε ΑΤΜ παίρνεις αφενός διατραπεζική ισοτιμία αφετέρου έχουν μικρή χρέωση εξωτερικού, ειδικά εντός Ευρωπαικής Ένωσης. Ακόμα και στην Ρωσία συνέφερε το ΑΤΜ από τα ανταλακτήρια. Προσοχή, μιλάω για κάρτα αναλήψεων, όχι πιστωτική.
                    Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

σωστη και αυτη η λυση

δεν την ειχα σκεφτει

εχει και τραπεζα πειραιως στο bansko [i]"

Comment

Working...
                      X