ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ POST ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ.ΠΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟΧ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ?ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.THANKS..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ
Collapse
X
-
Ειχα ανεβει με αμαξι τον αυγουστο στον Αρισταρχο...Δεν ηταν δυσκολος χωματοδρομος...με λιγη προσοχη και ενα κανονικο αμαξι το ανεβενει...Μερικες φωτο..!
[i]

"ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!
Comment
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΣΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ??????ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΨΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ?
Comment
-
ειναι μεγαλη η παρεα του snowreport forum
παντως για τις πρωτες φορες μην ξεχασεις να παρεις δασκαλο
θα κανεις αλματα προοδου και θα γλυτωσεις τα ''μαθαινω μονος μου'' , ''πεφτω'' , ''πεφτω'' , ''πεφτω'' , και ''συχτυριζω την ωρα και την στιγμη που αποφασισα να μαθω''
Comment
-
βοηθαει το μαθημα
εγω για να μαθω να τσουλαω μονος μου μου πηρε 10 μερες πανω στο βουνο και στην ουσια εμαθα αυτα που θα μαθαινα μεσα σε 2 μερες με ενα δασκαλο
στην αλλη ερωτηση αν θες κοντα στην αθηνα εχεις 4 αντε 5 επιλογες (2 εως 3,5 ωρες)
μαιναλο (δυσκολο εως ακατορθωτο να εχει χιονι φετος),καλαβρυτα.παρνασσο ,καρπενησι και πηλιοEdited by: StavRos
Comment
-
Kαλως τον γειτονα,καλως ηρθες στη μεγαλη παρεα του SRF οπως ειπε και ο Σταυρος παραπανω.Originally posted by mihalisioΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΕΝΟΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ,Η ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ?
υπαρχουν δασκαλοι του σκι που κανουν σωστα τη δουλεια τους ,προσωπικα ξερω καποιον στα καλαβρυτα.
γραφε μονο μικρα γραμματα να τα διαβαζουμε ποιο ευκολα.
Comment
-
Originally posted by mihalisioΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.THANKS.
δυστυχως τα εχω κοψει τα νοτια χιονοδρομικα αν και αθηναιος
κατα 90% παω βασιλιτσα οποτε οτι και να σου πω για δασκαλους θα ειναι ακυρο....[i]Edited by: StavRos "
Comment

Comment