Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ληστεια στο Hondos center....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ληστεια στο Hondos center....

Ληστεια εγινε λιγο πριν το κλεισιμο του Hondos center με ενοπλους. Κρατουσαν καλασνικοφ και ειχαν ομηρους 2 κοπελες....
    Ουτε να ψωνισουμε δεν μπορουμε πλεον! Οποτε παω στο μαρκετ και εχω τα παιδια μαζι μου ανησυχω παρα πολυ. Δυστυχως εχουν αγριεψει πολυ τα πραγματα!!!!

Ασε το αλλο με τον παλαβο, κυκλοφορει με τζιπ και πυροβολη κοσμο! Δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.... [i]"
    καιρομανια!!!!!

Κατσε να ξαναφερουνε την θανατικη ποινη και θα δεις πως θα ησυχασουν κατι τετοιοι μαγκες.
    Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Μπα αυτη δεν ειναι λυση φιλε μου....

Ποιος θα επιβαλλει τη θανατικη ποινη ??? Οι επιορκοι δικασταδες που τα παιρνουν απο παντου ?? Και ποιος θα ψηφισει το νομο για τη θανατικη ποινη ?? Οι πολιτικοι που μας κλεβουν τοσα χρονια ε ?? Ε, αφου δεν πεθαινουμε απο την πεινα, ας μας σκοτωνουν καλυτερα...

Το Ελλαδισταν απεχει ετη φωτος απο εχεγγυα για εφαρμογη θανατικης ποινης....Ασχετα αν προσωπικα διαφωνω ΓΕΝΙΚΑ μ`αυτο το μετρο...

Στο Ελλαδισταν, 5-6-7 χρονια φυλακη ειναι πααααρα πολλα...Περα απο τους συνεχεις αλλεπαλληλους ομαδικους βιασμους, τον υποσιτισμο και τα ναρκωτικα, βγαινεις" ας πουμε μετανιωμενος και δεν προκειται να βρεις δουλεια ουτε στη 2α παρουσια...
      "
      ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by Κατερινα

Ασε το αλλο με τον παλαβο, κυκλοφορει με τζιπ και πυροβολη κοσμο! Δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται.... [i]

Καλα εχουμε χαζεψει τελειως

Τι ειναι αυτα ρε φουστη μου

http://www.euro2day.gr/news/highligh...2/Article.aspx

Χτύπησαν πάλι οι μανιακοί με το τζιπ"

Comment

παιδια τα πραγματα εχουν ξεπερασει τα ορια και τι κανει το κρατος για να τα αντιμετοπισει αυτα??? ΤΠΤ
          ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Comment

πωπωπω βαγδατη εγινε εκει κατω η πρωτευουσα...πως την παλευετε ρε σεις? Ηρωες ειστε Ηρωες! [i]"
            http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Οσο οι κοινωνικες αιτες που τα δημιουργουν αυτα παραμενουν και αυξανονται,θα εχουμε τα ειδια και χειροτερα. Γεμισε η Αθηνα αστυνομικους κι ομως η εγκληματικοτητα αυξανεται.Αυτο δειχνει οτι η εγκληματικοτητα δεν αντιμετωπιζεται με καταστολη.Ισα ,ισα που αυξανεται αρκετες φορες.

Comment

meteofok αυτη ειναι η εικονικη πραγματικοτητα που παρουσιαζουν τα ΜΜΕ.Μια χαρα ηρεμη ειναι η Αθηνα.Ληστειες γινοντουσαν παντα.Αν δεν τις αναφεραν τα ΜΜΕ, δεν θα καταλαβαιναμε τιποτα.

Comment

η εικονα που παρουσιαζουν τα κεντρα των 2 μεγαλυτερων πολεων της χωρας ειναι , η χειροτερη που θα μπορουσε να ειναι, μπορεις βεβαια να κυκλοφορησεις αλλα δεν βλεπεις και την ωρα να φυγεις.
                  αναπολω με νοσταλγια τη δεκαετια του 80 που κοιμομασταν εξω τα καλοκαιρια , που μπορουσες να αφησεις ξεκλειδωτα, κανεις δεν μπορει να μου πει πως μια χαρα ηρεμη ειναι η αθηνα " .
                  ας μην ειχαμε ποτε τοσες ψηφιακες ευκολιες ας μην υπηρχαν τοσες τεχνολογιες το πραγματικο βιοτικο επιπεδο ηταν 1000 φορες υψηλοτερο απο τωρα μας αρεσει δεν μας αρεσει
                  "

Comment

Originally posted by meteofok
                    πωπωπω βαγδατη εγινε εκει κατω η πρωτευουσα...πως την παλευετε ρε σεις? Ηρωες ειστε Ηρωες! [i]
                    "
                    ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Comment

η θανατικη ποινη δεν ειναι η μονη λυση. θα πρεπει να υπαρχουν ποινες αντιστοιχες των αδικηματων: αν πχ καποιος κλεψει δε μπορεις να τον σκοτωσεις. αυτο ειναι αντιδημοκρατικο. μπορεις ομως να του κοψεις το χερι για να μαθει κ να μη κλεβει. αν πχ λεει ψεματα δε μπορεις να τον σκοτωσεις. αυτο ειναι αντιδημοκρατικο. μπορεις ομως να του κοψεις τη γλωσσα για να μαθει κ να μη λεει ψεματα. αν πχ καποιος απατησει τη γυναικα του.
                      δε μπορεις να τον σκοτωσεις. αυτο ειναι αντιδημοκρατικο. μπορεις ομως να του κοψεις το π@υτσο για να μαθει να μην ξαναπατησει τη γυναικα του. επισης θα πρεπει να αναπροσαρμοστει ο αριθμος των αστυνομικων που μας προστατευουν. πιστευω οτι μια αναλογια 1:1 θα ηταν οτι πρεπει. δες παραδειγμα στις προοδευμενες χωρες που εχουν σωστη αστυνομευση κ ισχυει η θανατικη ποινη: στις ΗΠΑ ποτε δεν εχει σκασει μυτη στο σχολειο παιδι με γκανι για να θερισει τους συμμαθητες του. στη Β.Κορεα το κρατος σεβεται το πολιτη κ ο πολιτης το κρατος. γι αυτο εκει δεν εχουν κακοποιους, βιαστες, κλεφτες, ψευτες, φοροφυγαδες, , αναρχικους, λαθρομεταναστες, μαυρους, ζωγραφους, ποιητες,πουτανες, pizza boy κλπ
                      χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by Nuclear Winter
                        Κατσε να ξαναφερουνε την θανατικη ποινη και θα δεις πως θα ησυχασουν κατι τετοιοι μαγκες.
                        [i] ΕΛΕΟΣ
                        "

Comment

Originally posted by MetFM
                          αναπολω με νοσταλγια τη δεκαετια του 80 που κοιμομασταν εξω τα καλοκαιρια , που μπορουσες να αφησεις ξεκλειδωτα,

off topic [i]

φοιτητης,1986-87,σπιτι μια παρανομη ισογεια γκαρσονιερα (ενας χωρος διπλα απο το ασανσερ που "κλειστηκε" απο ενα ιδιοκτητη και εγινε γκαρσονιερα πατεντα made in Greece) στην Π.Συνδικα-Ν.Εγνατια.

Μας ειχε χαλασει η κλειδαρια της πορτας,δεν ειχαμε φραγκα να την επισκευασουμε αρχικα,αλλα μετα μας εγινε συνηθεια.Επι ενα χρονο η πορτα ηταν συνεχεια ανοιχτη,εμπαινε-εβγαινε οποιος ηθελε (εγω και ο συγκατοικος-φιλοι-γνωστοι-συγγενης-γκομενες-αγνωστοι/ο γνωστος του γνωστου του γνωστου ).....no problem

Τωρα?Πορτα ασφαλειας-ενισχυμενη-συναγερμο,pitbull Edited by: Contanti "

Comment

Originally posted by panicline
                            meteofok αυτη ειναι η εικονικη πραγματικοτητα που παρουσιαζουν τα ΜΜΕ.Μια χαρα ηρεμη ειναι η Αθηνα.Ληστειες γινοντουσαν παντα.Αν δεν τις αναφεραν τα ΜΜΕ, δεν θα καταλαβαιναμε τιποτα.

[i]

Τι ειπες τωρα ρε φιλε??????

Θες στατιστικα???????????"

Comment

ενταξει πιθανως να αυξηθηκαν καπως οι κλοπες στα χαρτια κ αμα το συνεχισουν ετσι οι πολιτικαντηδες θα αυξηθουν κ αλλο. η σαλονικη παντως ειναι πηχτρα απο κοσμο στην αγορα. τριγυρναω αυτες τις μερες κ ο μονος ορατος φοβος ειναι ισως η αγοραφοβια. δεν εχω ξαναδει ποτε την αγορα τοσο γεματη.
                              χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                              X