Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ενημερώστε όλους τους φίλους και συγγενείς σας ότι ειδικά την περίοδο των γιορτών να έχουν ΠΑΝΤΑ αλυσίδες στο αυτοκίνητο ανεξάρτητα αν έχουν τζιπ ή χιονολάστιχααααα!!!!

Να μην περιμένουν το αυτοκίνητο να κάνει σβούρες για να τις βάλουν

Ήδη πήγα 4 φορές και είδα απίστευτα πράγματα... ειδικά όταν φεύγω το μεσημεράκι την ώρα που ανεβαίνουν δηλαδή οι "τουρίστες"!!!!!

Κάτι Πόρσε, BMW και VITARA να έχουν κάνει οχτάρια...
    "
    :)

Δεν νοιώθει ο κόσμος...νομίζει ότι SUV/4x4 = πάω στο χιόνι και μαμάω όλα τα συμβατικά ΙΧ. Κάθε χρόνο τα ίδια. 99% των περιπτώσεων των αμαξιών που βγαίνουν εκτός δρόμου είναι SUV/4x4

Comment

Καλησπέρα κ απο μενα κ Χρονια Πολλά!
      Καταρχην οταν εχεις χιονολαστιχα δε χρειαζεσαι ως επι το,πληστον αλυσιδες....κ αυτο ειναι βεβαιο κ αποδεδειγμενο...απλα τα περισσοτερα SUV δεν εχουν καν χιονολαστιχα κ με τα χαμηλα προφιλ δεν μπορουν να πανε πουθενα σε χιονισμενο ειδικα περιβαλλον.

φιλιακ παντα,

τεο!

και.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ!
      DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
      cyclogenesis.gr/kifissia

Comment

Είναι γεγονός αυτό. Πέρσυ 27 δεκεμβρίου που γινόταν χαμός στο Παρνασσό και είχε μεγάλη ουρά απο το λιβάδι μέχρι το ΧΚ προχοράγαμε φυσιολογικά όλοι μαζί και κάποιοι έξυπνοι με cayenne, ΜL κτλ περνάγανε σφαίρα στη αντίθετη λορίδα. Εγώ αν και έχω 4χ4 με λάστιχα λάσπης, που δουλεύουνε καλά σε χιόνι, πήγαινα με τη ροή της κίνησης. Το ένα απο τα πολυτελή SUV βρέθηκε σε χαντάκι και έμαθε το μάθημα του.
        www.off-road.gr
        www.zookaction.gr

Comment

επίσης οσοι δεν εχουν αλυσιδες ή εχουν αλυσίδες και δεν μπορουν να κινηθουν με την ροη των υπολοιπων οχημάτων, οπου το επιτρέπει ο δρόμος να αφήνουν τους άλλους να τους προσπερνάνε, παραμένωντας στην λωρίδα τους εφοσον ειναι αποχιονισμενες και οι δυο λωρίδες, και οχι να καταλαμβάνουν ολο το οδοστρωμα.

Comment

Originally posted by tedscossie
            Καλησπέρα κ απο μενα κ Χρονια Πολλά!
            Καταρχην οταν εχεις χιονολαστιχα δε χρειαζεσαι ως επι το,πληστον αλυσιδες....κ αυτο ειναι βεβαιο κ αποδεδειγμενο...απλα τα περισσοτερα SUV δεν εχουν καν χιονολαστιχα κ με τα χαμηλα προφιλ δεν μπορουν να πανε πουθενα σε χιονισμενο ειδικα περιβαλλον.

φιλιακ παντα,

τεο!

και.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ!
            Δυστυχώς κάνεις λάθος. (όπως πολλοί...)
            Σε φυσιλογικές συνθήκες λογικά δεν θα χρειαστείς αλυσίδες αν φοράς χιονολάστιχο...

Στην περίπτωση έντονης χιονόπτωσης όπου πιθανόν να ακουμπίσει η κοιλιά" σου στο χιόνι μάλλον θα αλλάξεις γνώμη, καθώς και αν χρειαστεί να σταματήσεις σε μεγάλη ανηφόρα.

’λλωστε δεν είπα να τις φοράς. Είπα να έχεις μαζί σου ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

...αλλά βλέπω ότι δεν διορθωνόμαστε με τίποτα...
            "
            :)

Comment

καλα αν φτασει η χιονοπτωση σε τετοιο σημειο που να ακουμπησει η κοιλια του αυτοκινητου στο χιονι με τις αλυσιδες θα πας απλα λιιιγο παραπανω

11 χρονια ανεβοκατεβαινω τα βουνα δεν εχει τυχει τετοιο σκηνικο (συνηθως το καθαριζουν τον δρομο). εικοσαποντα εχω πετυχει πολλες φορες

πιστευω θα συμφωνησεις και εσυ οτι αν καθαριζεται ο δρομος συχνα δεν χρειαζεται αλυσιδες αρκει να εχεις χιονολαστιχα

Comment

για τις ανηφορες που λες μπορει να εχεις δικιο αλλα οι αλυσιδες δεν ειναι πανάγιες

εχω σπασει αλυσιδα σε μεγαλη ανηφορα με παγο και ημουν και απαλος με το γκαζι

θελει προσοχη γιατι πολλοι αργουν να καταλαβουν οτι κοπηκε η αλυσιδα τους , η οτι προεξεχει και κοβουν μαρκουτσια ανετα (φρενο μηδεν)

ειχα παει σε λαστιχα στα γρεβενα για σκασμενο λαστιχο καιε πειδη ηταν περιοδος εορτων του ειχε ερθει ενας με κομμενα μαρκουτσια και πιασαμε συζητηση και μου ειπε οτι ειναι πολυ συχνο φαινομενο την περιοδο των εορτων να εχει πελατες με κομμενα μαρκουτσια [i] Edited by: StavRos "

Comment

Οι αλυσίδες δεν χρειάζονται σχεδών ποτέ για κίνηση σε δρόμους που οδηγούν σε χ.κ. άν έχουμε ΚΑΛΑ χιονολάστιχα και τετρακίνηση.
                  Την λέξη σχεδών την έβαλα σε περίπτωση που θα φωρέσω αλυσίδες σε κάποιο 4χ4 για να πάω σε κάποιο χ.κ. κάτι που δεν έχω κάνει ακόμα.
                  Εχω κάνει άπειρες δοκιμές και είμαι σίγουρος 100%.
                  Οταν δούμε στο χαντάκι 1 τετρακίνητο και 3 ι.χ. το μάτι θα πάει στο 4χ4 και αμέσως θα βγει αυτή η λάθως έκφραση''τα περισσότερα αυτοκίνητα που βγαίνουν από τον δρόμο είναι τζιπ
                  Ας σοβαρευτούμε λίγο.
                  Και να σταματήσουν να τα παίρνουν στο κρανίο αυτοί που πηγαίνουν σαν κότες και τσατίζονται όταν τους προσπερνας χωρίς κίνδυνο φυσικά.
                  "

Comment

Working...
                  X