Announcement

Collapse
No announcement yet.

AUDI R8 vs "μπάρα" προστασίας...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AUDI R8 vs "μπάρα" προστασίας...

AUDI R8 vs μπάρα" προστασίας... <hr style="color: rgb16, 92, 168; : rgb16, 92, 168;" size="1"> τσιμπημένο από scooterclubhellas.gr...

http://forum.scooterclubhellas.gr/vi...er=asc&amp;start=0"
    http://www.foresterclub.gr

o οδηγος δεν εχασε την ζωη του, ομως εχασε το R8 και.... τα κατω ακρα (και τα δυο ποδια κοπηκαν).

Comment

Πριν χρόνια σε παρόμοιο ατύχημα στην περιοχή της Λαμίας ενα Impreza WRC έγινε σουβλάκι από την μπαριερα. Οδηγός συνοδηγός την γλίτωσαν αλλα οχι το μωρό τους που βρίσκονταν πίσω δεξιά στο καθισματάκι του.

Πραγματικά δεν ξέρω πως και γιατί. Η μοίρα,η τύχη, ο θεός του καθενός τα φέρνει έτσι και αντι να πληρώσεις το λάθος σου εκείνη την στιγμή... Το πληρώνεις μια ζωή.

Comment

φρικιαστικο ειναι ρε παιδια αλλα μου αρεσει που ο mount γραφει οτι πρωτα εχασε το αμαξι και μετα τα ποδια!στο διαολο οι λαμαρινες!ειτε πηγαινεις γρηγορα ειτε αργα,αν ειναι να γινει κατι θα γινει!φυσικα και αμα τρεχεις εχεις πιο πολλες πιθανοτητες να παθεις κατι αλλα και σιγα να πηγαινεις αν θελει θα σε βρει!
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Εγω θα επαναλαβω αυτο που ειχε πει ο Σταθακης:
          το χειροτερο στην Ελλαδα εινια οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ειναι οδηγοι αγωνων, δεν εχουν αγωνιστικα αυτοκινητα, αλλα νομιζουν και οτι εινια οδηγοι και οτι τα αυτοκινητα τους ειναι αγωνιστικα...κ οδηγουν κ αναλογα...

βεβαια το συγκεκριμενο ξεφευγει λιγο απο τα κλασικα αυτοκινητα μας, αλλα οπως φανηκε δεν ειναι αγωνιστικο...κατι που νομιζε ο οδηγος του...

δυστυχως στην Ελλαδα αν δεν σταματησουμε να βλεπουμε το αμαξι ως προεκταση του π---ς μας, δεν θα μειωθουν τα τροχαια...μην ξεχναμε κιολας τους αθλιους ελληνικους δρομους...εβλεπα προχθες ντοκυμανταιρ για τους δρομους της Γερμανιας...οι ανθρωποι ειναι 100 χρονια μπροστα...ακομα κ απο ΗΠΑ οι δρομοι της γερμανιας εινια πολυ καλυτεροι κ ξοδευουν καθε χρονο τα διπλασια για συντηρηση / χλμ απο οτι στις ΗΠΑ

εχω οδηγησει πολλες φορες εξωτερικο κ μεσα σε πολεις κ σε αυτοκινητοδρομους...προσεχα (επειδη οδηγαω καπως συντηρητικα -προσεκτικα) οτι κανενας δεν μου κολουσε απο πισω σε αποσταση μερικων μετρων...ξερετε αυτη την βλαχομαγκια που κανουν εδω....μονο στην Ελλαδα κ στην Ιταλια το συναντησα αυτο....κ εκει λιγοτερο απο εδω....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο εξωτερικό είναι το πόσο εύκολα αλλάζεις λωρίδα κυκλοφορίας (στους αυτοκινητόδρομους).
            Πάντα αυτοί που έρχονταν από πίσω ελάττωναν ταχύτητα και μπορούσα να φύγω αριστερά (για προσπέραση αργότερου οχήματος ) και δεν ήμουν αναγκασμένος να κάτσω από πίσω του μεχρι να περάσουν όλοι όσοι έρχονταν από αριστερά. Καθόλου άγχος μην χάσω την σωστή έξοδο , άναβα το φλας και οι από πίσω ελάττωναν ταχύτητα και μπορούσα να στρίψω.

Comment

Working...
            X