σκεπτομενος την κοινη μας αγαπη για καθε ειδους εξορμηση σε καθε ειδους βουνο και οχι μονο......ειπα να γραψουμε εδω - αν και εφοσον φυσικα το επιθυμει το καθε μελος -
το προγραμμα του καθενος με τις χριστουγεννιατικες-πρωτοχρονιατικες εκδρομες μας!!!
(και γιατι οχι και πιο μεσο / μακροπροθεσμα....).
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΡΗ
ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
με αρκετα απο τα μελη εχω επαφη, εστω τηλεφωνικη.
αν καποιος βρισκεται στα περιξ των ανωτερω, μπορει να στειλει πμ για ανταλλαγη τηλεφωνου.
λογικα θα εχω διαδικτυο εως και παρ 18/12. μετα σπανια εως καθολου....το προγραμμα οποτε ανεβαινω σαλονικα ειναι βαρυ και το τρεξιμο ανελεητο!!!
ευχομαι να δω καποιους απο τα παιδια αλλα κυριως ελπιζω το συγκεκριμενο θεμα να ειναι ευκαιρια-απαρχη πιθανων κοινων μελλοντικων συναντησεων!!
δηλαδη εννοω, οτι καποιος μπορει να δει οτι καποιο αλλο μελος θα ειναι σε συγκεκριμενη περιοχη το αντιστοιχο διαστημα και να ανταλλαξουν αποψεις.
επισης με βαση αυτο το θεμα, μπορουμε να προτεινουμε απο διαδρομες-δραστηριοτητες εως και γιατι οχι, ακομη και φαγητο κλπ.....
τελος, ισως καποιος μοντ, μπορει να το κανει να εμφανιζεται ταυτοχρονα και στην ενοτητα:
<<let's get together>>...???
Edited by: JIM FORD
το προγραμμα του καθενος με τις χριστουγεννιατικες-πρωτοχρονιατικες εκδρομες μας!!!
(και γιατι οχι και πιο μεσο / μακροπροθεσμα....).
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΣΚ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΡΗ
ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
- 19-26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΑ....
- 26-29/12 ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΑΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΒΑΔΙΑ, ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ, ΣΚΡΑ....
- 29/12-06/01 ΜΑΣΤΟΡΟΧΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΟΝΙΤΣΑ, ΓΡΑΜΜΟΣ, ΣΜΟΛΙΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΩ....
με αρκετα απο τα μελη εχω επαφη, εστω τηλεφωνικη.
αν καποιος βρισκεται στα περιξ των ανωτερω, μπορει να στειλει πμ για ανταλλαγη τηλεφωνου.
λογικα θα εχω διαδικτυο εως και παρ 18/12. μετα σπανια εως καθολου....το προγραμμα οποτε ανεβαινω σαλονικα ειναι βαρυ και το τρεξιμο ανελεητο!!!
ευχομαι να δω καποιους απο τα παιδια αλλα κυριως ελπιζω το συγκεκριμενο θεμα να ειναι ευκαιρια-απαρχη πιθανων κοινων μελλοντικων συναντησεων!!
δηλαδη εννοω, οτι καποιος μπορει να δει οτι καποιο αλλο μελος θα ειναι σε συγκεκριμενη περιοχη το αντιστοιχο διαστημα και να ανταλλαξουν αποψεις.
επισης με βαση αυτο το θεμα, μπορουμε να προτεινουμε απο διαδρομες-δραστηριοτητες εως και γιατι οχι, ακομη και φαγητο κλπ.....
τελος, ισως καποιος μοντ, μπορει να το κανει να εμφανιζεται ταυτοχρονα και στην ενοτητα:
<<let's get together>>...???
Edited by: JIM FORD

"

Comment