Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο chalet 1750

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο chalet 1750

Μπήκε ανακοίνωση στο site των Καλαβρυτων για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο chalet 1750. Δεν έχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες, αλλλά ας ελπίσουμε πως στις επόμενες ημέρες να έχουμε νεότερα και μακάρι να έχει και νυχτερινό!!!
    Fairy Tale

Το Chalet 1750 διοργανώνει την παραμονή της πρωτοχρονιάς ρεβεγιόν στη μεγάλη σάλα του, στο Ξερόκαμπο Χελμού (υψομ 1750 μ). Πλούσιος μπουφέςε, ποτά,σαμπάνιες, βασιλόπιτες, μουσική,χορός, πυροτεχνήματα και πολλά happenings σας περιμένουν για μια αξέχαστη υποδοχή του νέου έτους 2010...Πληροφορίες και κρατήσεις στο <a href=http://www.chalet1750.gr" target="_blank">chalet1750.gr </A>

"
    Fairy Tale

Comment

110 ευρώ κατ' άτομο λέει ή δεν βλέπω καλά;

Comment

καλα βλεπεις
        αυτο ειδα και εγω και δεν νομιζω να κανω εκει ρεβεγιον
        στο χιλτον ειναι φθηνοτερα[i]
        ειναι λειαν επιεικως ακριβο
        "
        la grave....

Comment

Είναι στο Παρίσι ένα εστιατόριο που λέγεται Lipp. Στο Saint - Germain Des Pres. Πολύ καλό, κυριλέ και μαζεύει τον καλό" κόσμο της πόλης. Είχα πάει με την γυναίκα μου πριν δυο χρόνια και δώσαμε 80 ευρώ και οι δυο μαζί...

Βέβαια θα μου πείς δεν είναι το ίδιο οι λεφτάδες οι Παριζιάνοι με μας τους Έλληνες... που πέρνουμε μισθάρες, δεν έχουμε τί να τα κάνουμε και φυσικά έχουμε τρελές παροχές!

Δεν λέω, ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας κοστολογεί αυτό που προσφέρει όσο θέλει, αλλά 110 ευρώ έκαστος; Δηλαδή μιλάμε για 220 ευρώ το ζευγάρι + το ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα που θα σου πάει για ένα βράδυ κανά 150αρι + κανά 50άρικο οι βενζίνες + τα μικροέξοδα... μιλάμε για 500 ευρώ χωρίς να κάνεις και πολλά έτσι;
          "

Comment

Working...
          X