Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!

γειτονας που μενει 300 μετρα μακρια απο μενα μου εκανε παρατηρηση- απειλωντας με μαλιστα πως θα φερει και την αστυνομια- γιατι ο μετεωρολογικος σταθμος που εχω κανει παρεμβολες στην τηλεοραση του[i].
    απαιτησε να τα ξεστησω ολα να βγαλω τους κλωβους γιατι δεν μπορει να δει τηλεοραση.
    εγω ξερω βεβαια πως κατι τετοιο ειναι αδυνατον, ανοιγω πιο πολυ το θεμα να ακουσω γνωμες σας αν ποτε οσοι εχετε σταθμους στον κηπο η σε ταρατσες σαν εχουν κανει ποτε καποια παρατηρηση οι γειτονες η σας εχουν πει κανενα κουφο σαν αυτο που ακουσα εγω....

"

[i] Ναι και σε μενα στην αρχη οταν τον εβαλα τον κοιταζανε περιεργα και λεγανε καλα ρε Δημητρη τι κεραια ειναι αυτη που εβαλες μεστο χωραφι???
    Αλλα να με απειλεισουν οχι....απλα μονο περιεργεια στην αρχη
    Πες του"κανε μου μηνυση"!!
    "
    www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

αν ειχες ραδιοφωνικο σταμο ναι.
      Αλλα τωρα μετεωρολογικος σταθμος να παρεμβαλλετα σε τηλεοραση? απιθανο ακουγεται
      Edited by: Stavros151515
      χιονια στο καμπαναριο

Comment

Τι ταγαρι ειναι αυτος!!!Φοβαται απο ραδιενεργεια...χαχαχα.Αστον να γκαριζει...
        Προφανως ειναι τρελος!

Comment

Μάλλον θα έχει δίκιο ο γείτονας. Για δες το θέμα. Μήπως ο σταθμός σου είναι και η εξήγηση της αχιονιάς;
          -
          2B OR NOT 2B = FF
          http://www.snowguide.gr

Comment

Κι εμένα οι απο πάνω με ρώτησαν αν ο national geographic που έχω στήσει στον κήπο εκπέμπει καθόλου... ραδιενέργεια!!!! [i]"
            Over and out.

Comment

Originally posted by MetFM
              γειτονας που μενει 300 μετρα μακρια απο μενα μου εκανε παρατηρηση- απειλωντας με μαλιστα πως θα φερει και την αστυνομια- γιατι ο μετεωρολογικος σταθμος που εχω κανει παρεμβολες στην τηλεοραση του[i].
              απαιτησε να τα ξεστησω ολα να βγαλω τους κλωβους γιατι δεν μπορει να δει τηλεοραση.
              εγω ξερω βεβαια πως κατι τετοιο ειναι αδυνατον, ανοιγω πιο πολυ το θεμα να ακουσω γνωμες σας αν ποτε οσοι εχετε σταθμους στον κηπο η σε ταρατσες σαν εχουν κανει ποτε καποια παρατηρηση οι γειτονες η σας εχουν πει κανενα κουφο σαν αυτο που ακουσα εγω....
              Αν μιλάμε για ασύρματο σταθμό τότε είναι δυνατό να έχεις παρεμβολές. Αλλά σε απόσταση 300 μέτρων, ο γείτονας σου καλύτερα να λάβει τα μέτρα του: tin foil hat! "

Comment

Working...
              X