γειτονας που μενει 300 μετρα μακρια απο μενα μου εκανε παρατηρηση- απειλωντας με μαλιστα πως θα φερει και την αστυνομια- γιατι ο μετεωρολογικος σταθμος που εχω κανει παρεμβολες στην τηλεοραση του[i].
απαιτησε να τα ξεστησω ολα να βγαλω τους κλωβους γιατι δεν μπορει να δει τηλεοραση.
εγω ξερω βεβαια πως κατι τετοιο ειναι αδυνατον, ανοιγω πιο πολυ το θεμα να ακουσω γνωμες σας αν ποτε οσοι εχετε σταθμους στον κηπο η σε ταρατσες σαν εχουν κανει ποτε καποια παρατηρηση οι γειτονες η σας εχουν πει κανενα κουφο σαν αυτο που ακουσα εγω....
"
απαιτησε να τα ξεστησω ολα να βγαλω τους κλωβους γιατι δεν μπορει να δει τηλεοραση.
εγω ξερω βεβαια πως κατι τετοιο ειναι αδυνατον, ανοιγω πιο πολυ το θεμα να ακουσω γνωμες σας αν ποτε οσοι εχετε σταθμους στον κηπο η σε ταρατσες σαν εχουν κανει ποτε καποια παρατηρηση οι γειτονες η σας εχουν πει κανενα κουφο σαν αυτο που ακουσα εγω....
"

Ναι και σε μενα στην αρχη οταν τον εβαλα τον κοιταζανε περιεργα και λεγανε καλα ρε Δημητρη τι κεραια ειναι αυτη που εβαλες μεστο χωραφι???
Comment