Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ...

Παρατηρειται ξανα τον τελευταιο καιρο να κλειδωνονται πολλα θεματα.

Σαφως και δεν κατακρινω τους mods.Καλα κανουν και τα κλειδωνουν οταν καταπατουνται οι οροι που εχει θεσμοθετησει ο ιδιοκτητης του forum.

Αυτο που θελω να τονισω ειναι πως και στο ΚΑΙΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ και στα ΑΣΧΕΤΑ υπαρχει μεγαλη κοντρα.

Στο ΚΑΙΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ συνεχιζεται ακαθεκτος ο πολεμος βοριων - νοτιων για τα γνωστα θεματα του που βρεχει-χιονιζει περισσοτερο ή που κανει πιο πολυ κρυο κτλ.

Στα ΑΣΧΕΤΑ τα κοινωνικα θεματα εχουν καταντησει χειροτερα απο τη Βουλη της Ταϊβαν που πλακωνονται στο ξυλο....Αριστεροι εναντιον δεξιων ,δεξιοι εναντιον -αριστερων.Το αθλητικο κομματι στα ΑΣΧΕΤΑ μοιαζει με κατηχιτικο μπροστα στα υπολοιπα θεματα που αφορουν την κοινωνικη πραγματικοτητα.

Πριν λιγες μερες εκανε εγγραφη ο αδερφος μου στο forum και οταν αρχισε να διαβαζει καποια απο τα θεματα με πηρε τηλ. και μου ειπε οτι το forum ειναι πολυ ενδιαφερον αλλα οι ηλιθιες κοντρες που διαρκουν για πολλες σελιδες οδηγουν τον αναγνωστη να αλλαξει θεμα.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ τωρα που μπαινει δυναμικα ο χειμωνας ας αναλογιστει ο καθενας το παραπανω προβλημα και ας ειμαστε ολοι πιο προσεχτικοι στις αναφορες μας.

Φιλικα

Γιωργος[i]

"

Σωστοοος!
    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Κέκο ακούς???
      Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
      200μ.
      hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
      http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Originally posted by selas777
        Κέκο ακούς???
        ακουω φιλε μου,ακουω....και θα ρωτησω το ΧΕΛΜΟ....

ΧΕΛΜΟ ??? Για εμενα τα λες ????

Comment

Σωστά Γιώργο!

Comment

+1 [i]"
            detox

Comment

αντε παλι απ την αρχη
              τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

γιατι τι παραλογο ειπε ο κεκος τα διαβασα και εγω... ο Χελμος ειπε τα πιο σωστα (περι τραυματιων και νεκρων αστυνομικων) και ολοι αναλώθηκαν σε προσωπικες επιθεσεις αντι να απαντησουν ... Αραγε μπορουν????
                ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

Originally posted by freeze07
                  γιατι τι παραλογο ειπε ο κεκος τα διαβασα και εγω... ο Χελμος ειπε τα πιο σωστα (περι τραυματιων και νεκρων αστυνομικων) και ολοι αναλώθηκαν σε προσωπικες επιθεσεις αντι να απαντησουν ... Αραγε μπορουν????

ωχ...σου βαλανε ταμπελα τωρα....ΔΕΞΙΟΣ !!!! [i]

"

Comment

Ναι ρε Γιώργο....Ηρεμία...Απολαύστε την κακοκαιρία που έρχεται....

Comment

Vanzel [i] Ας τα αφησουμε αυτα..ο καθενας εχει την αποψη του!Εδω εχουμε ολοι ενα κοινο το χιονι!!!"
                      detox

Comment

Παιδια δεν το ανοιξα για να τσακωθουμε, ουτε για να βαλλω κατα καποιων. Δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,ισα ισα που ολα τα μελη μου ειναι συμπαθη. Απλα ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ FORUM (ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ FORUM)!

Comment

Οντως ευτυχως το χιονι μας ενωνει??

κεκο δεν εχω κανενα προβλημα με οποιαδηποτε ταμπέλα....[i]"
                          ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                            Παιδια δεν το ανοιξα για να τσακωθουμε, ουτε για να βαλλω κατα καποιων. Δεν εχω να χωρισω τιποτα με κανεναν,ισα ισα που ολα τα μελη μου ειναι συμπαθη. Απλα ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΛΑΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ FORUM (ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ FORUM)!
                            παρα πολυ σωστα ολα οσα λες

ακριβως αυτο..ας προσεχουμε οτι γραφουμε

δεν υπαρχει λογος να γινονται κοντρες

Comment

Τον τελευταιο καιρο (θελω να πιστευω ελειψει καιρικου ενδιαφεροντος) υπαρχουν διαφορες κοντρες (Πασοκ-ΝΔ. Β-Ν.Φασιστες-Αριστεροι κοκ) πραγμα που κανει κακο στο φορουμ. Θα παρακαλεσω λοιπον να σταματησουν ολα αυτα και να σχολιαζουμε αυτο που ολοι μας εχουμε κοινο. Τον καιρο και γενικα το χιονι (μια και διαφενετε ταση για χειμωνα). Αφηστε τα αλλα για αλλα φορουμς. Μην μας αναγκασετε να κλειδωσουμε ολα τα πολιτικα θεματα και ολα τα θεματα κοντρων στο καιρος γενικα. Θυμηθειτε οτι εσεις με την συμπεριφορα σας μας κανετε ¨φασιστες¨στο φορουμ. Πραγμα που πραγματικα δεν θελουμε αλλα αν χρειαστει θα το κανουμε και αυτο.

Comment

Working...
                              X