Το ειχα υποψιστει οτι ειναι μουφα η δουλεια.Κανενας δεν τον ειχε δει να εχει προβλημα. Απλα ηταν αναστατωμενος.Τι σκαρφιζονται οι ατιμοι..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
εσπασε το ασυλο στη σαλονικη
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ρε παιδια καλη ολοι η αντιδραση αλλα μεχρι ενα σημειο τι φταίνε τα μαγαζια και οι βιτρινες που περιμενουν πως και πως της γιορτες για να δουλεψουν και το αυτοκινητο του καθε ανθρωπου καλα κανανε και εγινε αρση του ασυλου ως ποτε θα το εκμεταλευονταν το ασυλο ατομα τα οποια καταστρεφουν και σπανε περιουσιες........εχει γινει πλεον συνηθεια παμε σπαζουμε ριμαζουμαι και μετα κρυβόμαστε στα πανεπιστήμια μηπως εχει ξεφυγει λιγο η ενοια του ασυλουhttp://www.skafotexniki.gr
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Comment
-
Τραγικές φιγούρες οι χιμπατζίδες που ανέβηκαν εκεί πάνω για να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία.
Και τι δεν θα έδινα να τους εβλεπα να τσακίζονται σε αυτή την προσπάθεια...έτσι για αλλαγή...να μην σκοτώνονται μόνο αυτοί που προσπάθησαν να την ανεβάσουν.
Κρίμα γιατί την θυσία του Τάσου Ισαάκ στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας, ..τέτοια υποκείμενα την κάνουν να φαίνεται τόσο μικρή και ανούσια....
Σ' αυτούς τους ξεφτιλισμένους έπρεπε να ρίχνουν πέτρες και τα ΜΑΤ και οι διαδηλωτές.Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
http://www.weatherlink.com/user/aris/
Κάμερα Σταθμού:
http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg
Comment
-
agathos εχεισ πολυ δικιο...!!
αλλα ετσι ειναι απο ασυλο ιδεων εγινε ασυλο αναρχικων ,μολοτοφ ,πρεζονιων κτλ.
και φυσικα μπηκαν μεσα και συλλαβαν επιστημονεσ που ειχαν ροπαλα και καδρονια στα χερια...για δειτε ποιουσ πιασαν παλι?? τα παιδια του αντιπροεδρου τησ βουλης...η μια δικηγοροσ και ο αλλοσ στο μεταπτυχιακο του αλλα το καδρονι καδρονι...
οκ ολα καλα...
δεν θελετε να καταργηθει το ασυλο??? παντε τα πανεπιστημια πχ στο καλοχωρι ..να σου πω εγω αν θα γινονται αυτα τα πραγματα...σπανε αυτοκινητα, βιτρινεσ, μαγαζια που με τοσο κοπο εφτιαξαν καποιοι και καποια αλανια" τα σπαν χωρισ λογο... οταν ομωσ τουσ πιασουν κλαινε και παρακαλαν και στο επομενο δευτερολεπτο κανουν τα ιδια...θρασυδειλοι...
"
Comment
-
για να κανουν τις βλακιεσ τουσ αυτοι οι απιθανοι, καποιοι πολεμισαν και πεθαναν γι' αυτη τη Σημαια...λιγο σεβασμος...Originally posted by ArisnowΤραγικές φιγούρες οι χιμπατζίδες που ανέβηκαν εκεί πάνω για να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία.
Και τι δεν θα έδινα να τους εβλεπα να τσακίζονται σε αυτή την προσπάθεια...έτσι για αλλαγή...να μην σκοτώνονται μόνο αυτοί που προσπάθησαν να την ανεβάσουν.
Κρίμα γιατί την θυσία του Τάσου Ισαάκ στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας, ..τέτοια υποκείμενα την κάνουν να φαίνεται τόσο μικρή και ανούσια....
Σ' αυτούς τους ξεφτιλισμένους έπρεπε να ρίχνουν πέτρες και τα ΜΑΤ και οι διαδηλωτές.
Comment
-
εγω εχω να αναφερω 2 περιστατικα παιδια το ενα μου συνεβη το σαββατο βραδυ,ειμουν στο μεταξουργειο σε ενα μαγαζι καποια στιγμη χρειαστηκε να παω μεχρι το αμαξι που το ειχα επι της οδου ουγκω,οπως προχωρουσα νιωθω καποιον να με πιανει απο τους ομους και επειδη κανω πολεμικη τεχνη αντεδρασα και χτυπησα γυρνωντας ομως να δω ποιος ηταν βλεπω σοριασμενο εναν αστυνομικο και διπλα του αλλον ενα,το τι ακολουθησε δεν λεγετε ο αλλος αστυνομικος να με βριζει και να βγαζει το γκλοπ να με βαρεσει,αντεδρασα και του ειπα οτι ηρθε και με επιασε απο πισω χωρις να μου μιλησει και φοβηθηκα και αντεδρασα,τεσπα για να μην πολυλογω ηρθε περιπολικο ευτηχως ομως για καλη μου τυχη ειχα μαρτηρες και αφου τους παρακαλεσα να ερθουν μαζι μου να πουν τι εγινε την εβγαλα με απλη εξακριβωση μετα ομως απο 3 ωρες στο αστυνομικο τμημα κολωνου και χωρις να παρω κανενα τηλ παρα μονο τον πατερα μου!δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν δεν ειχα μαρτηρες μαλλον θα ειχε καταστραφει η ζωη μου και θα χαρακτηριζομουν αναρχικος!παντος πιστευω οτι με εσωσε και το γεγονος πως ο διοικητης ηταν ''φοβισμενος'' λογο των μαρτυρων και κυριως απο ολα αυτα που γινονται με τον χρυσοχοιδη κλπ!
το δευτερο περιστατικο εγινε εχθες το βραδυ εδω στην περιοχη μου οταν σε μια καφετερια που ειμουν ηρθαν 2 αστυνομικοι να κανουν παρατηρηση για τον ηχο και να ελεξουν την αδεια κλπ!οπως πηγαν να φυγουν καποια ''ζωα'' αρχισαν να φωναζουν μπατσου γουρουνια δολοφονοι.τοτε γυρναει ο ενας αστυνομικος και αφου ζητησε να σταματησει η μουσικη και ειπε σε αυτους που φωναξαν πως κανονικα θα επρεπε να γραψει ολα τα αμαξια που βρισκονταν στον πεζοδρομο για παρανομο παρκαρισμα αλλα δεν θα το κανει μιας και για μερικους αναεγκεφαλους που δεν τον ξερουν προσωπικα και τι σοι αστυνομικος ειναι να την πληρωσουν ολοι οι αλλοι!
τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι το θεμα με τους αστυνομικους ειναι περιπλοκο και οπως και με την κατασροφη της ελλαδος ετσικ ιαεδω υεπυθηνη ειναι η μεταπολεμικη περιοδος.γιατι πριν ο αστυνομικος ηταν προσωπο σεβαστο πολιτσμανος που λενε και στις ταινιες μετα ομως αφου αυτος εξυπηρετισε τα συμφεροντα των μεγαλων και εβγαλε το φιδι απο την τρυπα πληρωσε το τιμημα του!σιγουρα υπαρχουν ατομα που γιναν αστυνομικοι επειδη ηταν τεμπεληδες και θελησαν να αποκτησουν εξουσια και δοξα μεσα απο το αξιωμα αλλα πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι πως το μισος προς τους αστυνομικους εχει περασει απο τους γονεις στα παιδια που μετεφεραν αυτο το μπατσοι γουρουνια χωρις αιτια ξεκινοντας απο την μεταπολεμικη περιοδο!ειναι θεμα παιδιας λοιπον και κυριως να μην συνεχισουμε αυτη τη χωρις λογο χαρακτηριστικη βλακεια γιατι αυτη ειναι που εχει δημιουργησει το κομπλεξ και το μισος στους αστυνομικους!
Comment
-
+1Originally posted by brothermousasεγω εχω να αναφερω 2 περιστατικα παιδια το ενα μου συνεβη το σαββατο βραδυ,ειμουν στο μεταξουργειο σε ενα μαγαζι καποια στιγμη χρειαστηκε να παω μεχρι το αμαξι που το ειχα επι της οδου ουγκω,οπως προχωρουσα νιωθω καποιον να με πιανει απο τους ομους και επειδη κανω πολεμικη τεχνη αντεδρασα και χτυπησα γυρνωντας ομως να δω ποιος ηταν βλεπω σοριασμενο εναν αστυνομικο και διπλα του αλλον ενα,το τι ακολουθησε δεν λεγετε ο αλλος αστυνομικος να με βριζει και να βγαζει το γκλοπ να με βαρεσει,αντεδρασα και του ειπα οτι ηρθε και με επιασε απο πισω χωρις να μου μιλησει και φοβηθηκα και αντεδρασα,τεσπα για να μην πολυλογω ηρθε περιπολικο ευτηχως ομως για καλη μου τυχη ειχα μαρτηρες και αφου τους παρακαλεσα να ερθουν μαζι μου να πουν τι εγινε την εβγαλα με απλη εξακριβωση μετα ομως απο 3 ωρες στο αστυνομικο τμημα κολωνου και χωρις να παρω κανενα τηλ παρα μονο τον πατερα μου!δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν δεν ειχα μαρτηρες μαλλον θα ειχε καταστραφει η ζωη μου και θα χαρακτηριζομουν αναρχικος!παντος πιστευω οτι με εσωσε και το γεγονος πως ο διοικητης ηταν ''φοβισμενος'' λογο των μαρτυρων και κυριως απο ολα αυτα που γινονται με τον χρυσοχοιδη κλπ!
το δευτερο περιστατικο εγινε εχθες το βραδυ εδω στην περιοχη μου οταν σε μια καφετερια που ειμουν ηρθαν 2 αστυνομικοι να κανουν παρατηρηση για τον ηχο και να ελεξουν την αδεια κλπ!οπως πηγαν να φυγουν καποια ''ζωα'' αρχισαν να φωναζουν μπατσου γουρουνια δολοφονοι.τοτε γυρναει ο ενας αστυνομικος και αφου ζητησε να σταματησει η μουσικη και ειπε σε αυτους που φωναξαν πως κανονικα θα επρεπε να γραψει ολα τα αμαξια που βρισκονταν στον πεζοδρομο για παρανομο παρκαρισμα αλλα δεν θα το κανει μιας και για μερικους αναεγκεφαλους που δεν τον ξερουν προσωπικα και τι σοι αστυνομικος ειναι να την πληρωσουν ολοι οι αλλοι!
τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι το θεμα με τους αστυνομικους ειναι περιπλοκο και οπως και με την κατασροφη της ελλαδος ετσικ ιαεδω υεπυθηνη ειναι η μεταπολεμικη περιοδος.γιατι πριν ο αστυνομικος ηταν προσωπο σεβαστο πολιτσμανος που λενε και στις ταινιες μετα ομως αφου αυτος εξυπηρετισε τα συμφεροντα των μεγαλων και εβγαλε το φιδι απο την τρυπα πληρωσε το τιμημα του!σιγουρα υπαρχουν ατομα που γιναν αστυνομικοι επειδη ηταν τεμπεληδες και θελησαν να αποκτησουν εξουσια και δοξα μεσα απο το αξιωμα αλλα πιστευω οτι το μεγαλυτερο προβλημα ειναι πως το μισος προς τους αστυνομικους εχει περασει απο τους γονεις στα παιδια που μετεφεραν αυτο το μπατσοι γουρουνια χωρις αιτια ξεκινοντας απο την μεταπολεμικη περιοδο!ειναι θεμα παιδιας λοιπον και κυριως να μην συνεχισουμε αυτη τη χωρις λογο χαρακτηριστικη βλακεια γιατι αυτη ειναι που εχει δημιουργησει το κομπλεξ και το μισος στους αστυνομικους!
μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment
-
Να δουμε και ενα παραδειγμα απο το εξωτερικο?
Στη Γερμανια,απο τον Ιουνιο οι φοιτητες απεχουν απο μαθηματα διεκδικωντας βελτιωση της παιδειας και κατα της Bologna reform.
Καταληψεις σε πολλες σχολες και σε πολλες περιπτωσεις με την ανοχη-αλληλεγυη πολιτικων αλλα και των καθηγητων τους.Η οποια αλληλεγυη σταματαει σε ενα σημειο.Οταν γινονται ζημιες και φθορες μεσα στις σχολες.
Στα 0,40 δευτ. του βιντεο φαινονται οι ζημιες που προκαλεσαν οι καταληψιες (σε σχεση με καταστροφες σε δικες μας σχολες τα τελευταια 20 χρονια,θα ελεγα......σιγα τα ωα [i]
).
Το επομενο πρωινο η πρυτανεια ζητησε απο την αστυνομια να επεμβει καταθετοντας και μυνηση και αγωγη κατα των καταληψιων για τις ζημιες που προκαλεσαν.
http://www.spiegel.de/video/video-1035220.html
Αυτα εκει,εδω......hier ist Balkania
"
Comment
-
Δε μου λες αγαπητε ismael ,εσυ που εχεις στο αβαταρ σου τη σημαια των αναρχικων....Originally posted by ismaelψιλοάσχετο, αλλά <a href=http://www.demotix.com/news/protest-against-police-violence-commemorate-death-alexandros-grigoropoulos" target="_blank">εδώ
</a> μπορείτε να δείτε φωτογραφία του αντιπρύπανη που υποτίθεται οτι ξυλοκοπήθκε αγρίως με ρόπαλα κλπ.
φυσικά είναι μια χαρά, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτό που τράβηξε ξένος δημοσιογράφος
Αισθανεσαι υπερηφανος για αυτα τα εκτροπα που γινονται αυτες τις μερες? τους βανδαλισμους σε καταστηματα και κρατικα κτιρια? και τις επιθεσεις σε αστυνομικους και πολιτες ?
Αισθανεσε υπερηφανος που δυο αληταραδες κατεβασαν την ελληνικη σημαια και αναρτησαν τη κοκκινομαυρη των αναρχικων ?? και μετα ποδοπατησαν κι εκαψαν την ελληνικη ?? απιστευτη μαγκια,πραγματικα!!
Σιγουρα εχετε καταλαβει πως ντροπιασατε τη μνημη ενος αδικοχαμενου νεου με τη σταση σας ,εσεις και το κομμα που σας καθοδηγει.....κριμα για εσας ,κριμα για τα παιδια και τους γονεις σας.
Δεν εχετε καμια αξια,καμια ηθικη,οπλο σας ειναι οι βιαιοτητες που μας πηγαινουν σε σκοτεινες εποχες των φασιστικων ταγματων.
Ο Πρυτανης και φυσικα ειναι τραυματισμενος σοβαρα απο ανθρωπομορφα κτηνη που εβγαλαν ολη τη μαγκια τους σ'ενα μεσηλικα,μιλαμε για εγκληματιες που δε διαφερουν στο ελαχιστο απο το Κορκονεα.....μπορειτε να τον επισκεφθειτε στο νοσοκομειο αν εχετε ακομη εστω λιγο φιλοτιμο και ανθρωπια....
Και βεβαια για τους δυο ειδικους φρουρους που τους επιτεθηκαν προχθες 20 ατομα με λοστους και σφυρια και σκοπο να τους σκοτωσουν δεν εγινε ουτε λογος...αυτη ειναι η αξια σας,δε διαφερετε σε τιποτα απο το μπατσο που σηκωνει το οπλο παίρνοντας τη ζωη ενος παιδιου...ειστε σαπιοι ως το κοκκαλο.
Edited by: kekos "
Comment
-
Επειδη ο ισμαελ εκανε το ''λαθος'' και δεν εβαλε την φωτογραφια αυτουσια,αλλα εδωσε μονο το λινκ.
Παρτε την φωτογραφια και ''ανεβασμενη'' για να δειτε τι πραγματικα εγινε στον πρυτανη.
Η κοροιδια των ΜΜΕ σε ολο της το μεγαλειο....[i]

Οριστε τι εγραφε το in.gr χτες το απογευμα.Ραδιο αρβυλα κανονικοτατο....
Δολοφονική επίθεση αντιεξουσιαστών εις βάρος του πρύτανη Χρ.Κίττα
<table style="width: 231px; height: 25px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr><td>
</td><td align="right">
</td></tr></t></table>Κατεπείγουσα έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών -που ενδεχομένως οδηγήσει σε άρση του ασύλου-, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για το σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Κίττα, στη διάρκεια της εισβολής αντιεξουσιαστών στην Πρυτανεία στα Προπύλαια.
Περίπου 200 άτομα, που αποσπάστηκαν από την πορεία που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημέρι της Κυριακής, έσπασαν την πόρτα της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια και εισέβαλαν μέσα στο κτίριο.
Εκεί βρισκόταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με ξύλα και λοστούς από τους νεαρούς. Ο πρύτανης διεσώθη, χάρη στην παρέμβαση δύο φοιτητών.
Ο πρύτανης μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Ιπποκράτειο και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, καθώς υπέστη και καρδιακό επεισόδιο.
Για το περιστατικό, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι.Σακελάκος διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δίνοντας παράλληλα εντολή να αρθεί το πανεπιστημιακό άσυλο, εφόσον η αστυνομία θεωρεί ότι μέσα στο κτίριο του Πρυτανείας υπάρχουν άτομα που εμπλέκονται σε δολοφονική απόπειρα κατά του πρύτανη.
Στο Ιπποκράτειο έσπευσε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Ν.Κακλαμάνης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση του κ. Κίττα. Με συνεργάτες του πρύτανη επικοινώνησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ «καταγγέλλει τη βάρβαρη επίθεση κατά του πρύτανη». Αποτροπιασμό για την επίθεση εναντίον του κ. Κίττα εξέφρασε ο πρύτανης του ΕΜΠ Κ.Μουτζούρης.Newsroom ΔΟΛ"σνόου αντίκτηντ
Comment
-
Πολλά δεν λες τπτ....Επιτέλους ας τελειώνει αυτή η καραμέλα με το άσυλο,για να μπαίνει ο καθένας μέσα στις σχολές και να κάνει ότι θέλει....ΕΛΕΟΣ!Ότι θέλει κάνει ο καθένας σε αυτή τη χώρα.....Σπάει καταστρέφει κάνει καταλήψεις.....Υπέροχα!Να τους χαίρεστε!Originally posted by MeteolarissaΑντε επιτελους πολλα χρονια το ζαλισανε το θεμα με το ασυλο....
Συγνωμη παιδες αλλα ευγενικα λεω οτι ειμαι καρα υπερ της καταργησης του ασυλου....
Καλο βραδι...
Comment
-
Originally posted by ContantiΝα δουμε και ενα παραδειγμα απο το εξωτερικο?
............................................
.................................................. .......................
.......................................
.................................................. ..
..................
Αυτα εκει,εδω......hier ist Balkania [i]
Ολλανδια.
Ουτε μια πετρα-επεισοδια,ουτε μια σπασμενη βιτρινα,ουτε καμενες σημαιες........τι θκατα,πολυ κρυοκ@λοι αυτοι οι Ευρωπαιοι αναρχικοι βρε παιδι μου.......
[TUBE]RoU5hahsQbs[/TUBE]"
Comment
-
+1000000 Με κάλυψες απόλυτα."Originally posted by kekos
Δε μου λες αγαπητε ismael ,εσυ που εχεις στο αβαταρ σου τη σημαια των αναρχικων....Αισθανεσαι υπερηφανος για αυτα τα εκτροπα που γινονται αυτες τις μερες? τους βανδαλισμους σε καταστηματα και κρατικα κτιρια? και τις επιθεσεις σε αστυνομικους και πολιτες ?Αισθανεσε υπερηφανος που δυο αληταραδες κατεβασαν την ελληνικη σημαια και αναρτησαν τη κοκκινομαυρη των αναρχικων ?? και μετα ποδοπατησαν κι εκαψαν την ελληνικη ?? απιστευτη μαγκια,πραγματικα!!Originally posted by ismaelψιλοάσχετο, αλλά <a href=http://www.demotix.com/news/protest-against-police-violence-commemorate-death-alexandros-grigoropoulos" target="_blank">εδώ </a> μπορείτε να δείτε φωτογραφία του αντιπρύπανη που υποτίθεται οτι ξυλοκοπήθκε αγρίως με ρόπαλα κλπ. φυσικά είναι μια χαρά, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτό που τράβηξε ξένος δημοσιογράφος
Σιγουρα εχετε καταλαβει πως ντροπιασατε τη μνημη ενος αδικοχαμενου νεου με τη σταση σας ,εσεις και το κομμα που σας καθοδηγει.....κριμα για εσας ,κριμα για τα παιδια και τους γονεις σας.Δεν εχετε καμια αξια,καμια ηθικη,οπλο σας ειναι οι βιαιοτητες που μας πηγαινουν σε σκοτεινες εποχες των φασιστικων ταγματων.Ο Πρυτανης και φυσικα ειναι τραυματισμενος σοβαρα απο ανθρωπομορφα κτηνη που εβγαλαν ολη τη μαγκια τους σ'ενα μεσηλικα,μιλαμε για εγκληματιες που δε διαφερουν στο ελαχιστο απο το Κορκονεα.....μπορειτε να τον επισκεφθειτε στο νοσοκομειο αν εχετε ακομη εστω λιγο φιλοτιμο και ανθρωπια....Και βεβαια για τους δυο ειδικους φρουρους που τους επιτεθηκαν προχθες 20 ατομα με λοστους και σφυρια και σκοπο να τους σκοτωσουν δεν εγινε ουτε λογος...αυτη ειναι η αξια σας,δε διαφερετε σε τιποτα απο το μπατσο που σηκωνει το οπλο παίρνοντας τη ζωη ενος παιδιου...ειστε σαπιοι ως το κοκκαλο.
Comment

Comment