Όλοι όσοι κόπτωνται για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Ευρώπη δεν βλέπω να κόπτωνται και τόσο πολύ για τα δικαιώματα των γυναικών στον ισλαμικό κόσμο...βλέπεις εκεί δεν έχουν προοδεύσει όσο εμείς και άρα δικαιολογείται η μπούργκα κτλ...στην Ευρώπη που έχουμε προοδεύσει όμως πρέπει να την προστατεύσουμε στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας....αυτοί γίνονται οι βασικοί σύμμαχοι του κεφαλαίου και της παράνομης εργασίας, του δουλεμπορίου, της εκμετάλλευσης και της συμπίεσης των εργατικών δικαιωμάτων. Γιατί αν και κόπτωνται για τα δικαιώματα των μεταναστών, δεν τους βλέπω να προσπαθούν και πολύ να αλλάξουν την κατάσταση στις χώρες από όπου οι μετανάστες φεύγουν...και βέβαια δεν αναφέρομαι τόσο στους αριστερούς αλλά σε κάποιος ψευτοφιλελεύθερους ακροδεξιούς ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοαριστερούς....
.Απλα κρατα αυτο.οτι αυτα τα 2 παιδακια ειναι τελειωμενα.
[/QUOTE]
Θα έπρεπε να είναι τελειωμένα και καλά θα τους κάναν να τους τελειώναν στα ΑΤ αλλά επειδή θα σκάσουν μύτη τίποτα κουμμουνιστοαριστεροί δικηγορίσκοι, υπέρμαχοι της νέας τάξης θα το σκεφτούν να τους τελειώσουν...
Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να δικαστούν" με τους νόμους της πατρίδας τους...
"
Μαστιγώθηκε, επειδή φόρεσε φούστα Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009, 16:08 Πενήντα χτυπήματα με μαστίγιο δέχθηκε ένα 16χρονο κορίτσι από το Σουδάν, με δικαστική απόφαση, ως τιμωρία, επειδή η φούστα της -που έφθανε μέχρι το γόνατο- θεωρήθηκε άσεμνη!
Η μητέρα της έφηβης δήλωσε σήμερα ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον της αστυνομίας που συνέλαβε την κόρη της και του δικαστή που την καταδίκασε, διότι η κόρη της είναι ανήλικη και χριστιανή.
Η υπόθεση αυτή έρχεται στο φως έπειτα από την πολύκροτη δίκη και ολιγοήμερη φυλάκιση της Σουδανής δημοσιογράφου, Λούμπνα Αχμεντ αλ Χουσέιν, επειδή φορούσε παντελόνι.
Το κορίτσι συνελήφθη την ώρα που πήγαινε στην αγορά κοντά στο σπίτι της, σε προάστιο του Χαρτούμ, την προηγούμενη εβδομάδα.
Συλλήψεις για άσεμνη εμφάνιση, μέθη και άλλα αδικήματα κατά της δημόσιας τάξης δεν είναι σπάνιες στο Χαρτούμ, το οποίο διοικείται βάσει του ισλαμικού νόμου, Σαρία. Ωστόσο, η τιμωρία κατοίκων της πρωτεύουσας που κατάγονται από το Νότο -όπου η πλειονότητα των κατοίκων είναι χριστιανοί και δεν ακολουθούν τον ισλαμικό νόμο- παραμένει ένα ευαίσθητο θέμα.
πηγη . zougla.gr
"
Κώστα δεν μπορώ να καταλάβω τι μας λες. Μας λες ότι κάποιος είναι εθνικός προδώτης και μηδενικό επειδή του αρέσει μια ξένη χώρα, μιλάει ξένες γλώσσες και συμπαθεί άλλους λαούς?
Λυπάμαι, κρίμα που είσαι και επιστήμονας. Πολύ μικρές απόψεις, προφανώς προερχόμενες από πολύ μικρούς ορίζοντες. Ίσως πολύ μικρούς για να δικαιολογούν μια οποιαδήποτε άποψη. Το πόσο μικροί είναι δεν μπορώ να το αναλογιστώ, πρέπει να είναι πάντως πάρα πολύ μικροί. Να μην τολμήσω να ρωτήσω μάλλον αν έχεις βγει ποτέ από την Ελλάδα.
Kι εγώ είμαι φιλογάλλος, διαβάζω ξένα περιοδικά, θαυμάζω τη Σουηδία και τις σκανδιναβικές χώρες για την οργάνωσή τους κτλ μιλώ 3 ξένες γλώσσες και είμαι και Έλληνας. Δε νομίζω να με είπε κανείς προδότη....
Comment