TO EPISKEFTONTAI K ELLHNIDES TO BANSKO ???
einai cool ta pragmata ekei giati sth boulgaria einai ligo pergierga ta pragmata !!! einai epikindina ???
einai cool ta pragmata ekei giati sth boulgaria einai ligo pergierga ta pragmata !!! einai epikindina ???

Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.Και κάτι ακόμα.Γράψε μας τις εντυπώσεις σου(σχετικά με αυτό το θέμα) μόλις επιστρέψεις."
"
"
. Τα ποσοστα καλονων βεβαια ειναι επισης στα φυσιολογικα επιπεδα (χαμηλα δηλαδη) και επισης βεβαια ειναι μαλλον απιθανο να συναντησεις Βουλγαρα "επαγγελματια" στο βουνο γιατι ειτε εκεινη την ωρα θα ξεκουραζεται απο το νυκτερινο καματο, ειτε θα βρισκεται, οπωε ειπε και ενας φιλος, στην Ελλαδα. Οσο για τις νυκτερινες εξοδους, αν πας σε ενα (απο τα δυο αν δεν κανω λαθος) strip show που υπαρχουν θα τις συναντησεις. Εγω δεν εχω παει, ολες τις φορες πηγα με τη γυναικα μου και μια φορα πηρα και την κορη μου και συνιστω το Bansko ανεπιφυλακτα. Επισης συνιστω (αν πατε με δικο σας μεσο) την επιστροφη απο την αλλη μερια (μεσω των καινουριων συνορων κοντα στο Νευροκοπι). Φοβερη διαδρομη. Απλα εχει γυρω στα 15 χλμ. κακου δρομου, αλλα κατεβαινεις παραλληλα με το Νεστο και το τοπιο ειναι πολυ καλυτερο. Η διαδρομη εξαρταται απο τη κινηση στα συνορα και την κατασταση του δρομου και ειναι περιπου 2-2.5 ωρες απο τα συνορα μεχρι το Bansko. Για επιλογο θελω να πω οτι οι προδιαγραφες του ΧΚ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και τα λιγοστα προβληματα εντοπιζονται στη βαση του τελεφερικ, που στις ωρες αιχμης γινεται το αδιαχωρητο. Αυτα και καλες κατεβασιες!!!
Comment