Announcement

Collapse
No announcement yet.

LEEI NA PAS ME KOPELA STO BANSKO ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LEEI NA PAS ME KOPELA STO BANSKO ????

TO EPISKEFTONTAI K ELLHNIDES TO BANSKO ???

einai cool ta pragmata ekei giati sth boulgaria einai ligo pergierga ta pragmata !!! einai epikindina ???
    STHN ELLADA OLOI EINAI ARXARIOI !!!!

Ειναι πολυ επικινδυνα να μην πας .....παντως αμα την απαγαγουν θα εχεις μια χειρα βοηθειας στα παζαρια για να την παρουμε πισω.....η να δωσουμε κατι παραπανω να την ξεφορτωθεις..... "
    curiocity......

Comment

Sto Bansko den xerw. Stin Aigypto pantws sigoura. Eidika an i kolea ehei pio vorioeuropaika haraktiristika (xanthia galanomata) mporei na sou prosferoun mehri kai 30 kamiles!!!!!
      Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Όπως καταλαβαίνεις οι προλαλήσαντες απλώς αστειεύονται.Απλά όλους μας ξενίζει η ερώτησή σου.Φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα για την κοπέλα σου και για κάθε κοπέλα.Μέσα στο Bansko οι Ελληνίδες περνούν απαρατήρητες.’λλωστε οι Βουλγάρες είναι χμ... το ίδιο εμφανίσιμες. Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε.Και κάτι ακόμα.Γράψε μας τις εντυπώσεις σου(σχετικά με αυτό το θέμα) μόλις επιστρέψεις."

Comment

ΧΜΜ.. ΜΕ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?????
          ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ....ΣΑΝΤΟΥΙΣ..."

Comment

Egw pantos den exw paei akoma alla h ataka toy Yiani ta leei ola!!!
            Apo thessaloniki posi wra einai to Bansko?"
            GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Originally posted by yianis
              ΧΜΜ.. ΜΕ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?????
              ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ....ΣΑΝΤΟΥΙΣ...

ασε ρε γαμοτο!
              κι εγω ετσι την πατησα!
              πηγα με την δικια μου, και τωρα με πριζει να ξαναπαμε..

μην φοβασαι ρε

σαν να πηγαινεις στην αραχωβα ειναι
              (η μαλλον πολυ καλυτερα..)"
              ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

Κι εγώ γέλασα με την ερώτηση του φίλου ngxlogan, αλλά με έκανε να σκεφτώ κατά πόσο είναι ασφαλές να πάω με τα παιδάκια μου (4 & 7 χρονών). Και δεν αναφέρομαι τόσο στον μικρό, γιατί θα είναι μαζί μας συνεχως,αλλά η μεγάλη (7) στα χιονοδρομικά που πάμε έχει μάθει και κατεβαίνει μόνη της τις εύκολες πίστες και παίρνει τα πιατάκια μόνη, ενώ ο ένας από εμάς είναι κάπου κοντά κάνοντας σκι με τον μικρό. Κατά πόσο μπορώ να νοιώσω ότι είναι ασφαλής να το κάνει αυτό εκεί?

Αν έχει κανείς εμπειρία με παιδιά στο Bansko θα το εκτιμούσα αν το μοιραζόταν μαζί μου.
                Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
                Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Comment

den nomizo na iparhei provlima eho pai 3 fores fetos kai mporo na po oti eida para pola pedakia na kanoyn ski mona tus kai apo Elada fisika. Ta prepi sigura na tis deixis tis pistes prota giati ola ta lift den kataligoyn sto idio simio, kata ta ala den iparhi problima .( eho ena agoraki 6 hronon ) "
                  Kaimak inn

Comment

μυθοσ ειναι οι ωραιες γυναίκες στην Βουλγαρία και ειδικά στο Μπάνσκο.Μια εβδομάδα ήμουνα εκεί και το επίπεδο θα έλεγα είναι κάτω του μετρίου.Ούτως ή άλλως οι όμορφες Βουλγάρες είναι στην Ελλάδα!

Comment

Σ'ευχαριστώ dinki. "
                      Παν τα χιόνια, παν τα κάλλη...
                      Αλλά ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ πάλι!!

Comment

Θα συμφωνησω με την ασφαλεια για παιδακια στο Bansko. Απλα πρεπει να χεις το νου σου οπως σε οποιοδηποτε ΧΚ. Οσοσ για τις γυναικες, εχω καρφωθει 2 φορες (μια κολλησε το αριστερο πεδιλο και την αλλη επεσα πανω σε εναν ανυποπτο snowboarder που ξεκουραζοταν) επειδη χαζευα κατι καλιγραμμες καλονες . Τα ποσοστα καλονων βεβαια ειναι επισης στα φυσιολογικα επιπεδα (χαμηλα δηλαδη) και επισης βεβαια ειναι μαλλον απιθανο να συναντησεις Βουλγαρα "επαγγελματια" στο βουνο γιατι ειτε εκεινη την ωρα θα ξεκουραζεται απο το νυκτερινο καματο, ειτε θα βρισκεται, οπωε ειπε και ενας φιλος, στην Ελλαδα. Οσο για τις νυκτερινες εξοδους, αν πας σε ενα (απο τα δυο αν δεν κανω λαθος) strip show που υπαρχουν θα τις συναντησεις. Εγω δεν εχω παει, ολες τις φορες πηγα με τη γυναικα μου και μια φορα πηρα και την κορη μου και συνιστω το Bansko ανεπιφυλακτα. Επισης συνιστω (αν πατε με δικο σας μεσο) την επιστροφη απο την αλλη μερια (μεσω των καινουριων συνορων κοντα στο Νευροκοπι). Φοβερη διαδρομη. Απλα εχει γυρω στα 15 χλμ. κακου δρομου, αλλα κατεβαινεις παραλληλα με το Νεστο και το τοπιο ειναι πολυ καλυτερο. Η διαδρομη εξαρταται απο τη κινηση στα συνορα και την κατασταση του δρομου και ειναι περιπου 2-2.5 ωρες απο τα συνορα μεχρι το Bansko. Για επιλογο θελω να πω οτι οι προδιαγραφες του ΧΚ ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ και τα λιγοστα προβληματα εντοπιζονται στη βαση του τελεφερικ, που στις ωρες αιχμης γινεται το αδιαχωρητο. Αυτα και καλες κατεβασιες!!! "

Comment

Working...
                        X