Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βασιλιτσα-Σαμαρινα 14/11/09

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mario79
    οτι επεφτε πανω απο 2000-2100μετρα ηταν χιονι!!σαββατο πρωι πηγαμε στον γκρεκο στη βρυση αν ξερεις!στο δρομο που φευγει απο σαμαρινα για φουρκα!φαινοταν η μοσια και ο καπεταν τσεκουρας αψογα με πολυ χιονι λες και ειμασταν στην καρδια του χειμωνα!!και ειχε τελεια μερα!!

Ναι ναι ξέρω... Ηρθα τώρα 2 μέρες Γρεβενά αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να ανέβω βόλτα στα βουνά μας! Πρέπει να φύγω πάλι για Σαλονίκη τώρα, άρα ανανεώνω το ραντεβού για σύντομα ελπίζω! Τώρα πάντως από το μπαλκόνι η θέα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ...όλη η Πίνδος είναι κατάλευκη άνω των 1800μ!

Comment

ΣΜΟΛΙΚΑΣ
      <a href=http://img36.imageshack.us/i/dsc02380y.jpg/" target="_blank"></a>

ΓΟΜΑΡΑ-ΜΠΑΛΝΤΟΥΜΗΣ

ΣΑΜΑΡΙΝΑ

ΓΟΜΑΡΑ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΙΝΑ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΩΜΙΟΣ 1700Μ. ΠΕΡΙΠΟΥ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ 2253Μ.(ΑΡΙΣΤΕΡΑ) - ΜΠΟΓΔΑΝΙ 2239Μ. (ΔΕΞΙΑ)

"

Comment

[i]

Thali από πότε είναι?"

Comment

να και μια απο μενα απ τα 2000μ. λιγο κατω απ την κορυφη γκουργκουλιος οπου το χιονι σε πολλα σημεια ξεπερνα τα 50cm. και ειναι παγωμενο

<a href=http://img43.imageshack.us/i/15443101806843175881100.jpg/" target="_blank"></a>
          "

Comment

Δευτέρα - Τρίτη

Comment

Originally posted by rasputin
              να και μια απο μενα απ τα 2000μ. λιγο κατω απ την κορυφη γκουργκουλιος οπου το χιονι σε πολλα σημεια ξεπερνα τα 50cm. και ειναι παγωμενο<a href=http://img43.imageshack.us/i/15443101806843175881100.jpg/" target="_blank"></a>
              Γκουργκούλιος είναι ο Καπετάν Τσεκούρας για τους μη ασχολούντες με την περιοχή.
              Καμιά άλλη φωτο δεν έχεις;"

Comment

εχω ρε θανο αλλα δεν εχω χρονο τωρα θα ανεβασω αργοτερα απο σιουποτηρα και απ το σελωμα με πιο πολυ χιονι

Comment

[i]

Θάνο εύγε!!!"

Comment

ωραια πραγματα... λιιιιγο πιο ψηλα να εφτανε η Σαμαρινα θα ειχε ακομη χιονοστρωση μεσα στο χωριο....

Comment

Τελικα επαληθευεται η εκτιμηση μου για χιονι 50 ποντους στα 2000μ.....Μπραβο παιδια...
                      Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

ωραια πραγματα..ευχαριστούμε παιδιά για το φωτογραφικό υλικό..πάρα πολύ ωραίο..Thali τι κάμερα έχεις..?
                        Just Do It Like Me -2010-

Comment

Originally posted by rasputin
                          να και μια απο μενα απ τα 2000μ. λιγο κατω απ την κορυφη γκουργκουλιος οπου το χιονι σε πολλα σημεια ξεπερνα τα 50cm. και ειναι παγωμενο

<a href=http://img43.imageshack.us/i/15443101806843175881100.jpg/" target="_blank"></a>
                          Αυτά είναι.......
                          "

Comment

Originally posted by DimisZ..
                            ωραια πραγματα..ευχαριστούμε παιδιά για το φωτογραφικό υλικό..πάρα πολύ ωραίο..Thali τι κάμερα έχεις..?
                            Dimi συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω. Η φωτογραφική μου μηχανή είναι μια ψηφιακή Sony 5 megapixel. Χωρίς να ασχολούμε με την φωτογραφία δεν νομίζω πως είναι κάτι φοβερό.

Comment

Απλά μου φάνηκαν οι φωτογραφίες καλο τραβηγμένες... γι' αυτό ρώτησα..!!
                              Just Do It Like Me -2010-

Comment

Έχω καλό χέρι... [i] "

Comment

Working...
                                X