Announcement

Collapse
No announcement yet.

προβλημα facebook

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• προβλημα facebook

εχω ενα προβλημα δεν εμφανιζει στον πατο της σελιδας την toulbar με τισ εφαρμογεσ με τισ συνομιλιεσ τα διαφορα εκεινα...τα νευρα μου δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και πωσ να το διορθωσω[i] εχει κανεισ το αναλογο προβλημα??

εκει που εμφανιζει στην σελιδα οτι ολοκληρωθηκε μου λεει ολοκληρωθηκε υπαρχει σφαλμα στην ιστοσελιδα... δεν ξερω τι να κανω.."

Και εσυ φακελωμενος ε? Στειλε mail στην CIA θα σου απαντησουν για το προβλημα[i]"
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Originally posted by boutas ski
      εχω ενα προβλημα δεν εμφανιζει στον πατο της σελιδας την toulbar με τισ εφαρμογεσ με τισ συνομιλιεσ τα διαφορα εκεινα...τα νευρα μου δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει και πωσ να το διορθωσω[i] εχει κανεισ το αναλογο προβλημα??

εκει που εμφανιζει στην σελιδα οτι ολοκληρωθηκε μου λεει ολοκληρωθηκε υπαρχει σφαλμα στην ιστοσελιδα... δεν ξερω τι να κανω..

το εχω παθει αρκετες φορες.....μονο του γινεται ......κανε αποσυνδεση - επανασυνδεση μερικες φορες......και πες μας και πως θα σε βρουμε "
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by meteofok
        Και εσυ φακελωμενος ε? Στειλε mail στην CIA θα σου απαντησουν για το προβλημα[i]
        χαχαχαχαχα σιγα το φακελωμα εδω που τα λεμε ... σε κανα ΙΚΑ ή κανα ΟΑΕΕ μην εισαι και ολα καλα..."

Comment

Originally posted by beauty

εκει που εμφανιζει στην σελιδα οτι ολοκληρωθηκε μου λεει ολοκληρωθηκε υπαρχει σφαλμα στην ιστοσελιδα... δεν ξερω τι να κανω..

το εχω παθει αρκετες φορες.....μονο του γινεται ......κανε αποσυνδεση - επανασυνδεση μερικες φορες......και πες μας και πως θα σε βρουμε
          το εκανα 3 φορεσ αλλα μαλλον θελει κιαλο...βιτσιοζικο δλδ .. δεν πειραζει αντεχουμε..!!χαχαχα..

εχω και αλλους 3-4 απο το σνοουριπ αντε να μαζευτουμε και εκει..!!Edited by: boutas ski "

Comment

Originally posted by beauty

το εχω παθει αρκετες φορες.....μονο του γινεται ......κανε αποσυνδεση - επανασυνδεση μερικες φορες......και πες μας και πως θα σε βρουμε
            το εκανα 3 φορεσ αλλα μαλλον θελει κιαλο...βιτσιοζικο δλδ .. δεν πειραζει αντεχουμε..!!χαχαχα..

george bourlai

εχω και αλλους 3-4 απο το σνοουριπ αντε να μαζευτουμε και εκει..!!

δεν εχεις παρα να με δεχτεις...."
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

και η φατσοβιβλος φακελωμα ειναι.Δοκιμασε να σβησεις το προφιλ σου ετσι για πλακα.Ποτε δε θα μπορεσεις.Εχει μπει μεσα κυκλωμα παρακολουθησης τρελο.Χρυσο εργαλειο ειναι για να εχουν ολο τον κοσμο φακελωμενο.ΑΛΛΑ εχουν και ενα αλλο πλεονεκτημα.Μπορουν να βλεπουν τις σηνυθειες τους και τι αρεσει στο κοινωνικο συνολο.αυτο το τελευταιο,κανενα ΙΚΑ δεν μπορει να τους το προσφερει.Ετσι η χειραγωγηση γινεται παιχνιδακι.Ανοιξα και εγω προφιλ αλλα το σκυλομετανιωσα και τωρα δεν σβηνει. Edited by: meteofok
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

δοκιμασε μ αλλον browser...

Comment

καντε delete στο φατσοβιβλιοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
                  Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
                  το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
                  το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
                  -------------------------------
                  το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser που χρησιμοποιείς. Αν είναι πολύ αυστηρές, μπορεί να αποκλειστεί και όλο το περιεχόμενο της σελίδας.

Comment

Originally posted by Vox_Balenae

Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser που χρησιμοποιείς. Αν είναι πολύ αυστηρές, μπορεί να αποκλειστεί και όλο το περιεχόμενο της σελίδας.
                      ΔΕΝ αλλαξα κατι απο τον explorer ... αλλαξα και τισ ρυθμισεισ σε πιο χαμηλα επιπεδα αλλα μπα...[i]"

Comment

ΔΕΝ αλλαξα κατι απο τον explorer ... αλλαξα και τισ ρυθμισεισ σε πιο χαμηλα επιπεδα αλλα μπα...[i]
                        Χμμ, τα προβλήματα στα Windows είναι ορισμένες φορές πολύ αινιγματικά. Δοκίμασες άλλο browser;"

Comment

Εγω δεν εχω φασεμπουκ, οχι μονο για το φακελωμα που λεει ο φωκιωνας, γιατι φιλε μου ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ απο την Ip σου μπορουν να βρουν ποιος εισαι κλπ (και μην πει κανεις την προ του 2002 εξυπναδα, αμα εχεις ρουτερ και κανεις επανεκκινηση δεν σε βρισκουν)

ΑΛΛΑ

Γιατι απλα δε γουσταρω να ξερει ο καθε αλλος, εστω φιλος, κοντινος η μακρινος, η χαζογκομενα που εκανα add ενα βραδυ πριν 3 χρονια και δεν ξερω καν ποια ειναι, ποιος ειμαι και τι κανω, να βλεπει φωτο και βιντεο...
                          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

emena opios 8elei as me kanei add sto fb... giorgos aektzis
                            ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

Originally posted by Kouvanos
                              Εγω δεν εχω φασεμπουκ, οχι μονο για το φακελωμα που λεει ο φωκιωνας, γιατι φιλε μου ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ απο την Ip σου μπορουν να βρουν ποιος εισαι κλπ (και μην πει κανεις την προ του 2002 εξυπναδα, αμα εχεις ρουτερ και κανεις επανεκκινηση δεν σε βρισκουν)

ΑΛΛΑ

Γιατι απλα δε γουσταρω να ξερει ο καθε αλλος, εστω φιλος, κοντινος η μακρινος, η χαζογκομενα που εκανα add ενα βραδυ πριν 3 χρονια και δεν ξερω καν ποια ειναι, ποιος ειμαι και τι κανω, να βλεπει φωτο και βιντεο...
                              Μα ποιος σε υποχρεώνει να προσθέσεις προσωπικά στοιχεία στις σελίδες αυτές, ή να γράφεις τι κάνεις, κλπ; Και ποιος θα ενδιαφερθεί να σε εντοπίσει μέσω IP διεύθυνσης, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος (όπως κάποιο αδίκημα);

Προσωπικά διατηρώ μια τέτοια άδεια" σελίδα με μόνη πληροφορία το πραγματικό ονοματεπώνυμό μου και την e-mail διευθυνσή μου γιατί χρειαζόταν για το συγκεκριμένο σκοπό. Δεν προέκυψε ως τώρα το παραμικρό πρόβλημα αλλά ούτε και προτίθεμαι να προσθέσω επιπλέον προσωπικές πληροφορίες για μένα.

Αντίθετα, η τηλεφωνική διαφήμιση είναι πλέον τόσο ενοχλητική που σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω τη συνδρομή μου, καθώς συντρέχουν κι άλλοι λόγοι γι' αυτό."

Comment

Working...
                              X