Δεν νομίζω φίλε, αμα ήταν έτσι τότε και άλλες περιοχές θα είχαν επηρρεαστεί. Ενω ίσα ίσα βλέπουμε το αντίθετο, δηλαδή να βρέχει ακόμα περισσότερο. Η Σαλόνικα απλά δεν της έκατσε στις τελευταίες κακοκαιρίες, δες όμως κα απο την άλλη όμως το καλοκαίρι πως η αστικοποίηση βοήθησε στις καταιγίδες... Σε κάθε περίπτωση πιστεύω θα έρθει η ώρα μας, δεν άλλαξε το κλίμα ακόμα τόσο πολύ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
θερμοκρασιες στα 850
Collapse
X
-
μπερδευτηκα...προφανως απαντας σε εμενα;Originally posted by NikosThes
Δεν νομίζω φίλε, αμα ήταν έτσι τότε και άλλες περιοχές θα είχαν επηρρεαστεί. Ενω ίσα ίσα βλέπουμε το αντίθετο, δηλαδή να βρέχει ακόμα περισσότερο. Η Σαλόνικα απλά δεν της έκατσε στις τελευταίες κακοκαιρίες, δες όμως κα απο την άλλη όμως το καλοκαίρι πως η αστικοποίηση βοήθησε στις καταιγίδες... Σε κάθε περίπτωση πιστεύω θα έρθει η ώρα μας, δεν άλλαξε το κλίμα ακόμα τόσο πολύ...
το οτι η αστικοποιηση βοηθαει στις καταιγιδες ομως σημαινει οτι με καποιο τροπο επηρεαζει το κλιμα...
anyway, φιλοσοφικες κουβεντες...
κ εγω πιστευω οτι θα ερθει η ωρα μας.
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
Originally posted by beach-snowΟ,τι και να κάνουμε εμείς, πάντα ο καιρός θα μας προσπερνάει... [i]
Οχι μονο μας προσπερναει...! Μη σου πω μας ποδοπατησε κιολας εδω πανω
Πραγματικα ειναι η καλυτερη εκφραση που διαβασα για τον καιρο του Φθινοπωρου! Μας προσπερναει κανονικοτατα εδω! 
"http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment

Comment