Announcement

Collapse
No announcement yet.

"6ο Πέρασμα Δραγουδέλη"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενα καλωσόρισμα και στους ιππείς...

[i]

Και φυσικά απο ένα παραδοσιακό γλέντι, δεν θα μπορούσε να λείπει και η πατροπαράδοτη φασολάδα...φασουλάδα...πείτε την όπως θέλετε.

"
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Μία πανέμορφη εκδήλωση , όπου με λύπη μου αναφέρω ότι κανένα μέλος του snowreport απο τις κοντινές αποστάσεις (κυρίως Θεσσαλονίκη) δεν τίμησε με την παρουσία του , και τους ευχαριστώ όλους για αυτό απο τα βάθη της καρδιάς μου... ! [i]

Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 ,συμπεριλαμβανόμενων των περιπατητών, ποδηλατών , και ιππέων, αλλά στη μικρή πλατεία του χωριού βρέθηκαν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι απλά συμμετείχαν στη γιορτή.

Αυτό ήταν το "6ο Πέρασμα Δραγουδέλη".

Ελπίζω οι εικόνες να σας άρεσαν . "
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.

Comment

πολυ ομορφα...εχω παει και στον παρθενωνα και εχω κανει και πικ νικ και γενικα εχω ωραιεσ εικονεσ στο μυαλο μου απο εκει...!!!ευχαριστουμε για το υλικο και τον χρονο που ξοδεψεσ να τα ανεβασεισ...!!!

Comment

Originally posted by boutas ski
          πολυ ομορφα...εχω παει και στον παρθενωνα και εχω κανει και πικ νικ και γενικα εχω ωραιεσ εικονεσ στο μυαλο μου απο εκει...!!!ευχαριστουμε για το υλικο και τον χρονο που ξοδεψεσ να τα ανεβασεισ...!!!

Eυχαριστώ πολύ boutas ....εξάλλου οι ομορφιές είναι για να τις μοιραζόμαστε, έτσι? [i]"

Comment

γνωστος μου φανηκε ο χορηγος!

εγω γιαννη αυτη τη στιγμη που γραφω αλλα και τις προηγουμενες μερες ημουν αρρωστος... με γριπη.... δεν εχω ιδεα αν ειναι κοινη γριπη ή η νεα γριπη... ο χρονος θα δειξει....

Comment

Ωραίες φωτό!

αρκετά χλμ η διαδρομή..Edited by: tirol

Comment

Originally posted by tirol
                Ωραίες φωτό!

αρκετά χλμ η διαδρομή..

είχε διαδρομές για όλα τα γούστα και τα επιπεδα πάντως. Η πιο μικρή ήταν διαδρομή 2 περίπου χλμ, μέχρι ένα ξωκλήσσι το οποίο βρίσκεται έξω απο το χωριό. Η μεγαλύτερη ήταν εάν δεν κάνω λάθος 22χλμ , η οποία ξεκινούσε κάπου απο τη Βουρβουρού και έφτανε μέχρι τον Παρθενώνα, μέσα απο το βουνό φυσικά. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και πολύ θετική παράλληλα, το γεγονός ότι μικρά παιδάκια πήρανε μέρος στις μεγάλες διαδρομές, και ότι αυτά δεν ήταν λίγα. [i]

"

Comment

Working...
                X