Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δεν πληρώνω διόδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by panicline
    Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
    Ειναι δυνατον η ΑΚΤΩΡ που εχει αναλαβει την κατασκευη και συντηρηση του μεγαλυτερου κομματιου απο το ελληνικο οδικο δυκτιο με ανταλαγμα τα εσοδα των διοδιων να μην εχει προβλεψει τετοια αστεια πραγματα...???

Τα αστεια ποια ειναι ακριβως;Εχουμε εξηγησει χιλιες φορες οτι τα διοδια ειναι παρανομα.Το θεμα εχει παει στα δικαστηρια. Αμα εχεις κατι αλλο να αντιπαραθεσεις ,βαλτο ,αλλιος μην το κουραζεις.

Εγω δεν εχω δει κανεναν να μην πληρωνει διοδια....Αν ηταν παρανομα θα επρεπε να επεμβει εισαγγελεας αλλα κατι τετοιο δεν εγινε.....οσο για την αποφαση του δικαστηριου....ημουνα νιος και γερασα....[i]

Μακαρι να καταργηθουν ΑΛΛΑ αποκλειεται και σε βαζω και στοιχημα...."

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

Ειτε τα πληρωνετε ειτε οχι ο Μπομπολας δεν χανει τα λεφτα .......[i]
      Τα χανει και τα παραχανει και θα χασει ακομα πιο πολλα οταν βγει η οριστικη αποφαση απαγορευσης απο τα δικαστηρια.Μεχρι τοτε το χερι στην τσεπη δεν το βαζω. Πληρωνε εσυ τον Μπομπολα αν γουσταρεις τοσο πολυ..Ο καθενας με τις περιεργιες του,δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας.

Αν τα χασει το πολυ πολυ να σταματησουν τα εργα οδοποιιας και η συντηρηση των ηδη σκατοδρομων.....

"

Comment

• Όταν (αν) καταργηθούν αναμένετε (κατακόρυφη) αύξηση φόρων οδοποιείας ή αυτοκινητοδρόμων" ή... ή...

Σημειώστε το αυτό. "
        - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
          Αν τα χασει το πολυ πολυ να σταματησουν τα εργα οδοποιιας και η συντηρηση των ηδη σκατοδρομων.....
          Αυτό ακριβώς θα γίνει. Η κατασκευή ΟΛΩΝ των αυτοκινητόδρομων που εκτελούνται αυτή την στιγμή γίνεται με χρήματα που λαμβάνουν οι κοινοπραξίες από τα διόδια.

Βάση αυτών των εσόδων έχουν πάρει δάνεια από τις τράπεζες για να κατασκευάσουν τους δρόμους. Αν δημιουργηθεί πρόβλημα με τα διόδια τότε βάση σύμβασης θα ζητήσουν αποζημιώσεις από το δημόσιο καθώς με αυτό έχουν υπογράψει την σύμβαση που προβλέπει τα συγκεκριμένα έσοδα.

Από τα λεφτά που εισπράττονται για τα διόδια παίρνουν τα μισά περίπου οι κοινοπραξίες και τα άλλα μισά το δημόσιο και υποτίθεται ότι τα λεφτά που εισπράττει το δημόσιο ότι πάνε σε ένα ταμείο που θα χρηματοδοτεί τα δημόσιο έργα όταν τελειώσουν και τα ΕΣΠΑ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω στην κίνηση να μην πληρώνει κάποιος τα διόδια είναι το τι προσπαθεί να καταφέρει.

Παράνομα δεν είναι γιατί προβλέπεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από το νόμο να εισπράττονται λεφτά για δρόμο που κατασκευάζεται.

Αυτοί που κατασκευάζουν τον δρόμο έχουν βάλει σε μεγάλο ποσοστό χρήματα από ίδια κεφάλαια και τα υπόλοιπα τα έχουν δανειστεί από τις τράπεζες με εγγύηση το μερίδιο τους από τα διόδια. Αν δεν τα πληρώναμε τα λεφτά με τα διόδια τότε θα τα πληρώναμε με ΦΟΡΟΥΣ. Με την μόνη διαφορά ότι αν κατασκεύαζε το έργο το δημόσιο θα κόστιζε τα διπλά λόγω αναποτελεσματικότητας.

Όπως στην σήραγγα Ραψομάτη που το σκέλος που κατασκευάζει το δημόσιο έχει καθυστέρηση λόγω έλλειψης χρημάτων και διαφόρων άλλων δικαιολογιών.

Αγαπητέ Panicline τα διόδια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ είναι ΝΟΜΙΜΑ αρκεί να τηρούν προϋποθέσεις. Η καταγγελία που έγινε από τη Νομαρχία έχει σαν ΒΑΣΙΚΟ σκεπτικό ότι δεν έχουν γίνει οι εργασίες που προβλέπονται σε δευτερεύοντες άξονες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί δυνητικά αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει.

Η Ε.Ε. έχει θεσμοθετήσει χονδρικά τα παρακάτω:

- Δρόμος υπό κατασκευή μπορεί να έχει διόδια.
          - Απαραίτητη προυπόθεση για να υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ είναι να υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν θέλει να πληρώσει και φυσικά που πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Όσο αφορά την περίπτωση μη πληρωμής διοδίων νομίζω ότι το δημόσιο είναι εγγυητής με ότι σημαίνει αυτό. Βαριέμαι να ξαναδιαβάσω την σύμβαση. Αν κάποια στιγμή έχω όρεξη μπορεί να το κάνω.

Comment

• Αν δε μπορούν να πληρώσουν τους δρόμους ας φύγουν και ας αναλάβουν άλλες εταιρίες να φτιάξουν τους δρόμους. Υπάρχουν. Ας φτιάχνουν μονοπάτια αυτοί που δεν έχουν τα λεφτά. Όχι να κονομάνε στην πλάτη μας. Έχουν βρει την καλύτερη δουλειά. Βρες και σε μένα μπάρμπα μια δουλειά που θα είναι αναγκασμένοι με το έτσι θέλω και με εκβιασμό οι πελάτες να μου την πληρώσουν προτού την παραδώσω.
            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

• Originally posted by LeoP
              Αν δε μπορούν να πληρώσουν τους δρόμους ας φύγουν και ας αναλάβουν άλλες εταιρίες να φτιάξουν τους δρόμους. Υπάρχουν. Ας φτιάχνουν μονοπάτια αυτοί που δεν έχουν τα λεφτά. Όχι να κονομάνε στην πλάτη μας. Έχουν βρει την καλύτερη δουλειά. Βρες και σε μένα μπάρμπα μια δουλειά που θα είναι αναγκασμένοι με το έτσι θέλω και με εκβιασμό οι πελάτες να μου την πληρώσουν προτού την παραδώσω.

+1

Comment

• Originally posted by gordonas

Αγαπητέ Panicline τα διόδια ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ είναι ΝΟΜΙΜΑ αρκεί να τηρούν προϋποθέσεις.

Η Ε.Ε. έχει θεσμοθετήσει χονδρικά τα παρακάτω:

- Δρόμος υπό κατασκευή μπορεί να έχει διόδια.
                - Απαραίτητη προυπόθεση για να υπάρχουν ΔΙΟΔΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ είναι να υπάρχει εναλλακτικός δρόμος που να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος που δεν θέλει να πληρώσει και φυσικά που πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

Comment

• Να σε καλα ρε gordona ! [i]

Αυτες οι παλιοπουποθεσεις μας τις χαλανε λιγο..αλλα δεν πειραζει..λεπτομεριες.

Μα κι αυτοι οι Ευρωπαιοι που περνανε χωρις να πληρωσουν στα διοδια των Τεμπων και της Πατρων-Κορινθου δεν γωριζουν οι ατιμοι οτι ειναι παρανομο αυτο που κανουν???!!! Οι παλιο-αλητες!! Γιατι δεν τους πιανουν;;

"

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                    Εγω δεν εχω δει κανεναν να μην πληρωνει διοδια....Αν ηταν παρανομα θα επρεπε να επεμβει εισαγγελεας αλλα κατι τετοιο δεν εγινε.....οσο για την αποφαση του δικαστηριου....ημουνα νιος και γερασα....[i]

Μακαρι να καταργηθουν  ΑΛΛΑ αποκλειεται και σε βαζω και στοιχημα....

Το videaki που ειχαν βαλει παλιοτερα δεν το ειχες δει;Χιλιαδες κατοικοι περιοχων κοντα στα διοδια που δεν πληρωνουν δεν τους ξερεις;;

Οσο για αυτο με τον εισαγγελεα..το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;;;

Με καταγελιες διορθωνονται ολα σε αυτη τη χωρα..αν δεν τα παιρνει ο δικαστης βεβαια.

Για να καταλαβω εσυ εχεις καποιο συμφερον με τα διοδια; Ποιο κολημα εχεις φαει; Ο gordonas δουλευει σε εργα οποτε μπορει να εχει συμφερον να τα λεει..η νομιζει οτι εχει συμφερον..οπως ολοι που βλεπουν κοντοφθαλμα.

Ωρες ωρες πιστευω οτι μερικους αν σας πει το κρατος να πατε να κανετε κακο στον εαυτο σας,θα το κανατε! Και χωρις συμφερον μαλιστα.Εεελεος.

Οσο για μας που δεν πληρωνουμε διοδια,ας μας κυνηγησει κανεις ρε παιδια.Τοσο καιρο παρακαλαμε να μας κανουν κατι και απο τη μια η αστυνομια λεει οτι δεν ειναι δικια της αρμοδιοτητα,απο την αλλη η εταιρεια φοβατε να μας παει στα δικαστηρια.Απιστευτα πραγματα! Που αλλου να απευθυνθουμε αραγε;; Ειμαστε απελπισμενοι!
                    Edited by: panicline "

Comment

Αν δε μπορούν να πληρώσουν τους δρόμους ας φύγουν και ας αναλάβουν άλλες εταιρίες να φτιάξουν τους δρόμους. Υπάρχουν. Ας φτιάχνουν μονοπάτια αυτοί που δεν έχουν τα λεφτά. Όχι να κονομάνε στην πλάτη μας. Έχουν βρει την καλύτερη δουλειά. Βρες και σε μένα μπάρμπα μια δουλειά που θα είναι αναγκασμένοι με το έτσι θέλω και με εκβιασμό οι πελάτες να μου την πληρώσουν προτού την παραδώσω.
                      Υπάρχει κάποια εταιρία παγκοσμίως που θα σου φτιάξει δρόμο χωρίς να οικονομήσει???

Η εναλλακτική περίπτωση για να μην προπληρώσεις τον δρόμο είναι να βάλει λεφτά το κράτος άμεσα ή έμμεσα. Το Ελληνικό κράτος όμως έχει ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ και αυτό δεν παίζει.

Leop αν γινόταν η αύξηση στα διόδια το 2013 με την παράδοση των δρόμων τι θα άλλαζε??? Η διάρκεια της παραχώρησης θα παρέμενε η ίδια. 2008-2028 στην μια περίπτωση. 2013-2033 στην άλλη.

Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Έχετε μεν δίκιο γιατί είσαστε αγανακτισμένοι με τον τρόπο που γινόντουσαν τα έργα τις 10ετίες το '80 και του '90 αλλά σήμερα που γίνονται με σωστές προδιαγραφές και λογικό αντίτιμο αδυνατείτε να καταλάβετε το αυτονόητο.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Για αυτό προπληρώνονται τα έργα. Δεν παίρνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτά οι εργολάβοι. Απλά προπληρώνονται ώστε να εγγυηθούν με αυτά τα λεφτά στις τράπεζες. Παλιότερα έμπαινε εγγυητής το δημόσιο.

Επίσης αυτό που λες δεν ισχύει. Η διάρκεια της παραχώρησης είναι περίπου 20-30 χρόνια, η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 3-5 χρόνια και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΟ από την τσέπη του. Ούτε ΚΑΝ εγγυητής μπαίνει.

Comment

Για να καταλαβω εσυ εχεις καποιο συμφερον με τα διοδια; Ποιο κολημα εχεις φαει; Ο gordonas δουλευει σε εργα οποτε μπορει να εχει συμφερον να τα λεει..η νομιζει οτι εχει συμφερον..οπως ολοι που βλεπουν κοντοφθαλμα.

Ωρες ωρες πιστευω οτι μερικους αν σας πει το κρατος να πατε να κανετε κακο στον εαυτο σας,θα το κανατε! Και χωρις συμφερον μαλιστα.Εεελεος.
                        Γεια σου ρε Panicline ασφαλίτη που ξέρεις και που δουλεύουμε...Ο μόνος που δεν έχει συμφέρον είσαι εσύ αυτή την στιγμή, έτσι δεν είναι? Οι υπόλοιποι είμαστε πιόνια ή θύματα της εξουσίας. Ο μόνος αφυπνισμένος είναι ο αριστερός και αυτός που επιβαρύνει τον συμπολίτη του. Τιμημένη Ελληνική αριστερά...

Δεν δουλεύω σε έργα απλά η εταιρία που συνεργάζομαι έχει άμεση σχέση με κατασκευές και γνωρίζω πολλά πράγματα από τον χώρο. Αν θέλεις το πιστεύεις αν όχι με γεια σου και χαρά σου.

Comment

Να σε καλα ρε gordona ! [i]

Αυτες οι παλιοπουποθεσεις μας τις χαλανε λιγο..αλλα δεν πειραζει..λεπτομεριες.

Μα κι αυτοι οι Ευρωπαιοι που περνανε χωρις να πληρωσουν στα διοδια των Τεμπων και της Πατρων-Κορινθου δεν γωριζουν οι ατιμοι οτι ειναι παρανομο αυτο που κανουν???!!! Οι παλιο-αλητες!! Γιατι δεν τους πιανουν;;
                          Ευρωπαίοι? Τους φορτηγατζήδες εννοείς? Δεν το γνωρίζω. Πάντως η Ε.Ε. επιτρέπει την είσπραξη διοδίων για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Γιατί όμως δεν λες καθαρά και ξάστερα στους αναγνώστες του φόρουμ ότι το όλα θέμα με τα διόδια είναι να υπάρχει εναλλακτική οδός. Ούτε γενικά παράνομα είναι ούτε τίποτα. Το μόνο πάτημα για την καταγγελία είναι το αν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος ή όχι. Τίποτε άλλο. Αν δεν υπάρχει καλά θα κάνουν να φτιάξουν. Μετά θα πληρώνετε διόδια?"

Comment

• Να τα κονομήσει φυσικά, αφού όμως φτιάξει το δρόμο Γόρδονα.

Στο δρόμο Κορίνθου-Πατρών σε βάζουν να πληρώσεις ένα δρόμο ο οποίος είναι επικίνδυνος. Πληρώνεις και μετά σκοτώνεσαι στη μετωπική. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Λυπάμαι που δεν αντιλαμβάνεσαι τα αμέτρητα θύματα στην Κορίνθου-Πατρών τα οποία έχουν πληρώσει τα διόδια και δεν έχουν βγει ζωντανοί από το δρόμο αυτό.

ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να πληρώνει διόδια στην Κορίνθου-Πατρών και δεν είναι τυχαίο αυτό.

Originally posted by gordonas
                            Originally posted by LeoP
                            Υπάρχει κάποια εταιρία παγκοσμίως που θα σου φτιάξει δρόμο χωρίς να οικονομήσει???

Η εναλλακτική περίπτωση για να μην προπληρώσεις τον δρόμο είναι να βάλει λεφτά το κράτος άμεσα ή έμμεσα. Το Ελληνικό κράτος όμως έχει ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ και αυτό δεν παίζει.

Leop αν γινόταν η αύξηση στα διόδια το 2013 με την παράδοση των δρόμων τι θα άλλαζε??? Η διάρκεια της παραχώρησης θα παρέμενε η ίδια. 2008-2028 στην μια περίπτωση. 2013-2033 στην άλλη.

Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Έχετε μεν δίκιο γιατί είσαστε αγανακτισμένοι με τον τρόπο που γινόντουσαν τα έργα τις 10ετίες το '80 και του '90 αλλά σήμερα που γίνονται με σωστές προδιαγραφές και λογικό αντίτιμο αδυνατείτε να καταλάβετε το αυτονόητο.

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Για αυτό προπληρώνονται τα έργα. Δεν παίρνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λεφτά οι εργολάβοι. Απλά προπληρώνονται ώστε να εγγυηθούν με αυτά τα λεφτά στις τράπεζες. Παλιότερα έμπαινε εγγυητής το δημόσιο.

Επίσης αυτό που λες δεν ισχύει. Η διάρκεια της παραχώρησης είναι περίπου 20-30 χρόνια, η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 3-5 χρόνια και το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΟ από την τσέπη του. Ούτε ΚΑΝ εγγυητής μπαίνει.
                            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Να τα κονομήσει φυσικά, αφού όμως φτιάξει το δρόμο Γόρδονα.

Στο δρόμο Κορίνθου-Πατρών σε βάζουν να πληρώσεις ένα δρόμο ο οποίος είναι επικίνδυνος. Πληρώνεις και μετά σκοτώνεσαι στη μετωπική. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Λυπάμαι που δεν αντιλαμβάνεσαι τα αμέτρητα θύματα στην Κορίνθου-Πατρών τα οποία έχουν πληρώσει τα διόδια και δεν έχουν βγει ζωντανοί από το δρόμο αυτό.

ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να πληρώνει διόδια στην Κορίνθου-Πατρών και δεν είναι τυχαίο αυτό.

Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ σε αυτόν και άλλους παραπλήσιους δρόμους. Αλλά ακούω συνέχεια για το ποιόν τους.

Όταν είμαι πεζός παρατηρώ τους οδηγούς στην πόλη και τρομάζω με το τι γίνεται εκτός πόλης. Και σημειωτέον πως το μπαλκόνι μου βλέπει κεντρικό" οδικό άξονα.

Και αναρωτιέμαι: αφού είναι οι χειρότεροι δρόμοι στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Κόσμο όλο, οι οδηγοί προσέχουν; φροντίζουν την ταχύτητά τους;

Γιατί πάντα φταίνε οι δρόμοι."
                              - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

Comment

• Originally posted by gordonas
                                Να τα κονομήσει φυσικά, αφού όμως φτιάξει το δρόμο Γόρδονα.Στο δρόμο Κορίνθου-Πατρών σε βάζουν να πληρώσεις ένα δρόμο ο οποίος είναι επικίνδυνος. Πληρώνεις και μετά σκοτώνεσαι στη μετωπική. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνεις αυτό. Λυπάμαι που δεν αντιλαμβάνεσαι τα αμέτρητα θύματα στην Κορίνθου-Πατρών τα οποία έχουν πληρώσει τα διόδια και δεν έχουν βγει ζωντανοί από το δρόμο αυτό.ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να πληρώνει διόδια στην Κορίνθου-Πατρών και δεν είναι τυχαίο αυτό.
                                Μια φορά πριν ξεκινήσει η κατασκευή του νέου δρόμου δεν είχα πληρώσει ούτε και εγώ. Δεκαετίες τώρα πληρώναμε διόδια για αυτό τον δρόμο και ήταν πραγματικά κοροϊδία καθώς τα λεφτά πήγαιναν αλλού και ΠΟΤΕ δεν φτιαχνόταν ο δρόμος.

Όμως τώρα ο δρόμος ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ. Προχωράνε οι εργασίες μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Σε 2,5 χρόνια περίπου το Κόρινθος-Πάτρα θα είναι ένας σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος, όπως είναι τώρα το 70% του Μαλιακού σε 4-5 μήνες το 80% και σε 2 χρόνια το 100%.

Τώρα πληρώνουμε και ο δρόμος γίνεται. Τα προηγούμενα λεφτά ΧΑΘΗΚΑΝ, ΠΑΕΙ, ΚΑΠΟΥΤ και το κράτος χρεοκόπησε κιόλας.

Μην πληρώνεις τα διόδια αλλά στο τέλος θα τα ζητήσουν από το κράτος και θα τα πάρουν. Δεν γίνεται να βάλει ο Ιδιώτης από την τσέπη του επειδή οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτρωγαν τα λεφτά. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται για αυτό και είμαστε τα ΝΟΥΜΕΡΑ της Ευρώπης.

Στους δρόμους της Πελοποννήσου κάνω περίπου 2.000 χιλιόμετρα τον μήνα. Τα υπόλοιπα είναι Αττική. Παλαιότερα ήταν όλα στην Πελοπόννησο. Έχω φάει τους δρόμους καρμανιόλες στην μάπα και έχω κινδυνέψει. Έχω βρίσει, έχω διαμαρτυρηθεί. Αναγνωρίζω όμως ότι έχουν ΠΕΣΕΙ πολλά χρήματα στην προσπάθεια αναβάθμισης του οδικού δικτύου και η όλη ιστορία με την έναρξη παραχώρησης με την ανάληψη του έργου μου φαίνεται απόλυτα λογική από την στιγμή που το συνολικό κόστος παραμένει ΤΟ ΙΔΙΟ.

Απλά η όλη ιστορία σηκώνει πολύ λαϊκισμό. Ο ίδιος λαϊκισμός που υπάρχει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού που ακόμα περιμένουμε να το δούμε. Με πορδές όμως γήπεδα δεν γίνονται. Ούτε με λεφτά του Ελληνικού λαού.

Στους δρόμους έτσι όπως πάει η δουλειά, σε λίγο θα απαιτήσουμε να αναλάβει εργολάβος ο ΘΕΟΣ και να μας τους κάνει ΤΣΑΜΠΑ και στο γήπεδο του ΠΑΟ να βάλει τα λεφτά ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ από την τσέπη του. Κλασσικές Ελληνικές αριστερές κουταμάρες. Σε όλη την Ευρώπη η αριστερά προτείνει λύσεις, στην Ελλάδα βάζει μόνο εμπόδια.

Comment

Working...
                                X