Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φθινοπωρο στην Διρφυ...βορεια Ευβοια πλημμυρες!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dirfys μου φαίνεται άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη ...[i]

Από εκεί που πήγες αν συνέχιζες θα έβρισκες μερικές απο τις καλύτερες παραλίες της Εύβοιας για ελεύθερο κάμπινγκ.

Κάνε μια επίσκεψη με Google Earth για αρχή, όσο για το δρόμο μέχρι Τσέργες είναι autobahn, μετά πάει οποιοδήποτε Ι.Χ. ( ενίοτε με ανθρώπινη υποβοήθηση σε ανηφόρα με χαλίκι) αρκεί να μην το λυπάσαι πάρα πολύ, δεν θα σου βρει απο κάτω τεσπα."

Comment

Πολύ όμορφες φωτογραφίες,χρόνια πολλά κιόλας και για τη γιορτή σου Αγγελε προχθές.Πολύ όμορφο χωριό η Γλυφάδα έχω πάει μερικές φορές,οσο για το δρόμο μια χαρά είναι και ας λένε.Καλός,φαρδύς ασφαλτόδρομος με πολύ στροφιλίκι όμως..Τα ωραία αρίζουν μετά τη Γλυφάδα,για να πας Βύθουρη,Λιμνιώνα η προς τρια Νησιά και Λάμαρη...Στενός χωματοδρομος με πέτρες,λάσπες,νεροφαγώματα με απο ολα...Να προσθέσω πως ανάμεσα στη Γλυφάδα και στο Λιμνιώνα βρίσκονται εκπληκτικές παραλίες κατά τη γνώμη μου απο τις πιο ωραίες της Εύβοιας
      Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Εμενα γιατι δεν μου ανοιγουν οι φωτογραφιες?Κριμα...θα προσπαθησω ξανα,σιγουρα θα ειναι τελειες φιλε Αγγελε!Παντως και εγω δεν εχω παει σε πολλα μερη της Ευβοιας,πχ Χιλιαδου!Οσο για τους καταρρακτες,το μοναστηρι του Οσιου Δαυιδ κτλ ειναι απλα ΑΠΙΣΕΤΥΤΑ!!Τελικα το νησι μας ειναι πανεμορφο![i]"

Comment

Originally posted by Μεσσαπός
          Συγνώμη για το εκτός θέματος, πείτε μου που να ανοίξουμε ένα τέτοιο θέμα.
          Ήθελα να συζητήσουμε για τη μόλυνση που έχει υποστεί ο υδροφόρος ορίζοντας της κεντρικής Ευβοίας, κυρίως με εξασθενές χρώμιο.
          Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.
          Τελευταίες μελέτες έχουν δείξει οτι ευθύνεται η Λάρκο, κι όχι μόνο.
          Απλά λόγω του γεγονότος οτι δουλεύουν πολλοί ντόπιοι στη Λάρκο, αποσιωπούν το θέμα.
          Το νερό σε αρκετά χωριά, ακόμη και ορεινά(!), είναι ακατάλληλο όχι μόνο προς πόσιν αλλά και μπάνιο, πότισμα!
          Ευτυχώς τελευταία, αν και ήδη έχει γίνει μεγάλη ζημιά, έχουν αντιδράσει με αρκετό ζήλο, μερικές, τοπικές κυρίως, περιβαλλοντολογικές οργανώσεις και έχει ενημερωθεί όλος ο κόσμος.

Δυστυχώς η Λάρκο έχει καταστρέψει ένα από τα πιό όμορφα μέρη της Ελλάδος.
          Χιλιάδες στρέμματα έχουν γίνει λατομεία.
          Έχει διαταραχθεί το πανέμορφο οικοσύστημα της ορεινής κεντρικής Ευβοίας.
          Οι συνεχής εκρήξεις για εξόρυξη μεταλλεύματος είναι πολύ μεγάλης ισχύος. φανταστείτε οτι το σπίτι μου που είναι στον κάμπο, απέχει σε ευθεία από το κοντινότερο σημείο έκρηξης 5-6 χλμ. και λίγα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη νιώθεις ένα μικροσεισμό!
          Επιπλέον, έχουν σκάψει σε τεράστιο βάθος, έχω αναφορές για τούνελ 2χλμ., και είναι συχνό το φαινόμενο των σεισμών μέχρι 4,5 ρίχτερ, σεισμοί, όμως, που ναι μεν καταγράφονται επίσημα, δεν είναι όμως αισθητοί λίγο πιό πέρα. Να παθαίνουν μικροζημιές στα Ψαχνά, και στη Χαλκίδα να μην καταλαβαίνουν τίποτα!
          Τώρα έρχεται να προστεθεί και η εγκληματική μόλυνση που έχει δημιουργήσει, έχοντας ήδη προκαλέσει αυξημένα κρούσματα καρκίνου σε μιά τεράστια εύφορη περιοχή.
          Ο Θεός να βάλει το χέρι του!
          [i] Πολύ κρίμα πραγματικά αν ισχύουν αυτά που λες φίλε...δεν τα γνώριζα!!"

Comment

Ισχυουν και παραισχυουν ολα αυτα που λεει ο Μεσσαπος. Φιλε μεσσαπε ανοιξε ενα θεμα στο περιβαλον η στα ασχετα (που εχει μεγαλυτερη επισκεψημοτητα για συζυτηση

Comment

Working...
            X