Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναποφασιστος για SUV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by stolis
    Originally posted by gsm1979
    Originally posted by RigaNi
    mitsubishi outlander??πως σου φαινεται?
    Για εμένα, ανώτερο από Tiguan, λόγω επιλογής 50-50.
    Εγώ αντί για ψήφο, θα βάλω ένα βιντεάκι και ας κρίνει ο φίλος μόνος του στο θέμα 4κίνηση, στήσιμο κλπ.
    <a href=http://www.youtube.com/watch?v=G8Fmt8j4DZI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=G8Fmt8j4DZI</a>
    Stolis εβαλες το δικο σου το φτιαγμενο?
    Μπορώ να βάλω 10δες άλλα με νορμάλ Φόρεστερ, αλλά αυτό που θέλω να δείξω και είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι αυτή η 4κίνηση, διαχειρίζεται 400+ άλογα με μαμά ανάρτηση.
    Και αυτό τα λέει όλα.
    Εκτός του ότι του έχω πιει το αίμα σε κάθε είδους δρόμο 3.5 χρόνια και δεν έχω αλλάξει ούτε ρουλεμάν, ούτε ακρόμπαρο, ούτε σινεμπλόκ από φθορά.

και ημουν ετοιμος να ανοιξω ενα θεμα ρωτωντας καθε ποτε ενα 4x4 που του πινει το αιμα ο ιδιοκτητης του σε χιονια και ειδικα σε χωμα-λασπες αλλαζει μπιλιοφορους ρουλεμαν κτλ κτλ

εχω ακουσει οτι και καθε 6μηνο χρειαζεται μπιλιοφορους. λογω του οτι μπαινει χωμα

μιλαω για οποιοδηποτε 4χ4

μπραβο παντως που δεν εχει χρειαστει τιποτα τοσα χρονια"

Comment

Originally posted by StavRos

εχω ακουσει οτι και καθε 6μηνο χρειαζεται μπιλιοφορους. λογω του οτι μπαινει χωμα

μπραβο παντως που δεν εχει χρειαστει τιποτα τοσα χρονια
      Στο τέριος κοντεύει 6 χρόνια και δεν έχω αλλάξει τίποτα από αυτά που αναφέρεις. [i]

Και αυτά που ακούς για μπιλιοφόρους κλπ είναι συνήθως από αμάξια τα οποία δέχονται μετατροπές μη σωστές με αποτέλεσμα να τους δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε όλα τα μηχανικά και μη μέρη.

Πάντως από τετρακίνηση εννοείτε ότι για SUV αποτελεί την ιδανική και παραπάνω από την αναγκαία (αναλόγως των συνθηκών που κινείτε ένας normal αστικός αδηγός)

"
      www.braters.gr

Comment

Ford Kuga πολυ ομορφο αλλα δεν ξερω αν πληρει τις προηποθεσεις σου αν και τσιμπαει καπως στα κιβικαEdited by: alex_mar

Comment

Και αν σε εδιαφερουν οι χωροι δες και το Nissan Qashqai +2 το 2λιτρο εχει απιστευτους χωρους

Comment

ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΑ, αλλα αν τα εβαλες τα κριτηρια σου ιεραρχικα (δηλαδη το κοστος ΠΑΝΩ ΑΠΟ απο τις ικανοτητες) τοτε ο γερμανος 1,4 ειναι μονοδρομος.....
            Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
            ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

rav4 το πιο φτηνο,το πιο οικονομικο απο καταναλωση,το πιο αξιοπιστο,υπεραρκετο στις εκτος δρομους διαδρομες και μην ξεχναμε δημιουργος της κατηγοριας αυτης!

Comment

Γιώργο καλά λέει ο Jim, είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσεις αν θα μπεις στο club του 2λιτρου γιατί αν μπεις υπάρχουν άπειρες επιλογες, έτσι δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη....

Αφού όμως έχεις κάνει ξεχωριστό θέμα για τον γερμαναρά πάει να πει ότι μάλλον τον γουστάρεις γενικότερα πιο πολύ [i], αν βάλεις ότι είναι και 1.4 (150hp), τα ασφάλιστρα, τα τέλη, κλπ ... τρέχα να τον κλείσεις γιατί αν έχουν παράδοση σε 500 χρόνια που λέει ο js69 θα ξεροσταλιάσεις....

Όσο αναφορά τα χιόνια, χ.κ κλπ θα σου είναι must (από ασφάλεια και μόνο στην τελική) να πάρεις και ένα σετάκι χειμερινά και θα είσαι ωραίος."
                Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
                http://www.weatherlink.com/user/aris/
                Κάμερα Σταθμού:
                http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

Originally posted by brothermousas
                  rav4 το πιο φτηνο,το πιο οικονομικο απο καταναλωση,το πιο αξιοπιστο,υπεραρκετο στις εκτος δρομους διαδρομες και μην ξεχναμε δημιουργος της κατηγοριας αυτης!
                  Πιο αξιόπιστο από το Φόρεστερ δε νομίζω.
                  Πλεόν δεν βγαίνει Ιαπωνία το rav και αυτό παίζει κάποιο ρόλο, σε αντίθεση με το Φόρεστερ που παραμένει made in Japan.[i]
                  "
                  www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by Bigsam
                    Originally posted by StavRos

μπραβο παντως που δεν εχει χρειαστει τιποτα τοσα χρονια
                    Στο τέριος κοντεύει 6 χρόνια και δεν έχω αλλάξει τίποτα από αυτά που αναφέρεις. [i]

Και αυτά που ακούς για μπιλιοφόρους κλπ είναι συνήθως από αμάξια τα οποία δέχονται μετατροπές μη σωστές με αποτέλεσμα να τους δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα σε όλα τα μηχανικά και μη μέρη.

Πάντως από τετρακίνηση εννοείτε ότι για SUV αποτελεί την ιδανική και παραπάνω από την αναγκαία (αναλόγως των συνθηκών που κινείτε ένας normal αστικός αδηγός)

Το Terios, το έχει φίλος μου 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει κυριολεκτικά, ούτε λάμπα.

Τα Φόρεστερ, σκυλιά μαύρα και αυτά.
                    "
                    www.foresterclub.gr

Comment

Το Terios, το έχει φίλος μου 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει κυριολεκτικά, ούτε λάμπα.[i]
                      Αυτό σκεφτόμουν Δλδ συγνώμη αυτοί οι Ιάπωνες τι λάμπες βάζουν??? 5 χρόνια και ακόμα δεν χάλασαν ούτε καν από τα φρένα δεν έχω αλλάξει.
                      "
                      www.braters.gr

Comment

Originally posted by giatrellis8
                        Originally posted by RigaNi
                        mitsubishi outlander??πως σου φαινεται?
                        Για εμένα, ανώτερο από Tiguan, λόγω επιλογής 50-50.
                        Εγώ αντί για ψήφο, θα βάλω ένα βιντεάκι και ας κρίνει ο φίλος μόνος του στο θέμα 4κίνηση, στήσιμο κλπ.
                        <a href=http://www.youtube.com/watch?v=G8Fmt8j4DZI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=G8Fmt8j4DZI</a>
                        εγω θα αντι-προτεινα αυτο εδω για να πειστει ο Χελμος,με president στην περιγραφη των φασεων

http://www.youtube.com/user/suba400#p/u/27/XsW71SyiA2k
                        Τι μου θύμισες. Τι γέλιο ήταν αυτό.

Βέβαια αυτό ήταν βολτούλα, όχι γρήγορη οδήγηση. Έπρεπε να γυρίσω τον πρόεδρο πίσω σώο και αβλαβή.
                        "
                        www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by Bigsam
                          Το Terios, το έχει φίλος μου 10 χρόνια και δεν έχει αλλάξει κυριολεκτικά, ούτε λάμπα.[i]
                          Αυτό σκεφτόμουν Δλδ συγνώμη αυτοί οι Ιάπωνες τι λάμπες βάζουν??? 5 χρόνια και ακόμα δεν χάλασαν ούτε καν από τα φρένα δεν έχω αλλάξει.
                          Δεν ξέρω, αλλά όλα τα made in Japan, ήταν πάντα σκυλιά τα άτιμα.
                          Ένα παιδί που τρέχει στους 24ωρους αγώνες με Φόρεστερ και βγήκε και 1ος πέρσι στα suv, το πλένει την άλλη μέρα και δεν τρέχει κάστανο.
                          Και είναι turbo μαμά, του 2000 μοντέλο με 200000+ χλμ.
                          "
                          www.foresterclub.gr

Comment

αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει κ θα σε πλακωσει οπως λεει μια παροιμια ετσι κ εγω ψηφισα grandvitara.Οσον αφορα χωρους ειναι καλυτερο απο τις επιλογες που εχεις βαλει, 4κινηση ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη απο αυτα που επισης εχει βαλει.Τωρα απο καταναλωση οπως εχω πει ειναι στα8,5λιτρ/100χλμ σε ανοικτο δρομο κ σε κινηση εχω δει μεχρι κ 10λιτρ/100χλμ. Ειναι ΙΑΠΩΝΙΚΟ 100% και ειναι πιο φτηνο σε συντηρηση απο ολα τα αλλα.Τωρα η επομενη λυση που δινω ειναι το φορεστερ αλλα ειναι πιο ακριβο κ σε αγορα(αν το παρεις σε μια καλη εκδοση οχι φτοχικ)κ σε συντηρηση.Αυτα.....
                            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Originally posted by DENNISLA

αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει κ θα σε πλακωσει οπως λεει μια παροιμια ετσι κ εγω ψηφισα grandvitara.Οσον αφορα χωρους ειναι καλυτερο απο τις επιλογες που εχεις βαλει, 4κινηση ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη απο αυτα που επισης εχει βαλει.Τωρα απο καταναλωση οπως εχω πει ειναι στα8,5λιτρ/100χλμ σε ανοικτο δρομο κ σε κινηση εχω δει μεχρι κ 10λιτρ/100χλμ. Ειναι ΙΑΠΩΝΙΚΟ 100% και ειναι πιο φτηνο σε συντηρηση απο ολα τα αλλα.Τωρα η επομενη λυση που δινω ειναι το φορεστερ αλλα ειναι πιο ακριβο κ σε αγορα(αν το παρεις σε μια καλη εκδοση οχι φτοχικ)κ σε συντηρηση.Αυτα.....
                              Το Βιτάρα, το έχω ξαναπεί, φοράει διαφορικά θυγατρικής της Σουμπαρού.
                              Είναι καλύτερο στα δύσκολα επειδή κλειδώνει, αλλά στο δρόμο (στεγνό,βρεγμένο ή χιονισμένο) το Φόρεστερ είναι μακράν καλύτερο, γιατί έχει κεντρικό lsd και χαμηλότερο κέντρο βάρους λόγω boxer.
                              Οπότε, το καλύτερη 4κίνηση δεν προκύπτει από κάπου.
                              Στο 90% των περιπτώσεων θα είσαι καλύτερος με την 4κίνηση του Φόρεστερ και στο 10% και αν, που θα χρειαστείς κλείδωμα, θα είσαι με του Βιτάρα.[i]

Δες το κι αλλιώς. Φαντάζεσαι Βιτάρα με 300-400 άλογα να στρίβει με τέρμα γκάζι;
                              Edited by: stolis "
                              www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by brothermousas
                                Πιο αξιόπιστο από το Φόρεστερ δε νομίζω.
                                Πλεόν δεν βγαίνει Ιαπωνία το rav και αυτό παίζει κάποιο ρόλο, σε αντίθεση με το Φόρεστερ που παραμένει made in Japan.[i]
                                καταρχας εχω ξαναπει οτι τα μονα made in Japan ειναι τα daihatsu η subaru εχει εργοστασια σε αγγλια και καναδα λογο σχεσεων με την τογιοτα που κατεχει και μερος των μετοχων της!
                                τωρα προσωπικα και ξαναλεω προσωπικα επειδη ειχα σοβαρο προβλημα σε οικογενιακο αυτοκινητο με τους μποξερ κινητηρες αμφιβαλω λιγο για το αξιοπιστο αν και σε 2 χρονια περιπου που θα βγει η καινουργια celica(τα λεφτα εχουν ηδη μπει στην ακρη) θα πω και ευχαριστω που θα φοραει τον μποχερ κινητηρα της subaru!
                                "

Comment

Working...
                                X