Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 30/10 - 2/11

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 30/10 - 2/11

Πρωτη ψυχρη εισβολη για τον χειμωνα που ερχεται....

Ψιλοβροχο σημερα το πρωι στου Ζωγραφου και σε ολη τη διαδρομη που εκανα απο Αττικη οδο εως το Μαρουσι...11.5 ελαχιστη ...στους 13.9 τωρα και ψυχρα με βαρια νεφωση.

Ηδη στους 5.1 η Παρνηθα και 1.5mm

15.8c η Χαλκιδα...με βορια που φθανει και ξεπερναει τα 50χλμ την ωρα! Φαινομενα στα βουνα...ασθενη προς το παρον! Περιμενουμε...12c η Στενη με λιγο υετο το πρωι.
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

αραιη συννεφια και απνοια, χαρακτηριστικα προδρομα συστατικα τετοιου καιρου για την περιοχη μας 14,7 θερμοκρασια

Comment

15,1c αυτή την στιγμή στο Βασιλικό. Βοριάs αρκετά δυνατόs και βαριά νέφωση. Φαινόμενα δεν έχουμε. Ετσι νομίζω θα κυλήσει ο καιρόs μέχρι την Δευτέρα και δεν θα γλυτώσω τιs ελιέs αύριο. Είμαι χαμένοs από χέρι. Να μπορούσα τουλάχιστον να ανέβαινα στην Δίρφυ την Κυριακή το απόγευμα αλλά δύσκολα θα με αφήσει ο πεθερόs μου.
        ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

14.7 Ζωγραφου με ριπες στα 60χλμ/ωρα

Comment

16,1 c Μαρκοπουλο συνεφια και βοριαδακι
            www.frozenwave.gr

Comment

Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ
              15,1c αυτή την στιγμή στο Βασιλικό. Βοριάs αρκετά δυνατόs και βαριά νέφωση. Φαινόμενα δεν έχουμε. Ετσι νομίζω θα κυλήσει ο καιρόs μέχρι την Δευτέρα και δεν θα γλυτώσω τιs ελιέs αύριο. Είμαι χαμένοs από χέρι. Να μπορούσα τουλάχιστον να ανέβαινα στην Δίρφυ την Κυριακή το απόγευμα αλλά δύσκολα θα με αφήσει ο πεθερόs μου.

Μπραβο κουμαντο ο πεθερος[i] Σε αφηνει να αγγιζεις την συζυγο τουλαχιστον? Η μονο για τις ελιες σε εχει?
              "
              http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Ψυχρη τι?????Με 21β εδω τωρα καθε αλλο παρα κρυο εχουμε [i]"
                www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Originally posted by meteofok
                  Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ

Μπραβο κουμαντο ο πεθερος[i] Σε αφηνει να αγγιζεις την συζυγο τουλαχιστον? Η μονο για τις ελιες σε εχει?
                  Αυτά να τα βλέπετε εσείs οι λεύτεροι που θέλετε να παντρευτείτε . Να καθήσετε όπωs είστε.

Γάμοι μετά τα 50."
                  ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

<table =tableBorder" style="table-layout: fixed;" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"><t><tr ="msgOddTableRow" style="height: 200px; min-height: 200px;"><tr ="msgOddTableRow" style="height: 200px; min-height: 200px;"><td ="msgLineDevider" valign="top">

Παρα πολυ κρυα μερα σημερα στην Αττικη....Συννεφια πυκνη, κλειστος και μουντος καιρος και ενας μετριος βοριας που ξυριζει...

Χαλανδρι τωρα με το ζορι 14,6 αλλα χρειαζεσαι μπουφαν για να σταθεις εξω...Τσιμπαει πολυ

Παρνηθαρα ελαχιστη 5,1 και τωρα 5,4....Ερχεται ερχεται η ψυχρη εισβολη !!!!!!

Υετο ποτε εκτιματε οτι θα ξεκινησουμε ??? Μετα το μεσημερι λογικα ε ???
                    </td></tr></tr></t></table>"
                    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Διονυσος 11 τωρα
                      Νευροκοπι 9.6
                      Φλωρινα 8.7
                      Παρνηθα 5.7
                      Σελι 3.4
                      Παρνασσος 1950 3.4
                      Παρνασσος 2255 1.6
                      Βορας 2090 -1.6 "

Comment

βροχη τωρα κερκυρα! [i] "
                        Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                        ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11

Comment

παρνηθα 5.5
                          σελι 3.4 μαζι με τα 1950 του παρνασσου
                          παρνασσος 1.1 2250
                          βορας -1.7 2090

"

Comment

Εδω θα κρυωσει ποτε ρε παιδια?Ουτε κρυο δεν θα παρουμε?
                            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

11.6 εγω ,χειμωνας σημερα
                              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                              X