Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τυρια απο Αραχωβα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τυρια απο Αραχωβα

Επεστρεψε σημερα η μανα μου απο μια εκδρομη που εκαναν στον Παρνασσο και στην Αραχωβα.Εφερε κατι τυρια που ειναι τυλιγμενα σε λαδοκολλα και μοιαζουν με οβιδες.Λευκα τυρια.Τι τυρι ειναι αυτο ρε παιδια?Απιστευτο!!!!Εμεινα αφωνος με τη γευση του...Τελειο...
    Φοβερο...Προσκυνω Αραχωβα....[i].....

Ξερει κανεις περι τινος μιλαω?Τα χετε δοκιμασει?

Edited by: kostas2004thes "

Λογικα θα μιλας για τη Φορμαελα, και εγω οποτε παω Αραχωβα παιρνουμε 2 κυλινδρους! :P

Ο,τι πρεπει για σαγανακι!!

<a href=http://img689.imageshack.us/i/&#102;ormaella.jpg/" target="_blank"></a>

Edited by: frozed2 "

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
    2008-2002-2004-2006

Comment

Φορμαελα ειναι και τρωγετε τηγανιτη με μπολικο λεμονακι. Μιαμ μιαμ τι μας εκανες τωρα

Comment

Μμμμμμ..Φορμαέλα.....παπαπαπα....τηγανιτή, ψητή, στην τοστιέρα, με όποιο τόπο θέλεις, αλλά....με μπόλικο λεμόνι.
        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
        http://www.e-achaia.gr

Comment

φοβερο τυρι για σαγανακι η φορμαελα!!!!!!!!!μιααααααααμμμμμμμμ......

Comment

Ειχαμε παει περυσι εκδρομη με τη σχολη Αραχωβα, και επειδη εγω πηγαινω αρκετα συχνα το χειμωνα, ηξερα ποια ειναι τα καλα παραδοσιακα φαγητα!

Ε , τους λεω παιδια παρτε φορμαελα απο τα καλυτερα ορεκτικα!
            Με το που δοκιμασαν εμειναν μακακες!!!!

Φοβερη γευση! Τι μας το θυμισατε τωρα!!! [i]
            Παω Αραχωβα!!"

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
            2008-2002-2004-2006

Comment

Τελικα φορμαελα ειναι.Ηρθε η μανα μου τωρα και μιλησαμε.Φορμαελα τελικα....
              Εγω δεν ηξερα και το φαγα ωμο.Για σαγανακι ειναι ομως απ οτι μου πε.

Comment

πολυ καλα τυρια..80%λιπος βεβαια...
                αν τα παρεις απο την αραχωβα ειναι σαν να αγοραζεις μονοπετρο..τα ιδια ακριβως στο ιδιο χαρτι τα πουλαει ο βασιλοπουλος στο 1/3 της τιμης...
                ε αμα πας βολτα αραχωβα σου πιανουν τον κ...ο να μην στον πιασουν και με το τυρακι?
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

H μανα μου τα πληρωσε...χαχαχα.Ας προσεχε.[i].Δε πειραζει ρε Γιαννακη.Ας φαμε και λιγο λιπος.Δεν θα χαθει ο κοσμος.Το αντιθετο θα συμβει σε λιγα χρονια...Μια ζωη την εχουμε.."

Comment

μας ανοιξατε την ορεξη νυχτιατικα..... [i] "

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                      πολυ καλα τυρια..80%λιπος βεβαια...
                      αν τα παρεις απο την αραχωβα ειναι σαν να αγοραζεις μονοπετρο..τα ιδια ακριβως στο ιδιο χαρτι τα πουλαει ο βασιλοπουλος στο 1/3 της τιμης...
                      ε αμα πας βολτα αραχωβα σου πιανουν τον κ...ο να μην στον πιασουν και με το τυρακι?
                      ΓΙΑΝΝΗΣ ο ανθρωπος που λεει καλη κουβεντα μονο οταν ο λουκυ λουκ χτυπηθει απο τον ισκιο του![i] ΓΙΑΝΝΗ κανονισε θα σου ανοιξω και θεμα!
                      "

Comment

Καλό τυρί,πόρωση έχω φάει αρκετό απο αυτό αλλά όντως σε γδέρνουν αν το αγοράσεις απο την Αράχωβα(βέβαια γενικά σε γδέρνουν στην Αράχωβα οτι και να αγοράσεις..)
                        Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
                          Μμμμμμ..Φορμαέλα.....παπαπαπα....τηγανιτή, ψητή, στην τοστιέρα, με όποιο τόπο θέλεις, αλλά....με μπόλικο λεμόνι.
                          Φορμαέλα, το καινούργιο φάρμακο κατά του σκορβούτου λοιπόν. [i]"

Comment

Working...
                          X