Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑ Η ΚΥΡΙΛΕ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑ Η ΚΥΡΙΛΕ?

εγω ειμαι πολυ χιονοτρελαμενος και το γουσταρω πολυ.
    καποιος μπορει να γουσταρει πολυ το χιονι, και οταν μαθει οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χιονισει .πχ. το πρωι , τοτε θα περιμενει οταν ξυπνησει το πρωι να δει χιονι και να βγει εξω και να το χαρει πολυ σαν παιδι οπως ολοι μας.
    εγω αν δεν κατσω στο παραθυρο (ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΑΑΑΑ) αυπνος να δω την πρωτη πηγυλις να πεφτει , να καταγραφω να ξυπνησω τον κολλητο που δεν εντεξε κ τον πηρε ο υπνος κτλ εε δεν μπορω. τη στιγμη ομως που βλεπω την πρωτη νιφαδα να σκαει μυτη.... ε εκει νιωθω κατι σαν .... ολοκληρωση, εξιλεωση, μια ομορφια μεσα μου τεσπα.
    0
    ΝΑΙ
    0%
    0
    ΟΧΙ
    0%
    0

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΝΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΙΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ.
    WEST MACEDONIA POWERRR...

Comment

Μαζι σας και γω παιδια!!!
      Το χειροτερο ξενερωμα ομως ειναι να βλεπεις να χιονιζει και να εχει αυξηθει η ενταση (στο εν τω μεταξυ εχεις χαλαρωσει τοσο απο την ευχαριστηση) και ξαφνικα να το γυριζει σε βροχη ή να παυει εντελως!Τοτε ειναι που εκνευριζομαι αφανταστα και δεν μπορω να κοιμηθω απο τα νευρα μου...
      Δίκτυο Μετεωρολογικών Σταθμών Δράμας
      http://www.meteodrama.gr/

Comment

ΑΜ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΩ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΟΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΝΥΦΑΔΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
        ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Προσωπικά ΟΧΙ, γιατί είμαι πάρα πολύ χιονοτρελαμένος!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

το στογγυλοποίησα παιδιά[i].κάτι ξενύχτια από το 2002 και μετά...όλα ξεκίνησαν το ιστορικό 91-92 που θυμάμαι είχα εντυπωσιαστεί υπερβολικά από τη λευκή μαγεία!7 χρονών..από τότε κόλλησα..."

Comment

εμένα η χιονοτρέλλα μου ξεκίνησε από το θρυλικό 81 ως παιδάκι της Β Δημοτικού που είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου μπουλντόζες και εκχιονιστικά να στοιβάζουν το χιόνι στις ακρες των δρόμων και τα αυτοκίνητα εντελώς σκεπασμένα..θυμάμαι στην ταράτσα της πολυκατοικίας που μέναμε τότε που δεν ήθελα να περπατήσω μέσα στο χιόνι γιατί δεν ήθελα να το χαλάσω έτσι παρθένο και ανέπαφο όπως φαινόταν....[i] Edited by: geornik "

Comment

εγω παλια ξενυχτουσα για να περιμενω να δω να χιονισει..πλεον βαζω αλαρμ στον σταθμο στον 1 βαθμο με 80% υγρασια και με ξυπναει εκεινος οταν πρεπει!
                ειδες τι καλο εχει η τεχνολογια?εδω παντα χιονιζει με μεγαλη υγρασια ενω αν εχει απλα κτυο με ξαστερια δεν την παταει ο σταθμος αφου δεν εχει καθολου ηγρασια με τοσο χαμηλη θερμοκρασια.ποτε.
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

χιονοτρελα απο το νοεμβριο του 1979 που πρωτοειδα χιονι στο παραθυρο μου και απο τοτε αφθονα ξενυχτια , το μονο που εχει παραμεινει ειναι αυτο το ξενυχτι αυτη η προσμονη

Comment

απο το 1988 και μετα, το χιονι επαψε να ειναι απλα ενα φυσικο φαινομενο για μενα.... [i]"

Comment

Originally posted by NEFOSKEPHS
                      εγω ειμαι πολυ χιονοτρελαμενος και το γουσταρω πολυ. καποιος μπορει να γουσταρει πολυ το χιονι, και οταν μαθει οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χιονισει .πχ. το πρωι  , τοτε θα περιμενει οταν ξυπνησει το πρωι να δει χιονι και να βγει εξω και να το χαρει πολυ σαν παιδι οπως ολοι μας.εγω αν δεν κατσω στο παραθυρο (ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΑΑΑΑ) αυπνος να δω την πρωτη πηγυλις να πεφτει , να καταγραφω να ξυπνησω τον κολλητο που δεν εντεξε κ τον πηρε ο υπνος κτλ εε δεν μπορω. τη στιγμη ομως που βλεπω την πρωτη νιφαδα να σκαει μυτη.... ε εκει νιωθω κατι σαν .... ολοκληρωση, εξιλεωση, μια ομορφια μεσα μου τεσπα.
                      Ακριβώς αυτή την εικόνα θα νοιώσω στη Χόχλια ξημερώματα Σαββάτου...είναι η απόλυτη χιονο-ηδονή...Edited by: beach-snow

Comment

εγώ ειμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ[i]"
                        ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

το χιονι ειναι μαγεια οπου και να πεφτει , ειτε στα τσιμεντα της αθηνας ειτε στη σαμαρινα

Comment

Originally posted by beach-snow
                            Originally posted by NEFOSKEPHS
                            εγω ειμαι πολυ χιονοτρελαμενος και το γουσταρω πολυ. καποιος μπορει να γουσταρει πολυ το χιονι, και οταν μαθει οτι κατα πασα πιθανοτητα θα χιονισει .πχ. το πρωι , τοτε θα περιμενει οταν ξυπνησει το πρωι να δει χιονι και να βγει εξω και να το χαρει πολυ σαν παιδι οπως ολοι μας.εγω αν δεν κατσω στο παραθυρο (ΣΤΗ ΛΑΜΠΑΑΑΑΑ) αυπνος να δω την πρωτη πηγυλις να πεφτει , να καταγραφω να ξυπνησω τον κολλητο που δεν εντεξε κ τον πηρε ο υπνος κτλ εε δεν μπορω. τη στιγμη ομως που βλεπω την πρωτη νιφαδα να σκαει μυτη.... ε εκει νιωθω κατι σαν .... ολοκληρωση, εξιλεωση, μια ομορφια μεσα μου τεσπα.
                            Ακριβώς αυτή την εικόνα θα νοιώσω στη Χόχλια ξημερώματα Σαββάτου...είναι η απόλυτη χιονο-ηδονή...
                            πρεπει να ανεβω κωστα καποια στιγμη χοχλια. ειχα περασει απο το δρομο που ενωνει καρπενησι με λιμνη πλαστηρα και ειδα την ταμπελα . οχι πρεπει αλλα εχεις ενα απ τα ωραιωτερα χωρια

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Χρήστο έχει ένα στοιχείο η Χόχλια που εμένα προσωπικά με συναρπάζει...είναι μακριά από τον πολιτισμό" (δλδ δεν έχει μαγαζιά, δεν έχει πολύ κόσμο, έχει απόλυτη ησυχία) και μπορεις να απολαύσεις το υπέροχο τοπίο όλες τις εποχές...Νοιώθεις ένα με τη φύση...Βέβαια αυτό μπορεί να μην αρέσει σε όλους, αλλά εμένα και απότι καταλαβαίνω αρκετούς από σας μας αρέσει, γιατί η καιρική μας φύτρα αγαπάει αυτά τα στοιχεία..."

Comment

Working...
                              X