Νομίζω είχε πάθει εκτεταμμένες ζημιές (είχε καταστραφεί ολοσχερώς η οροφή του) από φωτιά στις 19 Ιανουαρίου φέτος. Δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο έχουν προχωρήσει οι εργασίες αποκατάστασης αλλά εδώ: http://www.mpafi.gr/ αναφέρει ότι μόνο η κουζίνα λειτουργεί και όχι οι χώροι υποδοχής.
Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Νομίζω είχε πάθει εκτεταμμένες ζημιές (είχε καταστραφεί ολοσχερώς η οροφή του) από φωτιά στις 19 Ιανουαρίου φέτος. Δεν ξέρω μέχρι ποιο σημείο έχουν προχωρήσει οι εργασίες αποκατάστασης αλλά εδώ: http://www.mpafi.gr/ αναφέρει ότι μόνο η κουζίνα λειτουργεί και όχι οι χώροι υποδοχής.
’σε το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του τελεφερίκ και ξεκίνα να ανεβαίνεις το μονοπάτι στη Χούνη. Πήγαινε Μπάφι για καφεδάκι (αφού η κουζίνα λέει πως λειτουργεί) και μετά κατέβα με το τελεφερίκ αν δεν αντέχεις. Εναλλακτικά (και πιο ακριβά) πίνεις τον καφέ σου στο Μον Παρνές. Σκεφτόμουν και γω για Μπάφι και ψηνόμουν για διανυκτέρευση... αλλά αυτά από 2010.
Thou shall not feel fear, cause the angel of light is here. May any evil opposes me burn to ashes
Ειχε παθει ζημιες απο τη φωτια αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμο.
Mια χαρά είναι Γιώργο.Εκεί ήμουν το Σαββατο που πέρασε και ήπια τη φραπεδάρα μου.Οι εργασίες επισκευής της οροφής δεν έχουν ολοκληρωθεί,αλλά προχωρούν με γρήγορο ρυθμό από οτι μου ειπαν,με σκοπό να ολοκληρωθούν πρίν μπεί ο χειμώνας(μιλησα και με εναν πολιτικό μηχανικό που επέβλεπε το έργο και τύχαινε να ήταν και γνωστός μου).Η κουζίνα πάντως ανέκαθεν λειτουργούσε ακόμα και το χειμώνα που πέρασε οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στο να τσιμπήσει κλάτι η να πιείς εναν καφέ.
Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
ρε τι υπεροχο μερος ειναι αυτο ??? τοσα χρονια ανεβαινω Παρνηθα αλλα ποτε δεν ειχα παει, δεν ηξερα πως λειτουργει και μπορεις να κανεις και διανυκτερευση, κλπ
ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!! Με την πρωτη ευκαιρια εφυγα για τα 1200 μετρα, Αττικη, 12 χλμ απτο σπιτι μου και μεσα στη μαγεια....Ελατα, ελαφια, αρνητικες Τ και χιονια !!!!!!!!!! [i]
"
Για διανυκτέρευση καλύτερα είναι στο Φλαμπούρι,κατά την άποψη μου.Το Μπάφι εδώ και χρόνια,πιο πολύ καφετέρια θυμίζει παρά καταφύγιο...Προσωπική άποψη είναι αυτή...
Comment