το σαββατοκυριακο που περασε ειχα την ευκερια μαζι με αλλους 3 φιλους μου να κανουμε πεζοπορια μεσα στην χαραδρα του κεραμιδιου οπου και διανυκτερευσαμε!!!!!
ακολουθουν φωτο!
αρχη της χαραδρας!
[i]
υψομετρο κοριφης 1430μ
εγω καπως κατακοπος λογο της καταναλωσης τσιπουρου που καναμε στο χωριο το περασμενο βραδυ!
ξεκουραση!
τους γαυρους τους βρισκεις σε μεγαλο αριθμο μεσα στην χαραδρα!!
ο ελληνικος απαρετητος οπως και το τσιπουρακι!!!
κατα την διαμονη μας μας κρατισαν συντροφια πολλα ιδη της πανιδας του παρνασσου!!
εκτως απο τους 3 σκορπιους που βρικαμε ολο το βραδυ μας συντροφευσε το ουρλιαχτο των λυκων και 3 λισαζμενων κουκουβαγιων!!
εκτως απο αυτο,το απογευματακι στην απεναντι παλγια ειδαμε κατι μεγαλο να κουναει τα κλαδια ενως ελατου..δεν καταλαβαμε τι ειναι γιατι ηταν μακρια,αλλα ηταν αρκετα μεγαλο!
πρωινο ξυπνιμα!
"
ακολουθουν φωτο!
αρχη της χαραδρας!
[i]
υψομετρο κοριφης 1430μ
εγω καπως κατακοπος λογο της καταναλωσης τσιπουρου που καναμε στο χωριο το περασμενο βραδυ!
ξεκουραση!
τους γαυρους τους βρισκεις σε μεγαλο αριθμο μεσα στην χαραδρα!!
ο ελληνικος απαρετητος οπως και το τσιπουρακι!!!
κατα την διαμονη μας μας κρατισαν συντροφια πολλα ιδη της πανιδας του παρνασσου!!
εκτως απο τους 3 σκορπιους που βρικαμε ολο το βραδυ μας συντροφευσε το ουρλιαχτο των λυκων και 3 λισαζμενων κουκουβαγιων!!
εκτως απο αυτο,το απογευματακι στην απεναντι παλγια ειδαμε κατι μεγαλο να κουναει τα κλαδια ενως ελατου..δεν καταλαβαμε τι ειναι γιατι ηταν μακρια,αλλα ηταν αρκετα μεγαλο!
πρωινο ξυπνιμα!
"

"
Comment