Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΤΥΓΑ 1....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΤΥΓΑ 1....

Καλά είδα? Ανοιξε η Στυγα 1? Μήπως με γελανε τα ώτα μου? Αν πήγε κάποιος πάνω μπορεί να πεί λεπτομέρειες? Είναι στρωμένη κατ' αρχήν η είναι χωράφι οργωμένο? Ξέρω ότι για να στρωθεί θέλει δέσιμο το ράτρακ με συρματόσχοινο με τον πυλώνα που είναι ψηλά στο τέλος! Εκαναν τέτοια πράγματα οι Καλαβρυτινοί καθημερινή?????
    Περιμένω νέα! "
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Ω, ναι!! Ήμουν πάνω χθες. Ήταν απίστευτη! Καλά δεν το πίστευαν τα μάτια μου ότι άνοιξε! Αλλά γενικά η μέρα ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Α! Πάντα τέτοια!!!"

Comment

Αυτό είναι το νέο της χρονιάς!!!

Προσπαθώ να το συνδιάσω με την ανακοίνωση πως σήμερα δεν θα λειτουργεί ο αναβατήρας Στύγα. Μπας και προσπαθούν να επισκευάσουν το μοτέρ ώστε να σηκώνει πλήρες φορτίο και να μη χρειάζεται να αφήνουν κενά καρεκλάκια; Μακάρι
      Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

Πήγα σήμερα Σάββατο στα Καλάβρυτα, και πρόλαβα μερικές κατεβασιές στη Στύγα πριν χαλάσει ο αναβατήρας (Παρεμπιπτόντως ανήκω στους άτυχους που ήταν σε καρεκλάκι την ώρα που χάλασε, ευτυχώς ήμουν κοντά στο τέλος).

Η Στύγα1 λοιπόν, έχει νέα χάραξη, καμιά σχέση με την παλιά. Ξεκινά όπως κοιτάμε προς τα πάνω το βουνό αριστερά από τα καρεκλάκια, αλλά σύντομα περνά από κάτω τους και συνεχίζει δεξιότερα από αυτά, συναντώντας τη Στύγα2 πριν την τελευταία μεγάλη κατηφόρα και την αριστερή στροφή προς Βαθιά Λάκα. Η παλιά ήταν εξ ολοκλήρου αριστερά από τα καρεκλάκια (πάντα μιλώντας όπως κοιτάμε προς την κορυφή του βουνού). Σίγουρα η παλιά ήταν δυσκολότερη, αλλά και η νέα χάραξη είναι μια χαρά.

Μας χάλασε όμως η βλάβη για πολλοστή φορά του αναβατήρα. Τι θα γίνει επιτέλους με την κατάσταση αυτή, κανείς δεν βγαίνει να μας ενημερώσει επίσημα.

Εγινε χαμός μετά με τις ουρές, οι συνήθεις ανεγκέφαλοι ανέβαιναν εν τω μεταξύ ένας ένας στην άγκυρα, για δυο ώρες όλα χάλια. Θετική βέβαια ήταν η απόφαση για παράταση κατά μισή ώρα της λειτουργίας του κέντρου λόγω της βλάβης.

Comment

Originally posted by nlambrop
          Πήγα σήμερα Σάββατο στα Καλάβρυτα, και πρόλαβα μερικές κατεβασιές στη Στύγα πριν χαλάσει ο αναβατήρας (Παρεμπιπτόντως ανήκω στους άτυχους που ήταν σε καρεκλάκι την ώρα που χάλασε, ευτυχώς ήμουν κοντά στο τέλος).
          Καλά πως σας κατεβάσανε?
          το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Υστερα από δέκα λεπτά (ίσως και παραπανω) ακινησίας, μάλλον έβαλαν μπρος γεννήτρια, και προχωρώντας με ταχύτητα χελώνας, φτάσαμε ύστερα από ώρα στην κορυφή

Comment

Working...
            X