Originally posted by nesta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.
Collapse
X
-
Πολύ ομίχλη ορατότηα 4-5 μέτρα και αέρα. Κατά τις 13:00 έκλεισαν τα λιφτ με συνεχείς αναστολές λόγω αέρα-ομίχλης μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης τρελά ανεμοσούρια στα τελευταία 100 μέτρα από το πάρκινγκ..Originally posted by mario79ανεβηκε κανενας πανω σημερα??ειχε ομιχλη?φαινοταν στην καμερα ομιχλη,δε θυμαμαι!!
Αυτή τη στιγμή ’γιο Αθανάσιο ομίχλη και +1 C και άπνοια.
Comment
-
καρεκλα και κρεμαση λειτουργησαν?τωρα εχει γυρω στα 13 χιλ/ωρα αερα!!σημερα πρωι ξερει κανενας ποσο ειχε?Originally posted by sbirdΠολύ ομίχλη ορατότηα 4-5 μέτρα και αέρα. Κατά τις 13:00 έκλεισαν τα λιφτ με συνεχείς αναστολές λόγω αέρα-ομίχλης μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης τρελά ανεμοσούρια στα τελευταία 100 μέτρα από το πάρκινγκ..Originally posted by mario79ανεβηκε κανενας πανω σημερα??ειχε ομιχλη?φαινοταν στην καμερα ομιχλη,δε θυμαμαι!!
Comment
-
Originally posted by mario79καρεκλα και κρεμαση λειτουργησαν?τωρα εχει γυρω στα 13 χιλ/ωρα αερα!!σημερα πρωι ξερει κανενας ποσο ειχε?Originally posted by sbirdΠολύ ομίχλη ορατότηα 4-5 μέτρα και αέρα. Κατά τις 13:00 έκλεισαν τα λιφτ με συνεχείς αναστολές λόγω αέρα-ομίχλης μέχρι το τέλος της ημέρας. Επίσης τρελά ανεμοσούρια στα τελευταία 100 μέτρα από το πάρκινγκ..Originally posted by mario79ανεβηκε κανενας πανω σημερα??ειχε ομιχλη?φαινοταν στην καμερα ομιχλη,δε θυμαμαι!!
καρέκλα και κρέμαση όχι. Δεν ξέρω πόσο αέρα είχε αλλά σίγουρα όχι 13 χιλ/ώρα. Τουλάχιστον 30-35 και πολύ παγοποίηση...
Comment
-
εγω ξυπνησα με την προοπτικη να παω σημερα...
αλλα στις καμερες φαινεται ομιχλη...
το snow-forecast λεει για 50 χλμ αερα
το ΧΚ λεει:Η Διεύθυνση του Χ. Κ. Καϊμακτσαλάν σας ενημερώνει ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο βουνό είναι αέρας,ομίχλη και μέτρια ορατότητα.ΝΔ μέτριος-ισχυρός άνεμος
μαλλον θα το αφησω για ΣΚ...
αλλα μην σε παρω στον λαιμο μου
χθες ολο αναστολες λειτουργιας ειχανε λογω αερα κλπ
σημερα τον ιδιο αερα θα εχει με χθες
δεν ξερω
ακομα κ να λειτουργησει θα μπορεις να κανεις;
YΓ το snowbar λειτουργει;Edited by: TURMS
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment

Comment