θα ειναι κανεις απο εσας αυριο;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.
Collapse
X
-
Originally posted by valsamΓια καιμακ αυτο μπορει να θεωρηθει απνοια! Πραγματι ειναι απνοια .....Εγω που ανεβηκα κατα της 8:45 στην καρεκλα δεν ενιωσα τιποτα ......και δεν την ξαναπηρα βεβαια ....οποτε δεν ξερω αν αργοτερα εβγαλε αερα.......αν και οταν κατεβηκα στης 12:00 μια χαρα μου φανηκε....Originally posted by beauty
Εκπληκτικη μερα η σημερινη!!!! Με ηλιο και απνοια...... Στην Κρεμαση το χιονι πολυ και αριστο .....σημερα και πολυ καλα πατημενο ......ελιωσα...απο της 11:30 και μετα πολυς κοσμος πισω......
Στην καθοδο η Σαραντοβρυση ....σουπα!
Στην καρεκλα ειχε αερακι απο το πρωι τους 3-4 τελευταιους πυλωνες(εβαζα το φουλ φεις κατω απο το κρανος γιατι εμπαζε!) και μετα τις 2 εβγαλε και πισω αερα!
Παντως και στην κρεμαση η παιδια των Ελληνων χιονοδρομων παλι εγραψε!
Ενταξει μπορει να χρησιμοποιω λιγο παραπανω πλατος τις πιστας για να καρβαρω διαγωνια αλλα ρε παιδια ο ερχομενος απο πισω δεν πρεπει να προσεχει?
Και οταν την διασχιζω καθετα βλεπω ειτε προς την αγκυρα και κατω ειτε απεναντι και προς τα κατω και προσεχω τους μπροστα,δεν εχω ματια στον κωλο για να βλεπω και τους πισω!
Εγω δηλ. ειμαι ο βλακας που περιμενω να αδειασει μπροστα μου η πιστα ?(την κρεμαση την κετεβαινα με 1-2 στασεις για να καθαρισει αν ηθελα να τρεξω !)
Φιλε μου αυτος που ερχεται απο πισω σου οφειλει να σε προσεχει !!! Σημερα απο της 11:00 και μετα ειχε πολυ κοσμο πισω ......πολλες οι φορες που περιμενα κι εγω να αδειασει η πιστα για να μπορεσω να την κατεβω ...
Κοντεψα να τρακαρω με αλλους δυο φορες ασχημα και κριμα γιατι ηταν και μεγαλοι ανθρωποι και ηξεραν και σκι,αλλα λαιμαργια και φιγουρα στο φουλ οι Ελληναρες!
Αν τρακαιρναμε τα 110 κιλα μου με την φορα που ειχαμε γινονται 300!
Προσοχη μαγκες!...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Originally posted by gavisθα ειναι κανεις απο εσας αυριο;
Αυριο και με τον καιρο που δινει θα εχει απιστευτα πολυ κοσμο!!!!!!! Γιατι δεν ανεβηκες σημερα?...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment
-
Eπαγγελματικες υποχρεωσεις....Originally posted by beautyOriginally posted by gavisθα ειναι κανεις απο εσας αυριο;
Αυριο και με τον καιρο που δινει θα εχει απιστευτα πολυ κοσμο!!!!!!! Γιατι δεν ανεβηκες σημερα?
Αυριο αναχωρηση πολυ πρωι και το προβλημα λυνεται! προσωπικα ο κοσμος δεν με ενοχλει ...αλλα εχω ενα ταμα" και θελω να αναψω ενα κερακι στο εκκλησακι αυριο και μετα τον καφε μου θα τον παρω εκει επανω!!"....ο τρελος του χωριου
Comment
-
Originally posted by Dimis_viperκαλα ρε δεν θα έρθεις τελικά Φαλακρό?εμεις 7.30 αναχωρούμε απο Καβάλα...Καφες και κατεβασιές.Σήμερα λέει ήταν σχετικά καλά επάνω
αντε ρε παλιοπαιδα θα ερθω φαλακρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ο τρελος του χωριου
Comment
-
αν σου πω μετα πρεπει να σε σκοτωσω [i]Originally posted by gavisOriginally posted by miscelanoπως να ειναι ρε γιαννη....με τετοιο καιρο...
που εισουνα εσυ σημερα;
"τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
φωτηνη του χρονου αν ειμαστε καλα ελα μια βολτα βασιλιτσα να κανουμε λιγο πουδρα και μετα θα χτυπιεσαι που ησουν στην πιστα τοσο καιρο [i]....σου μιλαει παθων τωραOriginally posted by beauty
Αν και δεν βγαινω ποτε στα απατητα ......καταλαθος σημερα εκανα ενα περασμα και δεν μου φανηκε καλο το χιονι!!
"τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
Originally posted by miscelanoφωτηνη του χρονου αν ειμαστε καλα ελα μια βολτα βασιλιτσα να κανουμε λιγο πουδρα και μετα θα χτυπιεσαι που ησουν στην πιστα τοσο καιρο [i]....σου μιλαει παθων τωραOriginally posted by beauty
Αν και δεν βγαινω ποτε στα απατητα ......καταλαθος σημερα εκανα ενα περασμα και δεν μου φανηκε καλο το χιονι!!
Πριν 4 χρονια στη Βασιλο καλη ωρα βγηκα στα απατητα .......και χτυπησα πολυ ασχημα!!!!
Απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει λογος....."...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment
-
κοιτα συμπτωση τωρα....κι εγω πριν απο πεντε χρονια χτυπησα παρα πολυ ασχημα (χειρουργειο και 2 μηνες περιπου στο κρεβατι) στην πιστα.....Originally posted by beautyOriginally posted by miscelanoφωτηνη του χρονου αν ειμαστε καλα ελα μια βολτα βασιλιτσα να κανουμε λιγο πουδρα και μετα θα χτυπιεσαι που ησουν στην πιστα τοσο καιρο [i]....σου μιλαει παθων τωραOriginally posted by beauty
Πριν 4 χρονια στη Βασιλο καλη ωρα βγηκα στα απατητα .......και χτυπησα πολυ ασχημα!!!!
Απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει λογος.....
"
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Comment
-
sorry boysOriginally posted by gavisOriginally posted by Dimis_viperκαλα ρε δεν θα έρθεις τελικά Φαλακρό?εμεις 7.30 αναχωρούμε απο Καβάλα...Καφες και κατεβασιές.Σήμερα λέει ήταν σχετικά καλά επάνω
αντε ρε παλιοπαιδα θα ερθω φαλακρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αργησα να ξυπνησω!!!!!!
ξυπνησα στις 7 00 και αποφασισα να παω καιμακ-ποζαρ λογω αποστασης
ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ.....
EIMAI PRODOTIS
[i]

"....ο τρελος του χωριου
Comment

Comment