Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• θα ειναι κανεις απο εσας αυριο;
    ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by valsam
      Originally posted by beauty

Εκπληκτικη μερα η σημερινη!!!! Με ηλιο και απνοια...... Στην Κρεμαση το χιονι πολυ και αριστο .....σημερα και πολυ καλα πατημενο ......ελιωσα...απο της 11:30 και μετα πολυς κοσμος πισω......

Στην καθοδο η Σαραντοβρυση ....σουπα!
      Για καιμακ αυτο μπορει να θεωρηθει απνοια! Πραγματι ειναι απνοια .....Εγω που ανεβηκα κατα της 8:45 στην καρεκλα δεν ενιωσα τιποτα ......και δεν την ξαναπηρα βεβαια ....οποτε δεν ξερω αν αργοτερα εβγαλε αερα.......αν και οταν κατεβηκα στης 12:00 μια χαρα μου φανηκε....

Στην καρεκλα ειχε αερακι απο το πρωι τους 3-4 τελευταιους πυλωνες(εβαζα το φουλ φεις κατω απο το κρανος γιατι εμπαζε!) και μετα τις 2 εβγαλε και πισω αερα!

Παντως και στην κρεμαση η παιδια των Ελληνων χιονοδρομων παλι εγραψε!

Ενταξει μπορει να χρησιμοποιω λιγο παραπανω πλατος τις πιστας για να καρβαρω διαγωνια αλλα ρε παιδια ο ερχομενος απο πισω δεν πρεπει να προσεχει?

Και οταν την διασχιζω καθετα βλεπω ειτε προς την αγκυρα και κατω ειτε απεναντι και προς τα κατω και προσεχω τους μπροστα,δεν εχω ματια στον κωλο για να βλεπω και τους πισω!

Εγω δηλ. ειμαι ο βλακας που περιμενω να αδειασει μπροστα μου η πιστα ?(την κρεμαση την κετεβαινα με 1-2 στασεις για να καθαρισει αν ηθελα να τρεξω !)

Φιλε μου αυτος που ερχεται απο πισω σου οφειλει να σε προσεχει !!! Σημερα απο της 11:00 και μετα ειχε πολυ κοσμο πισω ......πολλες οι φορες που περιμενα κι εγω να αδειασει η πιστα για να μπορεσω να την κατεβω ...

Κοντεψα να τρακαρω με αλλους δυο φορες ασχημα και κριμα γιατι ηταν και μεγαλοι ανθρωποι και ηξεραν και σκι,αλλα λαιμαργια και φιγουρα στο φουλ οι Ελληναρες!

Αν τρακαιρναμε τα 110 κιλα μου με την φορα που ειχαμε γινονται 300!

Προσοχη μαγκες!
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Originally posted by gavis
        θα ειναι κανεις απο εσας αυριο;

Αυριο και με τον καιρο που δινει θα εχει απιστευτα πολυ κοσμο!!!!!!! Γιατι δεν ανεβηκες σημερα?

Comment

• Originally posted by beauty
          Originally posted by gavis
          θα ειναι κανεις απο εσας αυριο;

Αυριο και με τον καιρο που δινει θα εχει απιστευτα πολυ κοσμο!!!!!!! Γιατι δεν ανεβηκες σημερα?
          Eπαγγελματικες υποχρεωσεις....

Αυριο αναχωρηση πολυ πρωι και το προβλημα λυνεται! προσωπικα ο κοσμος δεν με ενοχλει ...αλλα εχω ενα ταμα" και θελω να αναψω ενα κερακι στο εκκλησακι αυριο και μετα τον καφε μου θα τον παρω εκει επανω!!"
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

• καλα ρε δεν θα έρθεις τελικά Φαλακρό?εμεις 7.30 αναχωρούμε απο Καβάλα...Καφες και κατεβασιές.Σήμερα λέει ήταν σχετικά καλά επάνω
            http://www.facebook.com/dimitris.gatzes
            http://logistiki-exelixi.blogspot.com
            http://www.logistiki-exelixi.gr
            [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by Dimis_viper
              καλα ρε δεν θα έρθεις τελικά Φαλακρό?εμεις 7.30 αναχωρούμε απο Καβάλα...Καφες και κατεβασιές.Σήμερα λέει ήταν σχετικά καλά επάνω

αντε ρε παλιοπαιδα θα ερθω φαλακρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              ....ο τρελος του χωριου

Comment

Originally posted by miscelano
                πως να ειναι ρε γιαννη....με τετοιο καιρο...

που εισουνα εσυ σημερα;
                αν σου πω μετα πρεπει να σε σκοτωσω [i]
                "
                τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

Αν και δεν βγαινω ποτε στα απατητα ......καταλαθος σημερα εκανα ενα περασμα και δεν μου φανηκε καλο το χιονι!!
                  φωτηνη του χρονου αν ειμαστε καλα ελα μια βολτα βασιλιτσα να κανουμε λιγο πουδρα και μετα θα χτυπιεσαι που ησουν στην πιστα τοσο καιρο [i]....σου μιλαει παθων τωρα
                  "

Comment

• Originally posted by miscelano

Αν και δεν βγαινω ποτε στα απατητα ......καταλαθος σημερα εκανα ενα περασμα και δεν μου φανηκε καλο το χιονι!!
                    φωτηνη του χρονου αν ειμαστε καλα ελα μια βολτα βασιλιτσα να κανουμε λιγο πουδρα και μετα θα χτυπιεσαι που ησουν στην πιστα τοσο καιρο [i]....σου μιλαει παθων τωρα

Πριν 4 χρονια στη Βασιλο καλη ωρα βγηκα στα απατητα .......και χτυπησα πολυ ασχημα!!!!
                    Απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει λογος....."

Comment

Originally posted by miscelano

Πριν 4 χρονια στη Βασιλο καλη ωρα βγηκα στα απατητα .......και χτυπησα πολυ ασχημα!!!!
                      Απο τοτε ειπα οτι δεν υπαρχει λογος.....
                      κοιτα συμπτωση τωρα....κι εγω πριν απο πεντε χρονια χτυπησα παρα πολυ ασχημα (χειρουργειο και 2 μηνες περιπου στο κρεβατι) στην πιστα.....
                      "

Comment

• Καλησπέρα παιδιά, θα μπορούσε κάποιος να προσδιορίσει το ύψος του χιονιού στο βουνό γιατί προφανώς στην ενημέρωση ούτε καν ασχολούβται να μετήσουν.. Εδώ και 20 μέρες έχουν το ίδιο ύψος χιονιού κάτι που δεν ισχύει με τίποτα...
                        sigpic

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

​
                        http://www.odik.gr/

Comment

• To xioni ειναι πολυ.....αλλα το κακο ειναι οτι μετα τις 12 30 σουπιαζει"

Και οταν λεμε σουπιαζει εννοουμε "γινεται επικυνδινο" .....οχι ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ!

για να μην γινει καμια παρεξηγισηEdited by: gavis "
                          ....ο τρελος του χωριου

Comment

• ναι...κ εγω στις 12 σταματησα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by Dimis_viper
                              καλα ρε δεν θα έρθεις τελικά Φαλακρό?εμεις 7.30 αναχωρούμε απο Καβάλα...Καφες και κατεβασιές.Σήμερα λέει ήταν σχετικά καλά επάνω

αντε ρε παλιοπαιδα θα ερθω φαλακρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              sorry boys

Αργησα να ξυπνησω!!!!!!

ξυπνησα στις 7 00 και αποφασισα να παω καιμακ-ποζαρ λογω αποστασης

ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ.....

EIMAI PRODOTIS

[i]

"
                              ....ο τρελος του χωριου

Comment

ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ.....

EIMAI PRODOTIS

[i]
                                "
                                http://www.facebook.com/dimitris.gatzes