Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενημέρωση απο το Χ.Κ. Φωτό, βίντεο κτλ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gavis

πηγαν να πατησουν τον δρομο που συνδεει καρεκλα-κρεμαση και τον εναναν.........

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.......να μην εχω μια καμερα εκει ...

οποιος περασε το δρομακι καταλαβανει τι γραφω[i]

Μπορεις να κανεις μια περιγραφει για να καταλαβουμε κι εμεις που δεν ειμασταν?"
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Σας ζηταω μιαν συγνωμη

εαν τα σχολια μου για την χθεσινη ημερα στο βουνο ηταν η αιτια να δημιουργιθει θεμα"

η προθεση μου ηταν παντα καλοπροαιρετη για λογους "παντα" Ενημερωσης των χιονοδρομων

σας ευχαριστω

γιαννης"
      ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by beauty
        Originally posted by gavis

πηγαν να πατησουν τον δρομο που συνδεει καρεκλα-κρεμαση και τον εναναν.........

ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.......να μην εχω μια καμερα εκει ...

οποιος περασε το δρομακι καταλαβανει τι γραφω[i]

Μπορεις να κανεις μια περιγραφει για να καταλαβουμε κι εμεις που δεν ειμασταν?
        Απλα πραγματα

Περασε το ρατρακ.....κατεβασε το μηχανημα που παταει τις πιστεςκαι αποκοληθικαν ολοκληρα κοματια παγου.......

για να περασεις επρεπε να "ανεβεις"πανω απο το δρομακι....η να φυγεις απο εκει με ρυξεις χιαστων... αυτα "
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Εαν χιονισει την κυριακη μετα ......το μεσιμερι οπως δινουν τα προγνωστικα μοντελα....και με το υποστρωμα που εχει το πασχα το αρνι στο καιμακ θα το ψησουμε.....
          ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Φιλε gavis μπραβο για την αντικειμενικη σου ενημερωση. Το οτι δεν λες συνεχεια ''ολα τελεια'' και μπραβο στο καλυτερο ΧΚ'', αλλα παρουσιαζεις την εικονα που βλεπεις δειχνει αντικειμενικοτητα
            Carpe diem quam minime credula postero

Comment

• Originally posted by gsm1979
              Φιλε gavis μπραβο για την αντικειμενικη σου ενημερωση. Το οτι δεν λες συνεχεια ''ολα τελεια'' και μπραβο στο καλυτερο ΧΚ'', αλλα παρουσιαζεις την εικονα που βλεπεις δειχνει αντικειμενικοτητα
              Παντα προσπαθω απο την ωρα που ξεκινησα να γραφω στο φορουμ να ειμαι αντικειμενικος.

Τα σχολια μου αλλες φορες ειναι θετικα και αλλες αρνητικα για τα χιονοδρομικα που πηγαινω και αυτο νομιζω οτι ειναι το σωστο!

Μονο ετσι μπορουμε να διωρθωσουμε καποιες κακες τακτικες που αντιμετωπιζουμε στα κεντρα που πηγαινουμε και να ανεβασουμε την ποιοτητα παροχων που μας προσφερουν.
              ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Παντως σαββατο πρωι δινει 35 χλμ αερα..
                κυριακη συννεφια (ομιχλη;

μου φαινεται οτι η ηττα ειναι σιγουρη φετος...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by TURMS
                  Παντως σαββατο πρωι δινει 35 χλμ αερα..
                  κυριακη συννεφια (ομιχλη;

μου φαινεται οτι η ηττα ειναι σιγουρη φετος...

Πιστευω οτι την κυριακη το πρωι εως το μεσιμερι θα μας το κανει το χατηρι ο καιρος......
                  ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Παιδιά χάρη.

Έιμαστε μια ομάδα στερημένων χιονοδρόμων που δεν έχουμε δει μια άσπρη μέρα" φέτος.

Θα ανέβουμε από Αθήνα μόνο για το σ/κ. (καταλαβαίνει κανείς την κούραση και την μούρλα)

Θα αξίζει την ταλαιπωρία;; Γιατί με αυτά που βλέπω δεν αξίζει..

Εννοώ αν είναι να είναι κλειστά το Σάββατο ή το χιόνι είναι τόσο κακής ποιότητας (παγωμένο) δεν το σκέφτομαι καν..

Παρακαλώ πολύ μια αντικειμενική απάντηση με τις συνθήκες, η απόφαση να ανέβουμε ή όχι είναι καθαρά δική μας μην ανυσηχείτε δεν μας παίρνετε στο λαιμό σας..."

Comment

• Λίγα στοιχεία και απο μένα:

Είμασταν καμμιά 50αριά αυτοκίνητα.
                      Αέρας ελάχιστος[i].
                      Βάση καρέκλας στις 12:30 = 2β
                      στις 14:30 = 4β.
                      Δηλαδή ήταν καλά στο Μετερίζι το πρωί και μετά τις 13:30 ήταν καλά στη 40βρυση.
                      Για την Κρέμαση θα διαφωνίσω με τους προηγούμενους φίλους , γιατί μίλησα με κάτι πιγκουίνους και ήταν ενθουσιασμένοι με το χιόνι στην Κρέμαση.
                      "Όπως Ανταρκτική..." έλεγαν.

"
                      Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Βασικο

να βαλει χιονι...

αν δε χιονισει δεν αξιζει οποτε βασικα πριν ξεκινησετε

δειτε τον καιρο...

και επισης ακομη και να χιονισει περιμενετε λιγο ακομη

αυριο θα ξεκαθαρισει αν θα φυσαει και ποσο και αν θα εχει ομιχλη

υπομονη...ο καιρος στο βουνο ειναι πολυ απροβλεπτος και ακομα και μια ωρα

πριν να δεις τον καιρο πρεπει να εισαι ετοιμος για ολα εκει πανω
                        sigpic

Comment

• Originally posted by kyr
                          Λίγα στοιχεία και απο μένα:

Είμασταν καμμιά 50αριά αυτοκίνητα.
                          Αέρας ελάχιστος[i].
                          Βάση καρέκλας στις 12:30 = 2β
                          στις 14:30 = 4β.
                          Δηλαδή ήταν καλά στο Μετερίζι το πρωί και μετά τις 13:30 ήταν καλά στη 40βρυση.
                          Για την Κρέμαση θα διαφωνίσω με τους προηγούμενους φίλους , γιατί μίλησα με κάτι πιγκουίνους και ήταν ενθουσιασμένοι με το χιόνι στην Κρέμαση.
                          "Όπως Ανταρκτική..." έλεγαν.

Ρε χρηστο σε εψαξα εχθες ......μπατ....

οσο για την αποψη σου .....δεν σε λαμβανω τι θες να πεις; ελειπε ο Κωσταλας για περιγραφη;Edited by: gavis "
                          ....ο τρελος του χωριου

Comment

Όπως Ανταρκτική..." έλεγαν.

"
                            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                            fotini_kostoglou@yahoo.gr
                            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Gavis, τώρα είδα το πμ που μου έστειλες...
                              Ήμουν 12:30-13:30 Μετερίζι και μετά 40βρυση.
                              Στις 14:00 πήγα Κρέμαση(πιγκουίνοι) , κατέβηκα μία φορά και μετά έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου , η οποία διαλύθηκε κατά την επαφή της με την πίστα...
                              Είδα 2 γατόνια με κίτρινα που έκαναν εκτός πίστας , αλλά και αυτοί έφυγαν.
                              ¨Εως τις 15:00 συνέχισα 40βρυση.
                              Θα βρεθούμε μια άλλη φορά ελπίζω.
                              Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

Gavis, τώρα είδα το πμ που μου έστειλες...
                                Ήμουν 12:30-13:30 Μετερίζι και μετά 40βρυση.
                                Στις 14:00 πήγα Κρέμαση(πιγκουίνοι) , κατέβηκα μία φορά και μετά έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου , η οποία διαλύθηκε κατά την επαφή της με την πίστα...
                                Είδα 2 γατόνια με κίτρινα που έκαναν εκτός πίστας , αλλά και αυτοί έφυγαν.
                                ¨Εως τις 15:00 συνέχισα 40βρυση.
                                Θα βρεθούμε μια άλλη φορά ελπίζω.

Στις 3 00 τα μαζεψα και εγω βαση της περιγραφης που μου εδωσες πρεπει να σε ειδα οταν πηγενες προς το παρκινγκ σε φωναξα αλλα μαλον δεν με ακουσες...
                                ....ο τρελος του χωριου

Comment

Working...
                                X