μιας και και ερχεται ο εποιμενος χειμωνας οπως πολυ σωστα ειπε και ο μαουντ ας ξεκινησουμε νεο θεμα για τις ελαχιστες το οποιο παρουσιαζει μεγαλο ενδιαφερον!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ελάχιστες χειμώνα 09-10
Collapse
X
-
η χαμηλοτερη και πρωτη μονοψηφια του μηνα σεπτεβρη στην τριπολη σημειωθηκε στις 23 ημερα της απελευθερωσης της τριπολιτσας απο τους τουρκους!
8 βαθμοι!Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
-
10.1 η θερμοκρασια τωρα Γρεβενα αλλα με 94% υγρασια. Αντε να δουμε αν παμε για καταρριψη του 6,4!
Στις ευχες του Κωστα, εγω θελω το -15 στα 850 να περναει τα ελληνικα συνορα στα τελη Δεκεμβριου+να εχει χιονισει 80εκ στα Γρεβενα+μετα τη χιονοπτωση να ξαστερωσει+++.....τα υπολοιπα ειναι αυτονοητα για το επομενο πρωινο[i]......(με -25 ειμαι ικανοποιημενος, αν και νομιζω οτι παμε και χαμηλοτερα αν κατσει σωστα)!
"
Comment
-
οπως βλεπω η πιο κρυα νυχτα ηταν στις 23 σεπτεβρη!
για να δουμε πια θα ειναι η επομενη![i]"Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Comment
-
Ο σταθμός της Θέρμης πάντως μπορεί ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ με ένα -10, -12 στα 850, χιονοσκεπές έδαφος, ξαστεριά και άπνοια να δώσει μέχρι και -20 βαθμούς.
Το μετρημένο ρεκόρ πάντως στην περιοχή Θεσσαλονίκης είναι -14 στο αεροδρόμιο της Μίκρας δίπλα στη θάλασσα το 1968. Φυσικά ο Λαγκαδάς για μένα έχει δυναμική ίσως και παραπάνω από -20.
Comment
-
Καποιοι παλιοι μιλανε για -25C καποτε.Δεν ξερω.Εγω εχω δει μεχρι -18C.Originally posted by skierΟ σταθμός της Θέρμης πάντως μπορεί ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ με ένα -10, -12 στα 850, χιονοσκεπές έδαφος, ξαστεριά και άπνοια να δώσει μέχρι και -20 βαθμούς.
Το μετρημένο ρεκόρ πάντως στην περιοχή Θεσσαλονίκης είναι -14 στο αεροδρόμιο της Μίκρας δίπλα στη θάλασσα το 1968. Φυσικά ο Λαγκαδάς για μένα έχει δυναμική ίσως και παραπάνω από -20.
Comment
-
Νο way.Αποκλειεται.Δεν ειναι ψυχροτερο.Σιγουρα.Originally posted by MountExplorerΟταν με 0 στην Καλαμαρια, ο Λαγκαδας επιασε -7 (περυσι), σε εναν κανονικο χειμωνα που εστω ενα -3 το πιανω εδω, το -10 ειναι δεδομενο για Λαγκαδα. Το Μελισσοχωρι παντως ισως να ειναι ψυχροτερο απο τον Λαγκαδα, αφου ειχε πιασει -22 αυτη τη δεκαετια!
Mount.Το -10C ειναι σπορια,ειναι τιποτα για το Λαγκαδα.Σχεδον καθε χρονια ενα -10C με -12C το κατεγραφα.Μη βλεπεις περυσι που δεν ετυχε.Μεχρι το -12C φτανω καθε χρονο.Απο κει και κατω οχι.
Comment

Comment